Нападателят на Тръмп бил изключен от училищния отбор по стрелба за слаби резултати

Бил с толкова лош мерник, че представлявал опасност
Обновена: 15 юли 2024 15:59 | 15 юли 2024 14:49, Петър Бойчев
146
Нападателят на Тръмп бил изключен от училищния отбор по стрелба за слаби резултати
Снимка БГНЕС

Томас Крукс - 20-годишният нападател, който откри огън по Доналд Тръмп на митинга в Пенсилвания и бе застрелян на мястото на инцидента, преди години е бил изключен от училищния отбор по стрелба.

Негов съученик е съобщил пред ABC News, че Крукс е бил помолен да не се връща в отбора след предсезонна сесия. "Той не просто не влезе в отбора, а го помолиха да не се връща, защото беше толкова лош стрелец. Това се смяташе направо за опасно", казва Джеймсън Майерс.

Друг член на отбора в Бетел Парк си спомня как Томас Крукс "стрелял ужасно" и "не бил подходящ за отбора по стрелба", предава BBC.

От училището заявиха, че няма данни Крукс да се е пробвал за отбора - той "никога не е фигурирал в списъка", гласи информацията им. Въпреки това Томас Крукс е членувал в местен клуб по стрелба - Клуба на спортистите в Клеъртън - в продължение на поне една година.

Джеймсън Майерс си спомня Крукс като на пръв поглед "нормално момче", което "не е било особено популярно, но никога не са му се подигравали или нещо подобно".

"Беше мило момче, което никога не говореше лошо за никого и никога не съм си мислил, че е способен на нещо, което го видях да прави през последните няколко дни", цитират американските медии бившият съученик на Крукс.

В колата и дома на Томас Матю Крукс бяха открити експлозиви. Според NBC той е регистриран републиканец, който щял да гласува за първи път.

Въпреки че няколко човека видели как мъжът се качва на покрив на само стотина метра от трибуната на Тръмп, и сигнализирали за това на органите на реда, от Сикрет сървис не успяха да предотвратят стрелбата. Сега службата е изправена пред огромен натиск, включително в Конгреса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Какъв цвят са били чорапите му?Това е важно за правилното развитие на демокрацията,затова моля да уточните тази така важна подробност.
127
2
 
1
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 месец
Джо Байдън ще спаси света от ***. Да живее мистър Байдън
126
3
 
3
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 месец
Тръмп си го е нагласил, страх го е че ще изгуби от най-достойния президент мистър Байдън
125
1
 
3
 
! Отговори
Тарикат преди 1 месец
Стига, бе! Ще се пукна от смях! Но Николай Марков отново позна.
124
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вътрешна работа, както обикновено. Сега ще набедят някакъв нищо неподозиращ човечец. Само дето никой вече не ви вярва. Знаем ви номерата.
123
0
 
6
 
! Отговори
логично! преди 1 месец
Вместо Тръмп застрелва мъж от публиката. Тръмп застрелва в ухото, но ако не се беше обърнал в този момент, изстрелът можеше да бъде и в главата. Във всеки случай младежът е безкрайно нетърпелив и припрян. Вместо да се прицели по-добре, бърза да стреля на всяка цена. Ли Осуалд пропусна първия изстрел по Кенеди на 22.11.1963 г. (все пак го уцели в гърлото), при втория му раздробява черепа и мозъка. Но колата на Кенеди се движи, а ТРЪМП Е СТАТИЧЕН! Стои на едно място! Томас Крукс-слаб стрелец!!!
122
1
 
13
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 месец
При наличието на снайперисти на Тръмп по покривите на останалите сгради с плосък покрив,а те да не са видели стрелеца на другата сграда преди митинга това е пълна глупост и на тази сграда точно да няма снайперист.
121
4
 
12
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 месец
При наличието на дронове и друга техника да не облетиш района и да не забележиш стрелецът,който е бил на открито,а не в някоя сграда просто е "непростим пропуск" на охраната,освен ако не са го закачали умишлено и всичко е било предварително нагласено . Евтино кърваво шоу на Тръмп
120
1
 
9
 
! Отговори
Хмм преди 1 месец
До ТРЪНПОСТАНОВКАТА Тези, които обявяват случа за постановка, могат да направят сами експеримент и да докажат това. Ловци има достатъчно. Застават на сто метра и почват да стрелят по тях. Ако от десет изстрела имат десет дупки на ушите, без да ги улучат на друго място, значи, митът е разбит. Забравяме за убитият човек, който също е постановка.
119
11
 
6
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 месец
Този "атентат" е едно голямо кърваво шоу разиграно от Тръмп. Мисля,че на това момче може да е болен от неизлечима болест и да са предложени пари на близките му,а той ще умре бързо без мъки и ще стане известен. Нищо чудно, Тръмп въобще да не е стреляно по него,а по починалия човек. Когато той се навежда на долу един от охраната да е пробол ухото му с остро шило и после се вдига окървавен. Така си вдига рейтинга. Това момче,може би никога не е стреляло с пушка.
118
0
 
6
 
! Отговори
Шефът на шефовете преди 1 месец
Абсолютно слаб и неграмотен стрелец! За АР-15 разстоянието от 130 метра е нищо, детска игра! Решил да се цели в главатая, явно много филми е гледал! Чудесна реакция на Тръмп.Недоумявам как местна полиция, щатски служби и Сикрет Сървис не са обезпечили покрива на тази сграда. Толкова е просто!Трябвало е да поставят един полицейски екип на покрива още преди началото на мероприятието, преди да започнат да се събират хора!Не мога да си обясня тази липса на професионализъм.Явно само марката им голяма
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стрелеца се оказа гей, евреин. Тръмп говори против лгбтк и му скочиха.
116
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Човекът решил да потренира , бе ! Защо му са хартиени мишени, като има такъв богат избор от живи мишени ! Обаче е сбъркал , че не е дошъл в България да тренира по живи мишени - тук никой няма да го хване , а и толкова много мишени има, че цял живот да ги стреля , няма да може да ги изтрепе ! Я колко са в Парламента - 240 мишени - все големи, тлъсти, перверзни, кухи мишени !
115
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
И как така е републиканец като във видео казва, че мрази републиканците....
114
3
 
5
 
! Отговори
Нормално е преди 1 месец
Стрелецът е либераст, а следователно слаб соев лузър
113
1
 
5
 
! Отговори
Снайперист преди 1 месец
Тръмп има късмет че не съм го взел на прицел аз. Даже жена ми стреля по добре от тоя лузер! Пълен ***. И слава богу де. Аз съм фен на бат Дончо. Дано спечели поста. Да е жив и здрав.
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много държат да отбелязват, че бил регистриран републиканец и никой не добавя, че два пъти, включително още като 17 годишен е правил дарения за демократите!
111
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно това отключва социопатията на Кункс.
110
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам за какви слаби резултати говорим, след като куршумът мина на по-малко и от инч от целта. Само чудо спаси Тръмп от смъртта, а Америка от гражданска война.
109
4
 
0
 
! Отговори
До 113 преди 1 месец
А ние кюнлия наричаме всеки дето вместо да е за Пригожин, е за Путин