Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик

Според журналиста Европа страда от кокоша слепота
15 юли 2024 12:43, Петър Бойчев
156
Тома Томов: Джо Байдън е един смахнат старик
Снимка БГНЕС

"Разстоянието между стрелецът и Доналд Тръмп не беше голямо. От това разстояние един добър снайпер ти пръсва мозъка. И тогава какво става? Ще гледаме едно хубаво погребение, ще гледаме тоалетите на Мелания Тръмп. Историята щеше да тръгне по друг начин. Щяхме да имаме още четири години на Байдън. Но сега всичко се променя. Този човек е жив, а юмрукът е юмрук. Има много неща, които тепърва ще се случват. Демократическата партия в момента е блокирана."

Това заяви в предаването "120 минути" по bTV журналистът и документалист Тома Томов. "Като гледаш Джо Байдън – той е един смахнат старик. Той не знае кой е. Каквото и да гледате, както и да го гледате, виждате все едно един Съветски съюз в последния период. Виждаме един старец, който няма как да управлява Америка още четири години. От друга страна в Тръмп виждаме един лидер, който след това, което сега се случи, няма как да бъде спрян по същество“, добави още Томов.

По думите му, ако Тръмп спечели изборите, цялата парадигма в САЩ ще се промени. "При първото управление на Доналд Тръмп, той всъщност не управляваше. Неговата администрация не изпълняваше нищо, от онова, което той кажеше. Срещу него беше цялата държава. ФБР и досега е срещу него. Би трябвало на място, където снайпер стреля по него, да има и снайпер на държавната сигурност", каза още Томов.

Според него Европа страда от кокоша слепота. "Това, което сега се случи, е експлозия. Защото пренарежда всички карти. Това, което сега следва, е промяна. И всички ще трябва да се пренаредят. Променя се светът. Западът вече не може да бъде световен хегемон. Това само по себе си означава край на демокрацията, такава каквато я познаваме", допълни журналистът.

"Очаквам страхотно развихряне на информационна война. Очаквам изостране на обстановката в Украйна. Очаквам, че дълбоката държава няма да отстъпи първото си място и ще воюва за него. Очаквам най-лошото", каза Тома Томов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕ ДАВАЙ ОЦЕНКА НА ХОРАТА, А ВИЖ СЕБЕ СИ! ПФУ! ДС КРЕАТУРА!
96
9
 
5
 
! Отговори
Да го духате преди 1 месец
Уж били атлантици и против комунизма, а в следващия момент скачат да защитават внук на ДС, най-долното, мръсно и жестоко нещо от комунизма. Уж били десни и демократи, а се кефят че комунисти спечелили във Франция. Неуравновесени смешници и схемаджии, сигурно внуци на комунисти сега пишат срещу. Утре ако се обърнат нещата стават пак шиани комунисти, накъдето задуха вятъра. Мразя ***, ама повече мразя пребоядисани такива
95
4
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Мухаха... Казва истината, но ЕС ръководителите не са съгласни с нея. Оня ден новоизбраният премиер - и**от на Холандия заяви, че Байдън бил много силен. Защото ВСИЧКИ евроатлантици СТЕ и...и. Факт.
94
1
 
4
 
! Отговори
А бе преди 1 месец
Като гледам,май не само той е смахнат!
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЛУСТРАЦИЯ???
92
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахаха, Томов е 6 месеца по-стар от Байдън, а пък съседите му казват, че е адекватен само по веднъж или два пъти в месеца
91
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи всеки който не пее в хора на пАсолствотоо от Koзяk - директно Бива обвинен за koпейка нали be boklyци Tpолcku?!? Ето ви ФАКТ за Човека и Професионалист Томов... "През 1978 г. Томов печата сборника Естеството на властта днес в 16 екземпляра. Сборникът е иззет от ДС, а Томов уволнен от телевизията с обвинение за антисъветизъм и идеологическа диверсия!!!"... Така че НЕдраги ми платеняци, не коментирайте човек,за когото не знаете НИЩО!!!
90
3
 
10
 
! Отговори
Пацо Хасан преди 1 месец
До СТРАНДЖАТА за 96 В тая жега не си е работа да стоиш сам на амбразурата. Огледай се, няма никакви комунисти наоколо. Даже и Путин го няма. Слънчасал си и ти се привижда. Дано от посолството ти зачетат труда и да ти платят.
89
12
 
7
 
! Отговори
До 96 преди 1 месец
Като влезе Русия в Нато и ще си напада натовски държави и ще прави каквото си иска . Трябва да си ненормален да пуснеш вълка в кошарата . А запада направи формат Г8 специално за Русия за да им се и.з.с.е.р.е русия мощно . Русия е враг и толкова . Руснаците ги учат от детската градина че запада са им врагове и трябва да бъде унищожен . Така че остави ги тез песни любовни за партниране с руските варвари
88
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Измислен "журналист" и празнословен демагог.От породата на ИвоХристовците.Явно пенсията му не стига.
87
15
 
8
 
! Отговори
Кой беше тоз преди 1 месец
Че ми се губи ? Помня че беше от старите копейки но отдавна не сме го виждали .
86
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън р много мек и нерешителен.Следващият ще бъде ястреб.Който и да е.
85
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зорът е голям що извадиха и тая рублотор.Кой ще е следващият американски президент няма значение.Русуя губи.И то не само войната.
84
2
 
1
 
! Отговори
кога? преди 1 месец
До Анонимен 98 Ами хайде умирай тогава! Кога ще умреш? Може ли утре? Защо да чакаме повече?
83
5
 
6
 
! Отговори
96 преди 1 месец
До СТРАНДЖАТА Кой е откраднал българските автори? Какви са тези несвързани драсканици? На каква дрога си? Или на колко ракии? Или тая сутрин забрави да си изпиеш хапчетата? Другарю-господин! И резултатът е налице.
82
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО ПОСЛЕДНОТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПОКОЛЕНИЕ ИЗМРЕ.
81
12
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА за 96 преди 1 месец
До АнонименВАЗОВИЯ ГЕРОЙ НЯМА НИЩО ОБЩО С КОМУНИСТИТЕ. ВИЕ ДРУГАРИ ОТКРАДНАХТЕ БЪЛГАРСКИТЕ АВТОРИ ЗАЩОТО СТЕ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ, ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ, *** И БЕЗБОЖНИЦИ.
80
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Странджата ще дойде много кухо парче, ама с претенции. Умнокрасавец натурален. Язък, че мърси името на Вазовия герой!
79
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЦЯЛОТО БКП ДС ОСТАРЯ И УМИРА В МЪКИ, 35 ГОДИНИ НАПРАЗНО ЧАКАНЕ НА РЕСТАВРАЦИЯТА И НАКРАЯ БЕЗСЛАВНА СМРЪТ.
78
0
 
10
 
! Отговори
ментални проблеми? преди 1 месец
До Анонимен 84 Откога Путин стана американски президент? Или лидер на демократическата/републиканската партия? Има психиатри в бегето! лудници също бол!