Зеленски се моли: Ускорете доставките на оръжие

Операцията в Курска област нанася загуби на Русия
18 авг 2024 22:38, Александър Попов
214
Зеленски се моли: Ускорете доставките на оръжие
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинската операция в руската Курска област продължава да нанася загуби на руската армия и на руската държава, каза днес президентът на Украйна Володимир Зеленски в традиционното си вечерно телевизионно обръщение към нацията, предаде Ройтерс.

Той благодари на украинските военнослужещи, участващи в операцията в Курска област и сражаващи се на източния фронт в Украйна. Днес руските сили обявиха, че са нанесли удар по още един мост в Курска област.

В същото време Зеленски призова съюзниците на Украйна да ускорят доставката на обещаната военна помощ.

"Що се отнася до доставките от нашите партньори - трябва да се ускорят, умоляваме за това. Войната няма почивен ден", обяви украинският държавен глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: Зеленски
Още от Войната в Украйна
Украинската офанзива в Курск дава надежда след бомбите и мъката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
1
 
! Отговори
Манипулираща мисирка преди 3 седмици
В същото време Зеленски призова съюзниците на Украйна да ускорят доставката на обещаната военна помощ. . . . . Съюзник означава, че и те са във война заедно с opkite, а това не е така! Манипулират ви във всяко изречение съзнателно или поради беден речник и образователни дефицити! Тук съм сигурна, че не е съзнателно!
149
0
 
5
 
! Отговори
Ще по живеем,щевидим преди 3 седмици
Много държави и завоеватели са влизали на Руска земя,но никой не се е връщал жив !
148
0
 
6
 
! Отговори
Нормална преди 3 седмици
Зеления кога не е искал и оръжия и пари? Укрите взривяват мостове в Курска област за да не могат после да се върнат назад правят си по трудно отстъпление,руснаци пак намират начин да си изпращат оръжия и техниката си на фронта пътищата са много,укрите не го ли знаят? Зеления ги прати на сигурна смърт,той се надяваше че русия ще издърпа част от войските си от украинска територия към Курск,обаче това нещо не се случи,зелените гущери си сложиха розови очила и тръгнаха към смъртта си.
147
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Днес.бг напишете нещо че китайските банки са прекратили преводите от/до/с русия!
146
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ОпроZтачената Zgan рано рано се е хвърлила на амбразурата да защитава кръволоците от кремъл.
145
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мачът вече не е на една врата , до сега казваха там можете да стреляте там не можете , но Байдън излезе от надпреварата за изборите и вече други решават какво ще става .
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дайте още, иначе мостовете ще победят.
143
1
 
12
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 3 седмици
До БАЧКАТОР: не пич - договорката е - от НАТО старата техника, залежала по складовете, от Украйна - месото за мелачката. Екшъна ще продължи докато свърши едното или другото.
142
1
 
4
 
! Отговори
Ъъъ преди 3 седмици
Чакаме още да ни нападне р...я по думите на з,,..Нали воювате и за нашата свобода Жалко че това което се пише не се чете от з....А все миг ни бомбандирате с неговите желания.....Травмирате хората от целият свят и говори от тяхно име
141
2
 
11
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 3 седмици
Не знам каква трева пуши Зеленчука, но и аз искам - явно е много добра, щом перманентно го държи в света на фантазиите.
140
1
 
9
 
! Отговори
емо преди 3 седмици
доставяйки оръжия на неонацисткия режим в киев, сащ и т.н. запад носят еднаква отговорност с този режим за продължаване на войната и многобройните жертви. не знам запада каква отговорност ще понесе за това, но по отношение на украйна отговорността ще бъде реализиране целите на сво, заявени от путин.
139
1
 
13
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 седмици
Ще ти дадат оръжия ,бе пpocяk. Нали имате договорка- от НАТО оръжията, от Украйна хората! Че няма американците и англичаните да *** по степите на Курск и Донецк я. Те са тарикати.
138
1
 
14
 
! Отговори
или преди 3 седмици
погагайте да продължи терора над мирното население в Русия -ЕС и НАТО са терористи
137
5
 
10
 
! Отговори
Американски Политик преди 3 седмици
Войната трябва да се води до последният източноевропеец - руснак, украинец, беларус - се в rъз.
136
2
 
18
 
! Отговори
ПЕТКО КАТЪРА преди 3 седмици
Авантюрата Курск се оказа отчаян ход на отчаян човек!След като не можаха да вземат Курската АЕЦ (което явно беше целта),сега тръгнали да правят "буферна зона" на територията на РФ!Е,и това няма да стане,просто ще ги избият като диви прасета в горите,а Сумска област вече няма да е окраинска!
135
1
 
11
 
! Отговори
До 182 преди 3 седмици
И пак не си си пил хапчетата или нещо друго си взел "бонбони" ли са балони ли са не е ясно
134
0
 
16
 
! Отговори
До 176 преди 3 седмици
Какво общо има рудофилството,с това да не харесваш украинската селения и простотия,бе просяк.Накой с нещо да ти е длъжен,а?
133
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С миротвореца Зелю мир няма да видим, но фалита на ЕС с предписания да не ядем и да стоим на студено, ще го видим със сигурност. Зелю е като Зелената сделка-вреден, нагъл и крадлив.
132
24
 
2
 
! Отговори
82 ОМБр преди 3 седмици
Третата световна война,е вероятно да започне,не заради някакъв клоун,а за това,че много и силни народи застанаха зад гърба на този "клоун"! Слава на Зеленски и народа му!
131
22
 
2
 
! Отговори
82 ОМБр преди 3 седмици
Историята никога не величае агресора,когато всички пишещи тук бъдем прах,света ще казва,че Зеленски се е противопоставил на руския тиранин,а света му е помагал!!! Слава на Украйна!