Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик

Според журналиста Европа страда от кокоша слепота
15 юли 2024 12:43, Петър Бойчев
156
Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик
Снимка БГНЕС

"Разстоянието между стрелецът и Доналд Тръмп не беше голямо. От това разстояние един добър снайпер ти пръсва мозъка. И тогава какво става? Ще гледаме едно хубаво погребение, ще гледаме тоалетите на Мелания Тръмп. Историята щеше да тръгне по друг начин. Щяхме да имаме още четири години на Байдън. Но сега всичко се променя. Този човек е жив, а юмрукът е юмрук. Има много неща, които тепърва ще се случват. Демократическата партия в момента е блокирана."

Това заяви в предаването "120 минути" по bTV журналистът и документалист Тома Томов. "Като гледаш Джо Байдън – той е един смахнат старик. Той не знае кой е. Каквото и да гледате, както и да го гледате, виждате все едно един Съветски съюз в последния период. Виждаме един старец, който няма как да управлява Америка още четири години. От друга страна в Тръмп виждаме един лидер, който след това, което сега се случи, няма как да бъде спрян по същество“, добави още Томов.

По думите му, ако Тръмп спечели изборите, цялата парадигма в САЩ ще се промени. "При първото управление на Доналд Тръмп, той всъщност не управляваше. Неговата администрация не изпълняваше нищо, от онова, което той кажеше. Срещу него беше цялата държава. ФБР и досега е срещу него. Би трябвало на място, където снайпер стреля по него, да има и снайпер на държавната сигурност", каза още Томов.

Според него Европа страда от кокоша слепота. "Това, което сега се случи, е експлозия. Защото пренарежда всички карти. Това, което сега следва, е промяна. И всички ще трябва да се пренаредят. Променя се светът. Западът вече не може да бъде световен хегемон. Това само по себе си означава край на демокрацията, такава каквато я познаваме", допълни журналистът.

"Очаквам страхотно развихряне на информационна война. Очаквам изостране на обстановката в Украйна. Очаквам, че дълбоката държава няма да отстъпи първото си място и ще воюва за него. Очаквам най-лошото", каза Тома Томов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АКО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ НОРМАЛНА СТРАНА ТОМА ТОМОВ ЩЕШЕ ДА Е РАЗСТРЕЛЯН ЗА ТЕРОРИЗЪМ.
16
12
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
До Пацо Хасан... ДРУГАРЮ, като чета твоя коментар разбирам защо царката полиция ви е избивала с бой, чукове, тел, защо амекиранците ви дерат и до днес... защо НАТО ви разпарчадосва на съставните ви части.... явно иначе не бива...
15
17
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
СИЛНИТЕ ГОРЕЩИНИ ПРИЧИНЯВАТ ТОПЛИННО РАЗШИРЕНИЕ НА ПЕТОЛЪЧКИТЕ В ГЛАВИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ВОДЕЩО ДО УМОПОМРАЧЕНИЕ.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
3a ga uмa мup no cвeтa caмo, rлoбaлucтuтe в Гyaнтaнaмo!
13
8
 
3
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
И този *** умира на мька , че не успяха да убият тръмп
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Точно, защото е смахнат, е толкова удобен.
11
10
 
6
 
! Отговори
А, какъв е Томата? преди 1 месец
Джо Байдън - роден на 20 ноември 1942 81г. по думите на Тома Томов е смахнат старик...Тома Томов - роден на 20 май 1942 82г. като какъв би се самоописал? Като титан на мисълта? Ха-ха-ха..И му слагайте по-актуална снимка към коментарите!
10
11
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
бре, бре, бреее пустите му комунистически дрътлаци бре... напече ги жегата и петолъчките в главите от топлинното разширение почнаха да дават на късо...
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Aм'тo, вeчe caмo тakuвa мapuoнeтku uм ocтaнaxa нa deep state-penтuлuтe... Heмa 'opa!
8
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън е по-млад от Томов! Всичко което се показва по медиите са само лъжи! Байдън може да не е на 20 години и да няма да е слово, но има безценен опит по най-отговорните световни позиции! И Рузвелт е бил инвалид, но това не му попречи да е световен лидер!
7
12
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Този пък е такъв ть пак, че ми става смешно само като го видя.
6
6
 
11
 
! Отговори
Hairstyle преди 1 месец
Тома Томов barber shop
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я, откъде се появи Томата, тази мътна птица.
4
4
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 1 месец
Айде, стига лъгахте бе, атлантици. Чак и за възрастта на Тръмп не се посвенихте да лънготите. Вярно, че няма спирачки пред началниците ви, но недейте си мисли, че вие сте те. Те са недосегаеми, засега, а вие не сте.
3
3
 
20
 
! Отговори
Дълбоката Държава преди 1 месец
САЩ са управлявлявани от юдео-ционистко Задкулисие, което, държейки милиардите долари, няма как да сдаде властта.
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АБЕ ВСИЧКО ЗНАЯТ ТИЯ НАШТЕ ЧЕРВЕНИ ДЪРТАЦИ БРЯ
1
18
 
11
 
! Отговори
Агент Тодоров преди 1 месец
Абе кой е по-възрастен, я да видим - посочения за старик на 81 години, сочещия го пък на.... 82 години. Абе доносническа му работа на агент Тодоров!