Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик

Според журналиста Европа страда от кокоша слепота
15 юли 2024 12:43, Петър Бойчев
156
Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик
Снимка БГНЕС

"Разстоянието между стрелецът и Доналд Тръмп не беше голямо. От това разстояние един добър снайпер ти пръсва мозъка. И тогава какво става? Ще гледаме едно хубаво погребение, ще гледаме тоалетите на Мелания Тръмп. Историята щеше да тръгне по друг начин. Щяхме да имаме още четири години на Байдън. Но сега всичко се променя. Този човек е жив, а юмрукът е юмрук. Има много неща, които тепърва ще се случват. Демократическата партия в момента е блокирана."

Това заяви в предаването "120 минути" по bTV журналистът и документалист Тома Томов. "Като гледаш Джо Байдън – той е един смахнат старик. Той не знае кой е. Каквото и да гледате, както и да го гледате, виждате все едно един Съветски съюз в последния период. Виждаме един старец, който няма как да управлява Америка още четири години. От друга страна в Тръмп виждаме един лидер, който след това, което сега се случи, няма как да бъде спрян по същество“, добави още Томов.

По думите му, ако Тръмп спечели изборите, цялата парадигма в САЩ ще се промени. "При първото управление на Доналд Тръмп, той всъщност не управляваше. Неговата администрация не изпълняваше нищо, от онова, което той кажеше. Срещу него беше цялата държава. ФБР и досега е срещу него. Би трябвало на място, където снайпер стреля по него, да има и снайпер на държавната сигурност", каза още Томов.

Според него Европа страда от кокоша слепота. "Това, което сега се случи, е експлозия. Защото пренарежда всички карти. Това, което сега следва, е промяна. И всички ще трябва да се пренаредят. Променя се светът. Западът вече не може да бъде световен хегемон. Това само по себе си означава край на демокрацията, такава каквато я познаваме", допълни журналистът.

"Очаквам страхотно развихряне на информационна война. Очаквам изостране на обстановката в Украйна. Очаквам, че дълбоката държава няма да отстъпи първото си място и ще воюва за него. Очаквам най-лошото", каза Тома Томов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВИДИШ ЛИ, ЧЕ АКТИВИРАТ ЕДИН СТАР АГЕНТ НА ДС, РОДЕН 1942 ГОД, БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ ОТ БГ!
36
6
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
До Анонимен.......Зависи ако безродничеството, националното предателство и слугинажа на секти се счита за интелект, тогава Томов е 1000000000000000000000000000000000000000 пъти по-умен от мен..
35
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТОМА ТОМОВ ИЛИТЕРАТ И ДЕГЕ-НЕРАТ
34
4
 
6
 
! Отговори
л0ш пр0р0к преди 1 месец
Бяс Ловя, че Джо Байдън ще Спечели Изборите! както ППДБ - печели по 600 000 гласа у нас - без 1 гласувал за тях!
33
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До СТРАНДЖАТАОт тебе е по-умен около 10000000 пъти. Подлогар олигархичен посветил живота си да хвалиш отвратта в политиката.
32
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както винаги Томата е прав, защото е безпристрастен професионален журналист и практик.Той се различава от клакьорите, платените мажоретки, политически трупове, дебели бивши комсомолци, страхливи проституиращи *** и мазници, които тътрят телесата си и омръзналите ни до смърт маски наложени върху безпардонните им сурати.
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Демакрадите за пореден път излъчиха от средите си изветрял атентатор.
30
14
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
Тома Томов е умен калкото тримата герои на Доньо Донев...
29
6
 
14
 
! Отговори
първите двама, преди 1 месец
Тома Томов е от поколението истински журналисти, анализатори и ерудити, каквито вече не произвеждат, уви! Прочетете внимателно думите му. Досега не е грешил, а всичко сочи, че и този път е прав. Лично аз се моля да не спретнат като отчаян ход нова пандемия или 9/11.
28
5
 
12
 
! Отговори
Франтишек преди 1 месец
До А, какъв е Томата? Ский ся пич, Томов, може и да е малко по-възрастен от Байдън, но има една много важна разлика между двамата. Байдън си мисли, че първата чернокожа жена вицепрезидент на САЩ и се "среща" с Франсоа Митеран и Хелмут Кол през 2024 г. Също така си мисли, че Путин е президент на Украйна. А Томов не само, че е напълно в час, но умът му е като бръснач.
27
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички знаят, че Това Томов беше агент на ДС. Дотук
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
старик си е българска дума, ама вие нали не сте българи а европепейци не я разбирате.
25
12
 
8
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 месец
Гледах го вчера по Тв.Защо изглежда така този човек?!Като излезнал от психиатрия,не може ли да се подстриже,среши,приведе малко в лицеприятен вид?!Тръгнал акъл да дава...
24
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МНОГО ГРЕШКИ В ТОЗИ " АНАЛИЗ". МИСЛЕХ ГО ЗА ПО- УМЕН. ЖАЛКО.
23
6
 
3
 
! Отговори
ъ преди 1 месец
Единият кандидат за президент отдавна не е на себе си, а другият вероятно ще го застрелят до изборите. Голямата демокрация се засилва към гражданска война и/или към диктатура. Еврей са в най-изгодна позиция да вземат и съвсем официално властта.
22
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бесни страшни пенсии БСП и двамата - с м.иризливи памперси :)))
21
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъкмо се чудех как да нарека Тома Томов, а то се вижда ясно, един смахнат старик.
20
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя Тома Томов явно е русофил. Каква е таз дума в българския език "старик"? От русский речник ли я взел?
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Томов умен човек си, но нямаше да имаме 4 години на Байдън защото републиканците и магаре да бяха издигнали щеше пак да го отвее. Байдън има нулеви шансове.
18
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А, какъв е Томата?, не е до възраст. Кисинджър умря на 100, но до последно се консултираха с него по най-важни въпроси.