Как да лакирате ноктите си през юли НЕДЕЛЯ

Бъдете напълно готови за плажа
14 юли 2024 22:13, Дарена Найденова
5
Как да лакирате ноктите си през юли НЕДЕЛЯ
Снимка: iStock

Не всеки може да се ангажира със свеж маникюр през цялата година, но ако попитате маникюристите кога е най-заетият им период, веднага ще ви отговорят с лятото. И причината е много проста – повече време на открито, повече социални контакти и повече обръщане на внимание на външния вид. В крайна сметка, това е сезонът на сватбите, фестивалите и морето – все поводи, които да изискват свеж маникюр.

Лятото се характеризира с по-ярки и светли цветове, които не само се настаняват трайно в гардероба ни, но се предпочита и от маникюристите. На заден план остават скучните нюанси като черно, сиво, кафяво и бежово, а на тяхно място идват розово, морскосиньо, бяло и много други. Напълно е възможно да видите и лакиране в цветовете на дъгата, където всеки един нокът е в различен цвят, създавайки още по-цветно и лятно настроение.

Ако искате да изпреварите най-новите тенденции в маникюра за този месец, то социалните мрежи са мястото, което да посетите. Но ако нямате време да търсите и разглеждате милионите предложения в TikTok и Instagram, ние сме се погрижили за вас. За да имате още по-безпроблемно лято и забавен престой при маникюриста ви, сме събрали на едно място петте най-популярни цвята за месец юли.

Разберете как да се лакирате през юли от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: лакирате
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕДЕЛЯ бе, Дарена! Слушайте ги тия ваши шефове.