Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик

Според журналиста Европа страда от кокоша слепота
15 юли 2024 12:43, Петър Бойчев
156
Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик
Снимка БГНЕС

"Разстоянието между стрелецът и Доналд Тръмп не беше голямо. От това разстояние един добър снайпер ти пръсва мозъка. И тогава какво става? Ще гледаме едно хубаво погребение, ще гледаме тоалетите на Мелания Тръмп. Историята щеше да тръгне по друг начин. Щяхме да имаме още четири години на Байдън. Но сега всичко се променя. Този човек е жив, а юмрукът е юмрук. Има много неща, които тепърва ще се случват. Демократическата партия в момента е блокирана."

Това заяви в предаването "120 минути" по bTV журналистът и документалист Тома Томов. "Като гледаш Джо Байдън – той е един смахнат старик. Той не знае кой е. Каквото и да гледате, както и да го гледате, виждате все едно един Съветски съюз в последния период. Виждаме един старец, който няма как да управлява Америка още четири години. От друга страна в Тръмп виждаме един лидер, който след това, което сега се случи, няма как да бъде спрян по същество“, добави още Томов.

По думите му, ако Тръмп спечели изборите, цялата парадигма в САЩ ще се промени. "При първото управление на Доналд Тръмп, той всъщност не управляваше. Неговата администрация не изпълняваше нищо, от онова, което той кажеше. Срещу него беше цялата държава. ФБР и досега е срещу него. Би трябвало на място, където снайпер стреля по него, да има и снайпер на държавната сигурност", каза още Томов.

Според него Европа страда от кокоша слепота. "Това, което сега се случи, е експлозия. Защото пренарежда всички карти. Това, което сега следва, е промяна. И всички ще трябва да се пренаредят. Променя се светът. Западът вече не може да бъде световен хегемон. Това само по себе си означава край на демокрацията, такава каквато я познаваме", допълни журналистът.

"Очаквам страхотно развихряне на информационна война. Очаквам изостране на обстановката в Украйна. Очаквам, че дълбоката държава няма да отстъпи първото си място и ще воюва за него. Очаквам най-лошото", каза Тома Томов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
5
 
0
 
! Отговори
..? преди 1 месец
На този баща му не беше ли директор в концлагера в Белене? Дори и доброто му образование не може да скрие комунистическата закуска!
116
8
 
0
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
А пък Тома Томов и Доналд Тръмп са едни младежи без деменция!
115
7
 
0
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Точно пък тоз екземпляр няма никакво право да дава оценки на жените дето метат улиците, камо ли няякой друг.
114
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЗАЩО ПРАВИТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ ФАШИЗМА НА ХИТЛЕР И ПУТИН! НЯМА РАЗЛИКА!
113
8
 
3
 
! Отговори
Жеко смока преди 1 месец
А Тома Томов е съветски чорап
112
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Днес Брюксел проповядва унищожаване на Руския свят и руснаците. Нито повече, нито по-малко. Подобно на нацистите по време на Втората световна война по отношение на евреите. Една част от първите ръководители на НАТО са били офицери от Вермахта. Така че посоката е ясна! Вървим към реванш на Третия райх... легендиран с крясъци и писъци за демокрация, свобода и евроатлантически ценности. Ама и това също се крие от наивния и неинформиран европейски пийпъл.
111
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Променя се светът. Западът вече не може да бъде световен хегемон."На това и Тома Комундела не си вярва.
110
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рейгън беше алцхаймерик.
109
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дълбоката държава простреля демократите в крака си. Сега ще има сценарий 2. Интересно след като вдигна юмрука на протеста Тръмп изрече 3 пъти: Fight. Нещо като: Ръкавицата е хвърлена, ще се бием.
108
12
 
2
 
! Отговори
Куку преди 1 месец
Колко познато,всички доносници от ДС мразят Байдън и обичат Тръмп!
107
6
 
16
 
! Отговори
Дядката преди 1 месец
Тома Томов е безпогрешен и убийствено прав!
106
0
 
0
 
! Отговори
Жан Бодрияр преди 1 месец
Нищо не се променя, нищо не се случва...
105
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много проницателен!
104
10
 
2
 
! Отговори
До 120 преди 1 месец
С тефтер и молив в ръка? Какво точно да записваме? Лакърдиите, от които впоследствие стават вицове ли? Прочети по-долу N115, това е Томов. Едва ли прави такива изказвания по политически подбуди. Просто толкова му е акълът.
103
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СИН НА НАЧАЛНИКА НА КОНЦЛАГЕРА В БЕЛЕНЕ ПОЛК. ТОМОВ. ЗАКРИВАЙ!!! ТИЯ СА БЕЗ МОРАЛ И БЕЗ БОГ!
102
20
 
11
 
! Отговори
СЛАДУРЧЕ преди 1 месец
Тома Томов е син на началника на концлагера в Белене - полк. Томов.
101
21
 
9
 
! Отговори
Водка Gavriloff преди 1 месец
Тома Томов е дръто комyнде. На тях идоли са им Адолф ***, Бенито Тръмп, Ким чен *** и ония фесове от Иран. НОРМАЛНО
100
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Активираха го и тоя уж бивш от ДС също като Доган! РЕЗИЛ !
99
11
 
8
 
! Отговори
Томов не се променя преди 1 месец
Преди повече от 40 години Тома Томов временно е бил в немилост заради фриволни изказвания по адрес на американски президент. Тогава изказването му е било хвалебствено, по адрес на Джими Картър, когото възвеличал като скромно момче-фъстъкчийче (защото имал плантация за фъстъци), което се било издигнало благодарение на собствените си качества. Тогава дърпали ушите на Томов, защото си бил позволил да хвали държавния глава на вражеска страна. Сега САЩ са ни приятели, а Томов им хули президента!
98
9
 
9
 
! Отговори
ГАВРИЛ преди 1 месец
Тома Николов Томов е български журналист, автор на документални филми, публицист. Син на началника на концлагера в Белене полк. Томов. С решение 2 716 на Комисията по досиетата от 27.09.2016 г. се открива, че Томов е сътрудничил на ДС в периода 1970 74 г. в качеството си на агент и секретен сътрудник. През март 2017 г. е избран за депутат в XLIV народно събрание на България от листата на коалиция БСП за България