След потопа: Ким Чен Ун наказа с разстрел десетки чиновници за безотговорност

По време на бедствието са загинали няколко хиляди души
5 сеп 2024 09:01, Петър Бойчев
143
След потопа: Ким Чен Ун наказа с разстрел десетки чиновници за безотговорност

В Северна Корея са били екзекутирани десетки чиновници, след като тежките наводнения в края на юли станаха причина за смъртта на хиляди хора в северния регион на страната, съобщи Chosun TV.

Около 20 до 30 регионални правителствени служители в засегнатия от наводненията район са били разстреляни миналия месец, съобщава медията, цитирайки неназован представител на южнокорейското правителство.
В резултат на опустошителни наводнения в най-тежко засегнатия район на провинция Джаган е възможно да са загинали до няколко хиляди души.

Ким Чен Ун заяви на извънредна партийна среща в края на юли, че ще накаже сурово онези, които "сериозно са пренебрегнали" своите отговорности и следователно са отговорни за жертвите. Пропагандният апарат на Северна Корея разпространи снимки на Ким, който наблюдава спасителните операции след бедствието, но не съобщи за смъртни случаи.

Проливните дъждове нанесоха щети на около 4100 домове, наводниха пътища и влакови релси и унищожиха около 3000 хектара земеделска земя в град Синуиджу, търговски център, свързан с Китай чрез мост, и близкия окръг Уиджу, съобщиха севернокорейските държавни медии. Около 5000 души са били спасени, съобщи официалната Корейска централна информационна агенция.

Според Chosun щетите от наводненията са били по-големи на север в провинция Чаганг, която граничи с Китай и е дом на горното и средното течение на река Ялу, известна като река Амнок в Корея. Някои от телата бяха открити по време на дейностите по разчистването на последствията, след като нивото на водата спадна, съобщиха южнокорейски медии, пише Труд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от Образование
Практиката и постоянството са ключови при учене на чужд език
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
5
 
12
 
! Отговори
Кумунист преди 1 седмица
Другарят Ким даде оръжия на другаря Путин да убива хиляди украинци нацисти. После дъждът уби хиляди севернокорейци. Другарят Ким уби стотици чиновници - агенти на Запада, които причиниха потопа ! Северна Корея е същински земен рай !
121
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Страхотен разбивач на Гръмове, Пороища, Урагани, Торнада е Ким Джон Ун! Няма такава велика Сатана на света! Когато някой от народа се бунтува срещу неговата Чутора използува за избиването им чрез Гръмове, Пороища, Урагани, Торанда. Народа е роб на комуната и диктатора. По време на неговия рожден ден всички мъже отиват в реките с лопати, разсъбличат се голи, навлизат по реките и започват да ги пречистват... Ехххх Цивилизация.... Хрянят се с котешко, кучешко и човешко месо!
120
1
 
1
 
! Отговори
До Самозаблуждаване преди 1 седмица
Ха-ха! Е, разсмя ме! Реализирам ги, като ме пращат да "консултирам" разни инженери. Виж сега, момче, за мен живота ще е все по-лесен - мислете му вие, вишистите с по 10 дипломи и нищо в главата.
119
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Пацо ЕкспертаНо, ако излезеш на улицата и не се усмихваш, те чака изненедващ куршум в тила. Там всички са щастливи, насилствено, но щастливи!!!
118
0
 
16
 
! Отговори
komitata преди 1 седмица
при нас при провал ги награждават дори стават посланници и такива калинки ходят от ТВ на ТВ и ръсят глупости
117
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Днес е злокобния ден за България. На този ден СССР обяви война за държавата ни, въпреки, че България беше излязла още август от Германската коалиция и беше обявила официално НЕУТРАЛИТЕТ, Започна мародерското разграбване на държавата и поставяне на властови позиции на най верния съветски слугинаж. И така до сега. Е, какво чакате в такава държава и каква е разликата с комунокорея?
116
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А у нас клон от дърво осакати човек във Варна,но не вкараха дървото в затвора.
115
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
важното е че имат космическа програма
114
5
 
18
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 седмица
Хората които харесват подхода на Ким и други диктатори да се замислят. Некъв дребен ураган в Северна Корея причини хиляди жертви, в Япония доста по силен ураган само отложи полетите. Та в тоя ред на мисли, кой е правилния подход ?
113
2
 
19
 
! Отговори
Пацо Експерта преди 1 седмица
Ким е единствения щастлив човек в Северна Корея.
112
3
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 1 седмица
И какво искате да кажете, че Ким Чен Ун трябва да стане депутат та да оправи България...
111
4
 
19
 
! Отговори
Ха Ха!!! преди 1 седмица
До 110, хората, подкрепящи подобни режими не осъзнават, че държавните чиновници са си вършили работата досега, така както им е казано. Накрая става някакъв огромен проблем и отиваш и екзекутираш хората, на които си наредил да работят по този начин. Абсолюно безумие. Някога спорили ли сте се русофил и комунист, гледайте ги в лицето какво им е изкривено от злоба и какви гнусни и проклети душици са. При тях няма правота, няма логика, няма нищо адекватно... това са озлобени и съсипани същества.
110
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Samo minavam А какво ли ще стане ако в твоята работа нещата се прецакат поради това, че да речем ти позволяват да правиш само това, което ти нарежда партията? Като дойдат сатрапите на тоя да разстрелват?
109
1
 
4
 
! Отговори
КИМ ЧЕН преди 1 седмица
Ей, не ме ядосвайте! Послепис: много обичам ракетките
108
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Toni Ivanov Грешката на такива, които си мислят, че ще им е по-добре в диктаура е, че ВИНАГИ си въобразяват, че ТЕ няма да бъдат засегнати от това, че е диктатура, защото имат някаква *** представа, че ще бъдат третирани "справедливо". И разбира се, тъй каот това не се прави в диктатурите, когато "дойде мачка на погачка" вече няма към кой да се обърнат и стават поредната жертва на диктатора.
107
1
 
3
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 седмица
Тоя, ако влезне в НС, какво ли ще стане
106
2
 
9
 
! Отговори
Лойко Лорисов преди 1 седмица
Дебелия Ким: Наредих ви да спрете дъжда и наводненията, без пари, които аз изядох и изпих и дадох за ракетиЧиновниците: Ама не можемДебелия Ким: Тогава получавате смрътна присъда
105
5
 
6
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 седмица
Този трябва да го поканим в България,че и тук има доста *** за чистене,като се почне с дебелото турско прасе.
104
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Христо Христов Живков го свали падането на СССР. Другарите Луканов и пр нямат нищо общо с това.
103
2
 
10
 
! Отговори
Ха Ха!!! преди 1 седмица
До Кръчматъ, Приятел, нали се сещаш, че в тази държава всяка една думичка и едно помръдване и действие, всяка една усмивка и поглед към другаря е строго контролирана. Всички функционери там не са пионки, а не знам какво са... Как да си свършат работата, като преди това Ким е изял парите или е направил поредната ракета за 10-15 милиона долара, вместо да се справят с тези неща. Какво да направи чиновника? Да иде и да говори с Господ да не вали. Ким е болен мозък. Да застреля себе си първо!