От какъв ирационален страх страдате според зодията си

Имате ли страхове, които са напълно неоснователни?
10 юли 2024 20:41, Теодора Драгоева
5
От какъв ирационален страх страдате според зодията си
Снимка: iStock

Всеки зодиакален знак си има типични страхове: Девите се страхуват да не загубят контрол, Стрелците се страхуват от обвързване и т. н. Тези страхове са оправдани въз основа на личностните черти на въпросните зодии.

Но какво да кажем за ирационалните страхове? Какви вярвания имат знаците за себе си, които са напълно неоснователни? Ето най-големия ирационален страх на всеки зодиакален знак, базиран на техните личности и начина, по който гледат на себе си в света:

Овен: Страх от провал
Като първи знак на зодиака, Овенът трябва да бъде номер едно във всичко, което прави. Хората от тази зодия са изключително конкурентни до такава степен, че могат да си наложат да избягват да правят неща, в които не са добри, само за да не се провалят.

Това може да спре растежа им и да им попречи да приемат всички нови неща, които животът може да предложи. Овенът е страхотен в преодоляването на предизвикателствата, така че не трябва да се страхува от загубата и трябва да научи, че грешките могат да го оформят и развият като личност.

Телец: Финансова нестабилност
Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, красотата и парите. Това означава, че Телецът е силно загрижен за богатството и финансовата стабилност. Този зодиакален знак е малко парадоксален: Телецът е много трудолюбив, но има мързелива, снизходителна страна.

Хората Телци се притесняват, че тяхната безделническа страна ще поеме надмощието или желанието им за луксозни стоки ще ги накара да преразходват до точката на фалит. Но хората от зодия Телец са отлични в демонстрирането на възможности за правене на пари, така че не трябва да се тревожат за финансова нестабилност.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ирационален страх
Още от Свободно време.
10 знака, че той може би се среща с друга и ви мами
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ааа и на вас да ви *** ******. Една *** статия не видях написана до край. Няма да влизам в различните ви сайтове и да ви генерирам пари от реклами на май*** ви в ********** ***** **** и да **** *** **** *** !
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На Везните не им пука за чувствата на другите хора. Рибите не търсят любов, а приятно прекарване без обвързване.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Глупости.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Парътъ прай борбътъ :)))