Рамзан Кадиров монтира картечница на електрически пикап

Кани се да го праща на фронта в Украйна
18 авг 2024 12:35, Петър Бойчев
67
Рамзан Кадиров монтира картечница на електрически пикап
Снимка Телеграм Кадиров

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров разпространи видео, на което се вижда как той управлява електрически пикап "Кибертрък" на компанията "Тесла" с монтирано върху него оръжие, което прилича на картечница, предаде Ройтерс.  

Кадиров заяви във видеото, което бе публикувано днес в канала му в "Телеграм", че ще изпрати електрическия пикап в Украйна, предаде БТА.

Чеченският лидер, който е известен със своите ексцентрични публични изяви, похвали както превозното средство, така и изпълнителния директор на компанията "Тесла" Илон Мъск, като го нарече "най-силният гений на модерните времена". Освен това Кадиров отправи покана към американския магнат да посети Чечения.

"Ние... очакваме бъдещите ти продукти, които ще ни помогнат да завършим специалната военна операция", написа Кадиров в публикация към видеото.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от Войната в Украйна
Германия спира допълнителната военна помощ за Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 3 седмици
Пишман-инфлуенсър е Кадиров. Прави си ТикТокци с маркови ботуши и ризки по 2000 долара докато стреля с автомат към храстите. Нищо чудно и отзад да го поема.
32
0
 
1
 
! Отговори
До 33 преди 3 седмици
Естествено, че имат резервни части защото краварско ембарго няма за Русия. Краварите и майка си ще продадат за пари. За тях Украйна е нищо и си продават айфоните точно в Русия докато на нас ни разправят приказки от 1001 нощи.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С тая картечница ще изкърти най-малко 500 укропа. Слава Рамазан
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
П а л я ч о
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
***
28
0
 
1
 
! Отговори
do 33 преди 3 седмици
Не адекватен си като един истински русофил! Какви укри?! Руснака Рамазан е монтирал оръдието на електрическия катион. Там в Кавказ дали имат навсякъде контакти или резервни части за това недоразумение? Ама руснаците както мразят запада, така и постоянно все го търдят - западни стоки, да идват тук, да учат тук.. даже сватбава на оня лyнатичка Захароа е в Ню йорк. Има даже снимки как си показва дебелите баджа в стреч-лиузина.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
хахаха ами защо не използва руски !?????
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И Кадиров се оказа въздух под налягане.
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бензина кога ще стане 8 лева? Както предвиждаха Копейките, БСП, ИТН и Радев?
24
2
 
7
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 седмици
Обкръжението на Путин е съставено изключително от Лоялни нему чиновници, но с много нисък нравствен, професионален и интелектуален потенциал..., техният "патриотизъм" е "рекламна брошура" и нищо повече!!!
23
5
 
1
 
! Отговори
За сега това, може преди 3 седмици
До 29 До 24. Трудно, ще ме убедиш в приказките си. ТОВА Е ЛЪЖА. В момента по-заможните руснаци търсят всякакви начини да се доберат до Европа. . . НОВА ЛЪЖА,ЗАЩОТО НЕ ПОЛУЧАВАТ ВИЗИ, купуват западна стока. . . ЗАЩОТО Е ДОБРА, КОЕТО Е ТАКА, ТАКА Е!. . .да учат на запад Е, ТОВА Е НАЙ-ОПАШАТАТА ЛЪЖА СЛЕД КАТО 9 РУСКИ УНИВЕРСИТЕТИ СА В ПЪРВАТА СТОТИЦА ПО РЕЙТИНГ (А БЪЛГАРСКИТЕ?) итн.
22
2
 
7
 
! Отговори
До 24 преди 3 седмици
Трудно, ще ме убедиш в приказките си. В момента по-заможните руснаци търсят всякакви начини да се доберат до Европа, купуват западна стока, да учат на запад, търсят всякакви начини да заобикалят санкциите. Ако не им пукаше, щяха да правят като китайците. Обратното, никой нормален европеец не би му хрумнало да има общо с русия, освен полезните изкопаеми. Ако не бяха те, русия щеше да я има само на картата.
21
3
 
6
 
! Отговори
Влади преди 3 седмици
Това комсекретарче е платеното гадже на Путин. Какъвто беше тейко му, дето го взривиха на стадиона. Путин излива милиони на Кадиров и неговите козоеби, да се правят на страшни главорези и да държат в покорство обикновените руснаци. Сега ги изкарват супербойци, ама те първи бягали от бойните сблъсъци. Защото е лесно да се правиш на юнак 20:1, ама 1:1 срещу славянски бойци козоебите издишат.
20
0
 
8
 
! Отговори
Мужик преди 3 седмици
Циркаджия!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Продажбите на електромобили в Германия се сринаха с 37% през юли. Свършиха заможните и екологично настроени купувачи" - Свършиха се данъчните облекчения. Смъкваха ти по 10000 евро от цената на кола, 0 такси, дето не са малки иначе ... А и малко смешно - електромобилите имат имат ужасно висок разход на по-високи скорости . все едно от 5.5 на 100, при 100 км/ч,, дизела да почне да ти гори 9 литра при 115 км/ч, както и 15 литра при 130 км/ч в държавата с аутобан.
18
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Човека се подиграва, но се иска известно количество ум да разпознае, че е хумор. Количество, което ви тук нямате.
17
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Руснаците мразят запада,". Психологията ти е погрешна. Не мразят, а презират и се гнусят, както здравия човек от ненормалния. И не искат да унищожат, а не се интересуват.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На щайга тип лада ли да я сложи верно дрогиран е но не чак до там
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не я спират ами я изплащат вече и с главницата от конфискуваните руски активи ... нали знаеш разликата между компютрите и компотите или по зомби яшчика не са ви казали
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е па сега дръпнал е две магистрали и на лада ли да я сложи в крайна сметка му трябва кола не курник