5 места в България, подходящи за годеж

Красиви и романтични
15 юли 2024 22:50, Михаела Лазарова
12
5 места в България, подходящи за годеж
Снимка: Istock

Сред моментите, които до края на живота си помним с усмивка е предложението за брак. И за мъжете, и за жените, това е безценен и много емоционален спомен.

За да бъде още по-специален този миг, от голямо значение е къде ще се случи предложението за брак. Особено за дамите, това е детайл, който им прави силно впечатление и дори може да ги накара да се влюбят още по-силно в човека до тях.

Затова решихме да сме от полза на господата и да им помогнем с няколко идеи за места, на които предложението за брак може да получи само един отговор: ДА!

На фона на залив Болата

Този плаж, който се намира между нос Калиакра и село Българево е предпочитано място на любители и професионални фотографи, заради приказната панорамна гледка, която се открива към морето и скалите.

Безкрайната синева, която се разкрива от Болата няма как да не спре дъха ви. Толкова много красота може да разтопи всяко сърце. Ако сте в колебание къде да направите предложението за брак, този плаж е прекрасна възможност да го осъществите по романтичен и невероятно запомнящ се начин!

Седемте рилски

Седемте рилски езера са безспорно една от най-прелестните природни забележителности в България. Всяка година те привличат хиляди туристи, които искат да се насладят на приказната гледка.

Тази дестинация може да бъде и романтична, стига да избегнете тълпите от туристи. Това може да стане като организирате полет над езерата. Докато се наслаждавате на невероятната гледка отвисоко, бихте могли да направите и едно изключително романтично предложение за брак. Няма как да получите отрицателен отговор, докато погледът на любимата е омагьосан от красотата на природата.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Българиябракгодеж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 1 месец
По-добре не. Живейте си без брак, нищо не ви дава.
10
1
 
3
 
! Отговори
Циг а ниската преди 1 месец
Махала е идеялна тя зяла България е започнала да си става на една голяма Максуда.
9
2
 
1
 
! Отговори
Знаете ли, че - 2 преди 1 месец
... хем момичето е юристка и не би трябвало да допуска да останат неизчистени подробности след приключила връзка. След няколко години момчето се ожени за друга и си живее така до днес, с неразтрогнат църковен брак с жена, с която никога не е имал граждански брак. Юристката знае за гражданския му брак. Е, добре, нали в закона се казва, че и църковният брак е законен? Значи нашият закон не е доизпипан и допуска положение, което не може да бъде окачествено по друг начин, освен като двуженство.
8
2
 
2
 
! Отговори
Знаете ли, че - 1 преди 1 месец
Знаете ли, че ако имаш само църковен брак, е възможно да сключиш граждански такъв с друго лице, преди още да си разтрогнал църковния брак? Не знам как законът допуска това и защо не е изрично забранено в текста именно на закона. Познавам човек, който още като студент се венча за приятелката си. Направиха го по младежки, без дандании, после дори живяха заедно известно време. След това се разделиха по живо, по здраво без да си направят труда да разтрогнат църковния си брак, хем момичето е .....
7
2
 
4
 
! Отговори
Времена и нрави преди 1 месец
Днес хората направо се събират да живеят заедно на семейни начала. Най-младите понякога правят само църковна венчавка в присъствието на още няколко техни връстници без дори да казват на родителите си. Много малко са двойките, които в наше време правят традиционните тежкарски сватби, а тук даже и за годеж ни говорят. Няма лошо, но повечето младежи са по-практични и предпочитат да си спестят разходите и за годеж, и за сватба, и за развод.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дубай... кой шти ходи по чукарите на рилските езера :)))
5
3
 
6
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Кът я напомпаш и издуе коремо,гпдежо сам идва.
4
4
 
5
 
! Отговори
61 преди 1 месец
Аз знам две безотказни места: 1) В банката - "Искам да прехвърля 500,000 на жена си. О, скъпа, искаш ли това да си ти?", 2) В бижутерия - "Ще приемеш ли този годежен пръстен с 10 каратов брилянт?"
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Народно поверие: Ако преди сватбата няма годеж - на бебе ще е...
2
3
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
А за развод?
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
:)