Тръмп: Опитът за убийство не променя графика ми

Ще замине за Милуоки по план
14 юли 2024 22:52, Александър Попов
62
Тръмп: Опитът за убийство не променя графика ми
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Доналд Тръмп ще пътува до Милуоки по график, за да присъства на Републиканската национална конвенция, въпреки че предишния ден преживя опит за убийство, предаде АФП.

"Не мога да позволя на някакъв "стрелец" или потенциален убиец да наложи промяна в графика или каквото и да било друго", заяви бившият президент на САЩ.

"Ето защо ще замина за Милуоки, както е планирано, ДНЕС", написа той и добави, че е избрал да не отлага пътуването си до Уисконсин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво!!!!!
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В интернет се върти реклама на БлекРок, вече свалена от официалния им сайт, в която участва и стрелеца.Вярно, че може да е и случайност.
48
2
 
4
 
! Отговори
Гого преди 1 месец
Ей,много си падаме по сценариите....Че кой ще рискува да го уцелят в ухото,а не два см.по-надясно?Хората,които допускат че това е театър явно нямат никаква представа от оръжия.А и защо да го прави това Тръмп-победата му е сигурна.Рискът е неоправдан.Мислете малко,бе!
47
4
 
1
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Психопат ! Толкова зле изиграха "опитът за убийство", че цял свят не спира да се хили. И не е зле да се прегледа при личен психиатър защото има същите симптоми като Хитлер с това врякане.Някой да е виждал Доналд Тръмп да говори спокойно? То поне на своите си да говореше с мек и приятен тон.
46
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не мога да повярвам че тоя "кекав стрелц" няма да улучи Тръмп, а леко ще се пошегува с ухото му и то тъкмо когато се обръща на дясно....за циркаджия като Тръмп тоя епизод му отива!
45
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп инсценира опита за собственото му убийство.
44
0
 
5
 
! Отговори
нищо ново преди 1 месец
под Слънцето................САЩ се командват от банкерите, военните , масоните и ционистите.............каквото каже "дълбоката държава", това става в САЩ..............президентът на САЩ или слуша като ученичка, или го убиват, като Кенеди!!4 президент на САЩ са убити досега..............дай боже Тръмп да не е поредния и да оцелее, Господ здраве и късмет да му дава...........защото враговете му са много и са много силни!
43
2
 
0
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Време му е за пенсия и да даде път на младите като Байдън.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Либерастията докара американската демокрация до суицидално състояние.
41
1
 
10
 
! Отговори
Много е смел Тръмп преди 1 месец
знае колко влиятелни хора и лобита в САЩ са против него и няма да се спрат пред нищо, дори пред физическото му елиминиране(ако се наложи)................но не се отказва и продължава.................браво,...................един голям и смел мъж и политик.................малко останаха такива като него!!!!
40
2
 
10
 
! Отговори
стана ясно преди 1 месец
дълбоката държава в САЩ няма да допусне Тръмп да стане президент, те няма да се спрат пред нищо, дори са готови за физическото премахване на Тръмп, който обеща да спре войната в Украйна, да не забравяме че в САЩ имат традиции да убиват президентите си...............досега има 4 убити американски президента.............Кенеди, Маккинли, Гарфийлд и Линкълн!!! Ще се моля Тръмп да оцелее и да остане жив и здрав!!!
39
1
 
9
 
! Отговори
прави са преди 1 месец
колегите по-долу................рептилите и масоните показаха истинското си гадно лице на убийци, те посегнаха на кандидат-президента на САЩ - Доналд Тръмп, който обеща да спре войната в Украйна...............господарите на света, масоните, глобалистите и рептилите искат войни и човешка кръв!!
38
1
 
8
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Каква постановка ви гони? Уцеленият в главата от публиката и починал, както и другите ранени и това ли е постановка? Ама вие на Теорията на конспирацията праеите нова теория на конспирация. Аз ще кажа само едно. От месеци много хора говорят, че ако не бъде спрян Тръмп чрез съда, ще бъде убит. Е, оказаха се прави.
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Рептилнстс олигархия за пореден път показа истинското си лице." - - - - - - - - - - - - - - Днес всеки един, който говори за Мир, излага живота си на смъртна опасност.
36
4
 
11
 
! Отговори
Истински преди 1 месец
опит за атентат...............не като театъра с Доган - ага от сараиите!!
35
2
 
8
 
! Отговори
Историята преди 1 месец
казва, че зад всяко убийство на президент на САЩ стоят службите и / или някой сив кардинал или вицепрезидент на САЩ...............например вицето на Кенеди - Линдън Джонсън е знаел, че Кенеди ще бъде убит, много вероятно е той да е един от организаторите............след смъртта на Кенеди точно Линдън Джонсън става президент на САЩ!!
34
1
 
10
 
! Отговори
Американците преди 1 месец
имат навик да си убиват президентите................досега са застреляли 4 действащи президента....................Кенеди, Маккинли, Гарфилд и Линкълн.................дай Боже Доналд Тръмп да оцелее................страх ме е за човека, има още много време до края на предизборната кампания в САЩ!!
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лично Бог е с Тръмп.
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рептилнстс олигархия за пореден път показа истинското си лице.
31
21
 
6
 
! Отговори
ГАВРИЛ преди 1 месец
Дано в Милуоки да стрелят малко по-точно хи хи хи