При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи

Оръжията им ще бъдат унищожени преди да са изстреляни
29 авг 2024 09:18, Нели Христова
681
При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи
Снимка: Pixabay/WikiImages

Ако избухне ядрена война между САЩ и Русия, САЩ ще я загубят. Това заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

"На САЩ ще бъде нанесен съкрушителен удар, който ще унищожи ядрените им сили още преди да бъдат изстреляни", на мнение е експертът.

Според Ритер наскоро Руската федерация е обновила арсенала си. Сега тя разполага с хиперзвукови ракети, които могат да достигнат бреговете на Съединените щати за няколко минути и да унищожат ракетните силози на Америка.

САЩ са в много лоша позиция, тъй като ядрените сили на Вашингтон са много остарели и няма да могат да устоят на потенциален противник.

Руският външен министър Сергей Лавров наскоро обяви, че Русия работи за усъвършенстване на своята доктрина за използването на ядрени оръжия на фона на постоянните изявления във Вашингтон за възможно избухване на Трета световна война.

Военната доктрина на страната са разписани четири условия Русия да използва ядрено оръжие. По-специално, Руската федерация може да използва ядрено оръжие, ако има надеждни данни за изстрелване на балистични ракети, атакуващи територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още по темата: ядрена войнаСАЩРусия
Още от САЩ
Феновете на Тейлър Суифт ще подкрепят Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
517
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А плановете за изчезване на България кой ги изпълнява?
516
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 519 СССР не беше Русия и Беларус, другарю незнаещ. А БЕларус е на път да изчезне като държава, а не е "съюзна държава". Такива бяха плановете на руските престъпници и за Украйна, но не им се получи.
515
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
508 изобщо не си на средна възраст, дори и тези на средна са живяли съвсем малко в соца , а ти си вчерашен нпо джендераст. От над 20 години съществува съюзна държава на Русия и Беларус,но това не ти е записано в опорките. Беларус в момента има ядрено оръжие и е струпал войска около бандерия, защото е нападната съюзната държава. Олигофренче нещастно, ссср се преобразува сам в онд и съюзна държава, а ти си надрискал над 20 лъжливи коментара тук за няколко цента.
514
0
 
2
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 седмици
Китайският президент Си Дзинпин се срещна със съветника по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан в Пекин този четвъртък, 29 август. Двете страни продължават да работят за стабилизиране на комуникацията във все по-спорните си отношения.Срещата беше връхната точка на тридневно пътуване, по време на което Съливан проведе разговори и с китайския външен министър Уан И и заместник-председателя на Централната военна комисия генерал Джан Юся. Това бе първата среща между американски официален представител и китайски военен в тази роля от 2018 г. насам.Си иска стабилни отношения със САЩ
513
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Си се среща с американски чиновници, а Путин с китайски!
512
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Те астронавтите на МКС няма кой да ги свали обратно на земята, заради дефект на Boeinga който ги качи в орбита, така, че и тази бангия X-37B на Boeing едва ли е нещо качествено:)
511
1
 
5
 
! Отговори
Хехе преди 2 седмици
До Русия "А Дуров никога не беше арестуван в Русия." Че защо ботоксовия фашист в Кремъл ще арестува някой, който работи за режима му?
510
4
 
4
 
! Отговори
Русия преди 2 седмици
Анадолцити тука масуву пропагандират за ареста на Дуров ф "свободния свят" като нещу уау и благословено. А Дуров никога не беше арестуван в Русия.
509
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 510Дуров никога не е арестуван в Русия.////Живота в Русия си е като в затвор,затова и Дуров избяга от Блатная.
508
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Колхозна пропаганда!
507
4
 
4
 
! Отговори
Русия преди 2 седмици
Дуров никога не е арестуван в Русия.Натуту стигна ли Москва за 3 дена?Затуй постоянно отанци говорят да не ескалира СВО.
506
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дуров предпочита да е хвърлен във френски затвор, вместо да се върне в Русия аххахах. Това казва всичко!
505
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ех, милия ми Скотчо (нещо като г0ведо на руски)! Ние на средната възраст тези приказки от социализъма ги помним много добре. Все Западът загниваше, Щатите фалираха, а Съветския Съюз процъфтяваше. Къде е той сега? Няма го, прецъфтя и увяхна. А Западът все още продължава да загнива и Щатите аха да фалират... Тези руски пропагандни опорки вече и наивниците не ги отразяват.
504
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гледахте ли малкия Кадиров, как стреля с 2 картечници, като Шварценегер?
503
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И какво ще стане, ако Русия предизвика ядрен апокалипсис, дори и да приемем, че САЩ не могат да отговорят? Ще има 3 дена руснаците яли, пили и се веселили, и накрая изм_ряли от радиацията хахаха Какъв е този безсмислен спор не мога да разбера, но щом си нямате работа за вършене, спорете си.12753
502
6
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 седмици
Дуров защо не отиде в Москва, а в Париж!
501
6
 
7
 
! Отговори
хангар 18 преди 2 седмици
До пияница мистик 509 САЩ имат и едиствения ядрен космически бомбардировач Х-37 В. Няколко броя постоянно са в променлива орбита (за по-трудно проследяване и сваляне) около Земята и могат да пуснат ЯБЧ по всяка точка на света, за двадесетина секунди. Имат и летящ самолет по проект Аврора и т.н.
500
2
 
6
 
! Отговори
Путич преди 2 седмици
Лъво се кани да рипне!
499
1
 
3
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 седмици
....и как го разбра това , бе умнико....ха,ха,хааааааа......
498
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Щом натовеца Костадинов е Москва, няма опасност от удар!