Венера в Лъв - какво очаква зодиите?

Прогноза за периода
12 юли 2024 19:45, Ивета Иванова
1
Венера в Лъв - какво очаква зодиите?
Снимка: iStock/NiseriN
Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера влезе в знака на огнения Лъв на 11-и юли и ще остане там до 4-и август. Сега е време да изразяваме себе си, ще имаме много поводи за празнуване, ще сме ентусиазирани. През периода ставаме по-креативни, страстта ни превзема, показваме талантите си. Може и да станем малко по-драматични в любовните отношения, но оппределено е време за емоционални признания. Ето какво да очаква всяка зодия, според "People".
 
Овен
 
Стават още по-харизматични и излъчват опасен чар. Показват талантите си и всеки ги вижда. Отдават се на любовта, страстта, хобитата, любимите проекти, изразяват себе си сега. Ще блестят във всяка сфера от живота си. Овните стават по-креативни и уверени в себе си. Ще се чувстват по-спокойни в кожата си, тъй като получават позитивно внимание, похвали, околните им се възхищават сега. Много страст и игривост в любовния им живот. Чудесно време за ходене по срещи и запознанство с нов човек.

Телец
 
Трябва да инвестират в себе си и в красивия си дом. Телците стават по-емоционални, на фокус са теми, свързани с дома, семейството, роднините, партньора. Сега е идеален период да се фокусират над вътрешния си свят и домашния живот. Може да разкрасят дома, да купят нови мебели, украса, често да палят ароматни свещи, да направят жилището по-уютно. Периодът е подходящ и за купуване или продаване на имот.

Близнаци
 
Стават още по-сладкодумни, гласът и думите им пленяват хората наоколо. На фокус сега са комуникацията и хората около тях. Отношенията ще са хармонични, Близнаците ще има много за какво да си говорят с околните. Чудесен период за писане, говорене пред публика, показване на идеите и на талантите им. Ще се чувстват супер, когато клюкарят с приятели. Ако сега рекламират събитие, продукт или проект, ще имат страхотна енергия и ще печелят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Ако щете - вярвайте
Прическите, които завладяха лятото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари