Пуснаха под домашен арест охранителят, пребил младеж на Джулай

Той ще носи проследяваща гривна
19 юли 2024 20:33, Нели Христова
42
Пуснаха под домашен арест охранителят, пребил младеж на Джулай

Окръжният съд в Бургас пусна под домашен арест 21-годишния полицай, счупил челюстта на младеж по време на Джулай морнинг на "Кайт бар". В края на миналата седмица Христо Петров получи най-тежката мярка за неотклонение, но адвокатите му я обжалваха, съобщи БНТ.

На днешното заседание второинстанционните магистрати решиха да променят мярката и обвиняемият ще се намира в дома си в село Дебелт, като ще носи и проследяваща гривна.

Според защитата на полицая, мярката се променя заради липса на данни деянието да е извършено по хулигански подбуди, каквото е обвинението на Районната прокуратура.

Младшият полицай, в изпитателен срок, беше задържан, след като в нощта срещу Джулай морнинг удари 19-годишния студент Владимир Радев заради спор за бутнато парче пица. Пострадалият младеж се оплака публично, че след физическата агресия челюстта му е счупена на три места и му се е наложила операция.

В нощта на инцидента полицаят е носил жилетка на охранителна фирма, но според адвокатите му, той е охранявал доброволно събитие на плажно заведение, без заплащане, по молба на приятели. Бащата на обвиняемия обаче обясни, че синът му намерил жилетката, за да присъства безплатно на събитието. От охранителната фирма излязоха с позиция, че полицаят не е бил техен служител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
0
 
! Отговори
КАКЪВ ДОБЪР преди 1 месец
СЪД. Каквато басня му раскажат, той вярва, защото хората също са добри, трябва да им се вярва...
37
4
 
4
 
! Отговори
ароматния пръч преди 1 месец
Пострадалия ще си остане цял живот с болката,както Зеленски,защото винаги има някой Путин,който ще си продължи да си ходи на риболов в Байкал все едно Зеленски го е нямало никога въпреки САЩ и Международния наказателен съд.
36
1
 
7
 
! Отговори
Фитока преди 1 месец
Е,ясно е че обвинението ще е по основния състав,а не по квалифицирания и по основния състав присъдата няма как да не е условна за неосъждан.
35
6
 
0
 
! Отговори
Сссс преди 1 месец
Този който го е пуснал си има три имена,кво се правите ,ама така по лесно,тя сградата го пусна или 10човека го пуснаха .....
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как службите вземат подобен тип хора на работа. Някакво момче от село на 21 години вживяващо се на мутра от 90с? Кога службите и хората ще осъзнаят, ще охранителния сектор и полицията са за да ПОМАГАТ на гражданите ? Не да ги бият ?Биенето е присъщо за едни други структури от близкото миналото , които бяха изтъкани от глупавии бедни момчета , за да ги използват.
33
9
 
11
 
! Отговори
1982 преди 1 месец
Бригадирски лагер. Мой съученик се сби заради момиче. За нещастие победи в битката. Опонента му със счупена челюст. Няма боксове, няма хладни оръжия. Всички сме на по 16 години, непълнолетни. Няма такова нещо като домашен арест. В затвора в Бойчиновци си изкара до делото няколко месеца. Целия клас се бяхме вдигнали, ходихме му на свиждане. Всички после бяхме с намалено поведение, а момчетата остригани. Такива години бяха.
32
1
 
9
 
! Отговори
Libre comme air преди 1 месец
И бг..съд е мафия!!!
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Ако съда го оправдае или му сложи условна ,аз бих го съдил в Страсбург. " - Супер! Познавам няколко правни защитника, кпито ще ти вземат паричките.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 20 Не виждам, тук да има такива бабички, но вероятно и те са прави понякога :)
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 23 - Така е, ама тук станахме меки, като на Денков китката.
28
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 27 А и не е имало бокс. Това вече беше потвъедено от властите.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 27 - Случва се по-често от очакваното.
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"той е охранявал доброволно събитие на плажно заведение, без заплащане, по молба на приятели" повЕрвахме. И 100% момчето бутнало пицата му се е бутнало със засилка в юмрука му с бокс.
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ееййй какъв добър човек ще излезе тоя полицай. Дали може и на мене да дойде да ми работи малко безплатно? Ремонт на банята искам да ми направи, ако може и плочките да купи, ще бъде много мило
24
3
 
20
 
! Отговори
До 23 преди 1 месец
Добре че благородният охранител полицай се е пръкнал в България. В други държави ще лежи в пандиза
23
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, че не е попаднал на някой по брутален, в някои части на България може да те убият ако се изпикаеш върху нечия храна.
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Държавата на мутрите, на герб, на дпс и бсп, на възраждане. Нагли и малки хора, ползващи протекции и избиващи комплекси
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези смешни милиционерски фирми с гламави пазачи за служители,масово плащат заплати в плик, това може да го потвърди всеки вдигач на бариера с тoпku ,но те обикновено нямат защото са мuжuтуpku. А това лъжливо ченгенце,било помагало от любов към реда и законността,ей така безвъзмездно. Няма ушев който да прави нещо безплатно,да не говорим че са като прахосмукачки. Униформени рушветчийстват и вземат от богатите,за да може като свалят дрехите, цивилни да даряват на бедните.
20
5
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 1 месец
Как червените бабички винаги успяват да оправдаят агресора?
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицайчето и всички съдии сега трябва да носят отговорност