Путин беше посрещнат с почетен караул в Азербайджан

Ще се срещне с Илхам Алиев
18 авг 2024 21:11, Александър Попов
87
Путин беше посрещнат с почетен караул в Азербайджан
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Русия Владимир Путин пристигна днес в Баку за двудневното си държавно посещение в Азербайджан, като бе посрещнат на международното летище в столицата с почетен караул, предаде азербайджанската новинарска агенция АЗЕРТАДЖ.

На аерогарата са се развявали флаговете на двете страни, уточнява агенцията. Путин беше посрещнат от първия вицепремиер на Азербайджан Ягуб Еюбов, заместник-министъра на външните работи на страната Самир Шарифов и от други официални лица, отбелязва АЗЕРТАДЖ.

В хода на преговорите с азербайджанския си колега Илхам Алиев той ще обсъди състоянието и перспективите на двустранните взаимоотношения, както и въпроси от световния и регионален дневен ред, уточнява ТАСС.

Основните официални и работни срещи от програмата на Путин в Азербайджан са планирани за утре. Руският президент по традиция ще посети Алеята на мъчениците и ще положи венец на паметника на националния герой на Азербайджан Гейдар Алиев, посочва ТАСС.

Програмата ще бъде открита с официалната среща на Путин с Илхам Алиев. Церемонията ще бъде в президентския дворец "Загулба" на брега на Каспийско море.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Азербайджанпутин
Още от Водещи мобилна
Гръцката ЕРТ за стрелбата в Ханиоти: Мафиоти и наркодилъри в основата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вече на няколко статии слагате тази замечтана снимка на Путин, ами хайде сменете я, де. Дайте нещо кръвожадно, вамирско, повече ще му отива.
68
0
 
3
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 3 седмици
А с какво са извозили капутя от летището, с почетно "hearse and wreaths" ли? :)))
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Азърбайджан- на 91 място по Индекс на човешко развитие/по ООН/- къде е маршерувал руский ботуш държавите с години не могат да се стабилизират- виж Северна Корея- Южна е на 17 място по Индекс на човешко развитие!
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо на Путин не се извършва покушение ,ами много е просто на следващият ден ще поставят другият двойник . Казано накратко Късият Педофил е вечен.
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Андрей Гурольов- БИВШ висш военен пенсионер от партията на путин- призовава октомври 2023г ..ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ПОЛИТИКАТА НА ПУТИН ДА БЪДАТ НЕЗАБАВНО УНИЩОЖЕНИ....демокрация, нали....
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А арестуван ли е?
63
0
 
1
 
! Отговори
Карачанаков преди 3 седмици
Този много не ми прилича на ***...и то,долу горе са го докарали даже е и тавряз.
62
2
 
8
 
! Отговори
итоги.... преди 3 седмици
Толкова милиони хора по света се надяват този антихрис да умре, но той е жив. Какво ли е усещането, като знаеш,че милиони хора по света, напълно заслужено ти желаят смъртта? Като знаеш, че си причинил смъртта на стотици хиляди хора! Затова е сврян в бункера, като плъх .Това живот ли е? А можеше да бъде обичан ...но като е бил малтретиран от дете...следват побоища над Людмила и накрая мъка за целия свят---защото е обременен ! Родители обичайте децата си---иначе може да станат ,като путин....
61
4
 
3
 
! Отговори
БРаво.. преди 3 седмици
Проверте пожалуйста как име на артист которой виполняет роля"ПУТИН".Двойник с маска на главе.. Следят самой наглой масовой убиец последие 62 лета "Путин" ..И Все двойники с помощи микроимпланти,микро чипи, НАНО сканери и "Прививки"". Етот следят сголограмние оружия в теле..
60
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А за Зелята ще има ли почтен караул в Азербейджан ?
59
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Америгахта, не оди нещо до Азербаджака! Що ли те чакам още - справка *** Рангелова.
58
0
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 седмици
Един от уникалните моменти в Историята, когато почетния караул се явява тънък тролинг и пранкинг...
57
7
 
27
 
! Отговори
Дъртият педал преди 3 седмици
от Кремъл, пак ще проси оръжия...
56
27
 
5
 
! Отговори
някъв там преди 3 седмици
До 64, Потъващият кораб се казва Украйна! Колкото и "материали" да получава от западните натовски държави, не може да запуши трайно побойните. Временно "окупираните" територии вече станаха трайно "окупирани", особено що се отнася до Крим! Ще видим сега какво ще сторят с дългоочакваните, прехвалени Ф-ки!
55
6
 
24
 
! Отговори
(^_^) преди 3 седмици
Путин май напуска потъващият кораб, само че Азербайджан не е достатъчно сигурно място за него, най-добре да ходи при Кимчо, докато още не са му отрязали пътя за бягство ... !!!
54
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Владимир Путин пристигна на посещение в Азербайджан. Изолацията му се задълбочава, твърдят зом би ра ните евроатлантици, хахаха!!! Иначе целият ЕС, включително България, разчита на Азербайджан за газ.
53
11
 
17
 
! Отговори
До45 преди 3 седмици
Напротив,Зеленси,Залужни,Сирски,Буданов и изобщо всички украински войнци ще останат в историята и ще ги пишат в учебниците.Колкото до тебе,ти ще си умреш в потната панелка докато онанираш върху портрет на Путин.На Путин пък ще му направят гроб,на който новото поколение руснаци редовно ще се изхождат.
52
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На снимката - бореца за справедливост, победил и закопал НАТО !
51
24
 
8
 
! Отговори
Тиква преди 3 седмици
Браво, силен президент,силна държава, силните работят заедно,ние чакаме заповед от бидона и урсул.
50
9
 
28
 
! Отговори
На този проZтак преди 3 седмици
не му останаха много местата, които може да "посещава". Последното ще бъде Хага!!!