Тютюнджии блокират границите с Гърция и Румъния

Премиерът: Провокацията е на БСП
27 яну 2010 14:28,
264

Тютюнджии готвят протести заради неизпълнените обещания от кабинета "Борисов", обяви в парламента лявата депутатка Корнелия Нинова.

По думите й над 20 хиляди души са готови да завардят границите ни с Румъния и Гърция, защото обещанията за 116 млн. лв. плащания не са изпълнени.

Премиерът Бойко Борисов контраатакува и обяви, че каквото е обещал, го е дал или ще им го даде до март-април, по-важното е, че протестите били инспирирани от БСП, каза той.

"Карат тютюнопроизводителите да не казват, че стоят зад тях, но виждате, че Корнелия Нинова знае неща, които аз не знам", опъна се премиерът.

Според него през миналите четири години от правителството са проспали времето, когато например Гърция си е извоювала 750 млн. на година за тютюнопроизводителите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ндаааакогато `животновъдите` с маникюри и джипове протестираха миналата година, бойко ги подкрепяше и им даваше полицаи да охраняват бунтовете, и им осигуряваше блокирани булеварди, за да стигнат до министерски съвет и парламент....сега набързо си гласува закон, за да не могат да му протестират пред прозорците, и изведнъж всички протестиращи се оказаха купени и организирани от бсп....що така бе, бойко? или мислиш че ведомостите, по които се плащаше на `животновъдите` миналата година...
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Боко писна ми от теб!Станишев,та Станишев,нема го Станишев,нали затова си ти,айде стига бе,ние да не сме паднали от Марс!
207
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
dam triabva da se zabranat i cigarite i alkohola
206
0
 
0
 
! Отговори
млад Бе Се Пар преди 14 години
Трябва поимено всеки от тези така наречени производители на тютюн да бъде проверен за регистрация и колко осигуровки е платил, а това е работа на Държавата , пък нека стачкува .Защото тези който ще стачкуват са наемнищи и с какви пари им се плаща да стачкуват
205
0
 
0
 
! Отговори
знаещ преди 14 години
Дано има протести,дано затваят граници и правят проблеми на управляващите.Нека оня *** от Банкя разбере какво е да си на власт.Те като правеха мизерии на предните управляващи сега и на тях ще им правят.Нека им пада рейтинга,нека ги псуват.
204
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Закриват болницй а за наркотик още пари да дават!Трябва поимено всеки от тези така наречени производители на тютюн да бъде проверен за регистрация и колко осигуровки е платил а това е работа на Държавата пък нека стачкува .Защото тези който ще стачкуват са наемнищи и с какви пари им се плаща да стачкуват
203
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 14 години
Научи се да пишеш първо и спед това прави квалификации на хората. Това са лесни неща (писането и четенето) . Когато ги овладееш , тогава наричай плиткоумни хората които са грамотни знаят повече от теб.
202
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз бях в тоя вагон. беше топъл и уютен.
201
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хайде да сме малко обективни.Когато ГЕРБ клепеха в Брюксел ,разкарваха говедата по шосетата всичко беше ОК. Сега като изпитаха подобни прелести на гьрба си нещо взе да не им харесва. Ами каэано е :Които сее ветрове жьне бури.Само да не са торнада.
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А на БСП ли е правокация студеният спален вагон на влака Добрич София на 25 януари когато беше най студения ден за годината и кога ще бъдат отделени пари за нормални вагони.Вместо да се сменят ръководителите на БДЖ да се сменят вагоните с нови.
199
0
 
0
 
! Отговори
До 189 преди 14 години
189: " хубаво е да махат цигарите, но хората от тези райони нямат с какво друго да се издържат " Абе да се адаптират бе, аман от научени хора.... Аз ако работа някаква работа и не съм доволен от парите - напускам, придобивам нови знания и умения и започвам нова работа. Който не може да се адаптира към променения свят в който живеем , да не роптае за повече пари, а да си седне на *** и да придобие квалификация ! ! !
198
0
 
0
 
! Отговори
анти комунист преди 14 години
Меризливите комунисти пак Усраха форума,понеже са изчезващ вид дайте да ги затворим в клетка да речем в зоопарка та да се запазят един или двама.Да ги показваме на бъдещите поколения.Да видят що за мизерници са
197
0
 
0
 
! Отговори
skatelite преди 14 години
До #2. ДАНАЦИТЕ ти ли вдигнаха плиткоумен неграмотнико. Такива *** като вас нищо не заслужават.
196
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
Ей, много ***, много некротизирана тъкан в таз държава - като гледам последните коментари! Като ви изчистят, ще започнем да се оправяме. Да не подбират методите!
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
комунистите откакто загубиха властта, се чудят каква мизерия още да сътворят, не им стига дето окрадоха държавата...
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
По-добре е Бо Бо да не обвинява тези, които организират протестите, а да погледне в своето дворче- с какво ги е предизвикал! Много банално е вече другите да са му виновни за всичко и главно- Станишев. По- добре е да обърне малко плочата- за разнообразие.
193
0
 
0
 
! Отговори
до 190 преди 14 години
Явно той следи само новините за себе си.Тази не е от тях,
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано най-после се организират и нашите фермери - сега е момента да хванат бойко и господарите му за гушата. За жалост пак някой отвън трябва да организира нещата, че тук да се случи нещо. И вместо да плюят по гърците, "народа" да се замисли защо плодве и зеленчуци в магазина са отвсякъде другаде не и от българия и нашите производители са на практика унищожени. А хората зад границата си отстояват правата!
191
0
 
0
 
! Отговори
cesicon преди 14 години
Kupih si garaj.^te se zanimavam s remonti na koli oba4e krizata udari i awto sektora. Kade sa mi subsidiite. Iskam si evro parite. Ina4e otivam na protest pred parlamenta. Kvi sa teq raboti za sujucite 6e im davat 116 miliona i tva koeto sa si spe4elili ot prodajbata na tiutiun pak za mene nqma. E tva si e diskriminacia.Kvo kato sym montior4e?
190
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
интересно, бойко уж следи всички новини, пък тези ги е пропуснал....защо ли бойко все се чуди кой му се е *** отвътре в несъбутите ***?