Уникален кадър! Фотограф засне профучаващ покрай главата на Тръмп куршум

Дъг Милс от New York Times е авторът на снимката
15 юли 2024 10:23, Петър Бойчев
186
Уникален кадър! Фотограф засне профучаващ покрай главата на Тръмп куршум
Снимка New York Times

Дъг Милс, фотограф на New York Times, е направил снимка на куршум, профучаващ покрай главата на Доналд Тръмп, съобщи бивш агент на ФБР. Милс е направил снимката, докато е документирал митинга, който се превърна в покушение срещу бившия президент.

Има още една знаменателна снимка - тази на Еван Вучи от Associated Press. Тя показва разтревожения, но жив Тръмп - с кръв по ухото и бузата, изведен от сцената от агенти на "Сикрет сървис", с вдигнат юмрук и американско знаме на заден план -снимката веднага стана емблематична, пише Фокус.

"Тя ще определи един напрегнат политически етап, независимо от неизвестните засега политически последици от този слънчев следобед, който се превърна в кошмар", написаха по-рано от CNN.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
5
 
11
 
! Отговори
преди 1 месец
ТРЪМП подкрепя Израел. И то доста силно.
117
9
 
9
 
! Отговори
Кол в сърцето преди 1 месец
Само рептил може да го застреляш в главата и раната му да зарастне за 5 секунди.
116
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А за видеото, в което Сикретс Килърс залягат и рачистват редове много преди стрелбата
115
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има патрони, които не минават скоростта на звука по простата причина, че минавайки скоростта на звука, шумът е много голям. И всеки снайперист би предпочел такива, които ще го издадат много трудно, особено ползвайки заглушител. Друго относно скоростта на куршума- тя почва да пада веднага след като излезе от дулото. Каквато и да е скоростта, 700м/с се снимат и с обикновен DLRS и дори смартфон. Моят смартфон има експозиция до 1/4000 . Тоест, ако хвана в кадър куршум от АК, той ще е L= 20 см.
114
16
 
10
 
! Отговори
ИТЕРНЕТ КОНСПИРАТОР преди 1 месец
Брат Путин подложи на Тръмп с една малка драскотинка, която обаче ще му гарантира спечелването на изборите. Агентите на КГБ са точни като сокол. Уцелиха го по върха на ушето от цели 100 метра и така изпълниха мисията си. Руските военни са наистина много добре тренирани.
113
4
 
6
 
! Отговори
Евлоги преди 1 месец
Очаква се куршума да бъде изложен във витрина на Тръмп тауър за публиката.
112
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Ами технически погледнато може да се каже, че е бил Путин, щото стреля човек от Демократическата партия на Байдън!
111
3
 
28
 
! Отговори
Малък праз преди 1 месец
Бай Дончо е бизнесмен. Обича да взема пари, не да дава като Байдън. Затова като спечели изборите, ако не го убият дотогава, ще дойде с Голямата Тояга до всяка страна член на НАТО и ще започне да ги бие като брашнян чувал за пари. Всичките милиарди, дето потънаха в черната дупка Украйна ще ни излязат през ауспуха. Ще си получи договореното със Зеленски, което ще разори Киев, щото киевските тарикати пари нямат и го карат само на "дай, дай, дай" - стратегията на Зеленски - give,give,give.
110
3
 
5
 
! Отговори
Абе 113-ти ?? преди 1 месец
Ето за скоростта на куршума от ... Калашников Начална скорост на обикновения куршум 710 м/сек; т.е. 120 м ги минава за 0,15 от секундата. Преди да си завършил още стрелбата(не си натиснал спусъка на 100 %) и отсреща има вече жертва!!!- Тегло на обикновения куршум 7.9 г;- Тегло на патрона с обикновен куршум 16.2 г. Знаеш ли кога ще се запише такава скорост?
109
2
 
14
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
А ако на някой не му е ясно как се снима куршум, има мнооооого предавания в интернет за различни оръжия, снимани при стрелба. На тая с имка дори фотографът не е ползвал специална техника, за да застине куршума на снимката му...аконтова е с имка, а не кадър от видеокамера. Ако сморостта на куршума е 300м/с, то при експозиция 1/1000, която е нормална за слънчево време, куршумът ще измине 30 сантиметра в кадъра. Долу горе толкова е и на снимката.
108
6
 
19
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
110, войната може да не спре, но Тръмп ще се опита да говори за мир. Сега никой не говори за мир. Най-близкото говорене за мир = капитулация на една от страните. Или по-точно на Русия. Тоест, Русия да се предаде, политиците им по занданите, а народът да се евроджендерира. Територията Русия да стане източник на редки изкопаеми. В момнета така се разбира мира от САЩ и еврогейския съюз. Тръмп ще предложи нещо по-различно-мир или тотална война.
107
2
 
3
 
! Отговори
asen преди 1 месец
До Анонименnai gube6ta e europa
106
21
 
3
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 1 месец
а Звука от ИзСтрелите изобщо не съвпада с ВидеоЗаписите от Случващото се на Терен! Кой точно Стреля?!
105
5
 
4
 
! Отговори
до 112 преди 1 месец
Един куршум може да лети със скорост 120 м/с, в слънечев ден дори стари камери могат да снимат със скорост 1/8000 от секунда.
104
14
 
4
 
! Отговори
Муахаха преди 1 месец
Блажени са Вервующите - вие имате ли си наидея с каква скорост лети куршур от AR-15?!
103
2
 
7
 
! Отговори
хм преди 1 месец
До Анонимен 109 Ето затова започват и по някоя война някъде по света. За да не се избият помежду си, а да излеят натрупаната агресия върху някой друг, върху чужденците.
102
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам защо русофилчетата си мислите, че като дойде Тръмп, автоматичното печелите в Украйна. САЩ печелят много пари от войната, републиканците също. Всъщност всички печелят от войната в момена, без Русия и Украйна, защото сте братушки по акъл
101
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия ще се изтрепят помежду си .Всеки нарамил пушка , независимо дали е добре с главата .
100
2
 
6
 
! Отговори
спи сокойно вечния с преди 1 месец
Крукс е решил, че на 20 год. е вече преуморен от живота. И най-добре е да си почине лежейки в дървения ковчег. На място прохладно в тия жеги, на 2 метра под земята. Спи спокойно вечния си сън! Бесовете ти сигурно са минали най-после?
99
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БРИКС е много близо да създаването на валута .