Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик

Според журналиста Европа страда от кокоша слепота
15 юли 2024 12:43, Петър Бойчев
156
Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик
Снимка БГНЕС

"Разстоянието между стрелецът и Доналд Тръмп не беше голямо. От това разстояние един добър снайпер ти пръсва мозъка. И тогава какво става? Ще гледаме едно хубаво погребение, ще гледаме тоалетите на Мелания Тръмп. Историята щеше да тръгне по друг начин. Щяхме да имаме още четири години на Байдън. Но сега всичко се променя. Този човек е жив, а юмрукът е юмрук. Има много неща, които тепърва ще се случват. Демократическата партия в момента е блокирана."

Това заяви в предаването "120 минути" по bTV журналистът и документалист Тома Томов. "Като гледаш Джо Байдън – той е един смахнат старик. Той не знае кой е. Каквото и да гледате, както и да го гледате, виждате все едно един Съветски съюз в последния период. Виждаме един старец, който няма как да управлява Америка още четири години. От друга страна в Тръмп виждаме един лидер, който след това, което сега се случи, няма как да бъде спрян по същество“, добави още Томов.

По думите му, ако Тръмп спечели изборите, цялата парадигма в САЩ ще се промени. "При първото управление на Доналд Тръмп, той всъщност не управляваше. Неговата администрация не изпълняваше нищо, от онова, което той кажеше. Срещу него беше цялата държава. ФБР и досега е срещу него. Би трябвало на място, където снайпер стреля по него, да има и снайпер на държавната сигурност", каза още Томов.

Според него Европа страда от кокоша слепота. "Това, което сега се случи, е експлозия. Защото пренарежда всички карти. Това, което сега следва, е промяна. И всички ще трябва да се пренаредят. Променя се светът. Западът вече не може да бъде световен хегемон. Това само по себе си означава край на демокрацията, такава каквато я познаваме", допълни журналистът.

"Очаквам страхотно развихряне на информационна война. Очаквам изостране на обстановката в Украйна. Очаквам, че дълбоката държава няма да отстъпи първото си място и ще воюва за него. Очаквам най-лошото", каза Тома Томов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тука некви платтени Tpoлчета дето хал хабер си нямат на идея кои са Тома Томов и Димитри Иванов са тръгнали да ръсят rлупостти, щото такава е опорката и така им е спуснато отгоре! Томов има такъв поглед на картинката отвисоко дето вие и за 5живота няма да видите-все едно да сравним сокол с мравка!Винаги е бил обективен и контра.1976та даже го уволниха и съдиха щото казва ИСТИНАТА!Журналист с главно Ж!!! Айде сега на минусите!!!!
76
13
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
ДРУГАРЕТЕ ЧАКАТ САЩ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ОТ 1917 ГОДИНА НАСАМ.
75
4
 
9
 
! Отговори
ааа преди 1 месец
ДС пак акъл дава
74
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тов бил жив,бе?
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 80 Учат се от батковци.хамериканските си батковци. Току-що гледах заглавната страница на "Денвър поуст" - в огромен черен шрифт набрали "ВЪОРЪЖЕН УБИТ ПРИ НАПАДЕНИЕ", а отгоре с миниатюрни червени буквички, "Тръмп твърди, че бил уцелен в ухото". Всички лакеи на НСР са вредни, но медиите са за центъра на стадиона един ден.
72
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АХ, ДА! БАЙДЪН Е СМАХНАТ СТАРИК, А ПУТИН Е СИМВОЛ НА МЪДРОСТТА И РАЗБИРАТЕЛСТВОТО! БРАВО НА ТОМАТА! ИСТИНСКИ МЕ РАЗСМЯ!
71
6
 
12
 
! Отговори
аз също! аз също! преди 1 месец
"Очаквам най-лошото", каза Тома Томов." АЗ съм на същото мнение. Като него очаквам най-лошото. Но добре е,че повечето българи са безхаберници и това не ги вълнува. Като им опре яйцето на трибуквието както кокошката, тогава ще има да крякат. Отдавна не е имало световна война и разрушена Европа!
70
13
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 месец
ДА ВИЖДАТЕ НЯКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТОМ ТОМ И БАЙ БАЙ ??????????
69
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САЩ НЯМА КАК ДА СА СССР ПРЕДИ РАЗПАДА. В СССР ИМАШЕ САМО ЕДНА ПАРТИЯ - КПСС. СЕГА Е СЪЩОТО В РУСИЯ. НЯМА И ЙОТА ПРОМЯНА.
68
10
 
7
 
! Отговори
Попов преди 1 месец
Защо този стар *** не си кара златната възраст в Магнитогорск и защо има трибуна в натовска България?
67
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изключително ниско, махленско ниво на изразяване от един журналист! Явно него го привличат вдигнатите юмруци. А Доналд Тръмп е американският вариант на Б.Борисов -тарикати с пари и власт.
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Смахнат, ама никой не го стреля. А Тръмп като не е смахнат го стреляха в главата вчера. Явно смахнат президент е удобен на оръжейния бизнес в САЩ.
65
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На самият Томов му хлопа вече дъската по същата причина - дъртизъм. Иначе се прави на интересен, говори с американски акцент, прави се че не си спомня българските думи. А думата старик си е русизъм, на български казваме старец.
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами то светът се управлява от дълголетници.:)):)):))
63
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както Байдън е късният Брежнев, така и САЩ са СССР преди разпада.
62
8
 
5
 
! Отговори
ха ха кой го казва преди 1 месец
Това значи ли ,че и ти си смахнат старик,защото си с една година по-голям от Байдън.А Тръм също не е първа младост-на 78г.
61
9
 
4
 
! Отговори
ясно преди 1 месец
щом от такова късо разстояние не са застреляли Тромпета значи е имал интерес да гърмят но да остане жив.Нама лоша реклама отсобено пред избори .Все едно казва виж тези привърженици на байдън са убийци.СЛЕДОВАТЕЛНО Цялата работа е нагласен татър за безплатна реклама за изборите -жалко за двамата застреляни .
60
2
 
9
 
! Отговори
До 64 преди 1 месец
Искаш да кажеш, че е мъжката Елена Йончева, да?
59
5
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
До Пацо Хасан" тази нощ Добри Карталов умря от бой..." познато ли ти звучи? би трябвало...
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Доналд явно много му харесва да го командват партийни секретари а ла Путин, иска целият свят да ги харесва! Байдън бил лош, Ами да, за путиновите!