Сенатор за украинското нахлуване в Русия: Дързост и красота

Републиканецът Линдзи Греъм приозава за още оръжия за Киев
13 авг 2024 10:26, Петър Бойчев
267
Сенатор за украинското нахлуване в Русия: Дързост и красота
Снимка БГНЕС

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм нарече "красива" и "дръзка" ударната операция на Украйна в руската Курска област през границата, предаде Ройтерс.

По време на посещение в Киев днес Греъм призова правителството на президента Джо Байдън да предостави на Украйна необходимите й оръжия.

На фона на продължаващите усилия на Русия да отблъсне украинските сили седем дни след нахлуването им, главнокомандващият въоръжените сили на Украйна Олександър Сирски заяви, че Киев контролира около 1000 кв. км в Курска област, предаде БТА.

Греъм направи коментарите си при посещението си в Киев заедно със сенатора демократ Ричард Блументал.

"Какво мисля за Курск? Смело, блестящо, красиво. Продължавайте в същия дух", каза той пред репортери и призова американското правителство: "Дайте им оръжията, от които се нуждаят, за да спечелят войната, която не могат да си позволят да загубят".

На срещата с делегацията от Сената украинският президент Володимир Зеленски благодари на САЩ за подкрепата. "Обсъдихме какво точно е нужно, за да доведем тази война до справедлив край, включително необходимостта да използваме оръжия с голям обсег", отбеляза той по-късно в публикация в мрежата "Екс".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кандидатът за президент от партията на този сенатор каза, че ако пак го изберат ще сложи край на войната за един ден. Само че не спомена как. Сега сенаторът подсказва - дайте им оръжия, обсъждаме и използването на такива с голяма далекобойност (преразказвам по смисъл).
217
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За САЩ войната в Украйна е шоу и забавление.
216
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 219 - Че ви следя "дискусията", ти сигурен ли си, че си наред? Елементарна мисъл не схвана, ама разви едни дървенофилософски теории. Айде, давай, "геолого", дано откриеш дървеното желязо.
215
4
 
12
 
! Отговори
До 212.2 преди 1 месец
Да продължим с математиката на комунистите, сиреч за една година дават фира 518,400 хамерикантци. От 1976 до ДНЕС са изминали 48 години. Умножаваме 518 400 х 48 и се получава 24 883 200 или около три Българии избити в САЩ. Бафмааму... Браво на великите червени тyпyнгepu.
214
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еми прав е човека.Копейките копче не могат да му кажат.
213
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
1380 кв. километра освободени от ВСУ.За оня дето питаше за някакво контранастъпление.
212
3
 
7
 
! Отговори
82 ОМБр преди 1 месец
Днес РУ. Сенатор Греъм каза: СМЕЛА,БЛЕСТЯЩА и КРАСИВА(украйнска операция). Не Е казал нито дръска,нито дързост!
211
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Не виждам къде се радва на други нападащи." - Когато един овчap види поляна, той вижда само трева и потенциално сено за овцeте. Когато един геолог види поляна, освен тревата, той вижда още 10-15 неща. Така е и с теб. Съзнанието ти стига до някъде и после се предава и спира да мисли. Докато другите продължават да мислят и успяват да сглобят по-пълна картинка, по-правилна и с по-добър анализ на ситуацията. Демек не виждаш, защото толкова си можеш.
210
2
 
9
 
! Отговори
До 212 преди 1 месец
През 1976 година, вестник "Разбойническо дело" беше публикувал "неопровержими данни", че всяка минута в САЩ става по едно убийство. Денонощието има 24 часа, един час съдържа 60 минути, или 1440 убийства за денонощие. Годината има 365 денонощия. Умножете 365 х 1440, за да разберете, че човеците в САЩ отдавна са изчезнали, въпреки прираста. Дори и най-върлите комунисти се усъмниха в тази вестникарска информация.
209
2
 
7
 
! Отговори
Смех... преди 1 месец
КВО СТАА, БЕ....ХАХАХА....това комунисти и русофили много философски почвате да говорите , когато калъчката ви опре в Гз.....ТОВА ОТ ЗОР, ЛИ Е....ХАХАХА..?!!!
208
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 215 - Не знам какви борби ти се привиждат за равнопоставеност. Човекът е написал "без значение кой и къде". Не виждам къде се радва на други нападащи. Близко ти било до акъла. Ако имаше акъл, нямаше да преиначаваш написаното от някой, който и не познаваш на всичкото отгоре. Повече няма да ти обяснявам, може авторът да се включи, ако иска. Ама надали ще седне да ти се обяснява.
207
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"До Анонимен 210 - Къде видя да се радва писалият го? Май си пропуснал часовете за четене с разбиране. Пак прочети, като не схващаш, преди да се правиш на акъллия." - Ако не се радваше, щеше да се бори за равнопоставеност и справедливост. То е близко до ума. То не може да мълчиш през цялото време на терор, а после когато другият отвърне и веднага да викаш "Няма човек да е нормален и да се радва, че някой настъпва!". Логика се нарича това. Разбирането се основава на логика. Май ти си неразбрал.
206
2
 
7
 
! Отговори
82 ОМБр преди 1 месец
Нашите момчета се бият като лъвове. Ако има пленен наш боец, защо не му покажете лицето", заяви ген. Ауди Алаудинов.В отговор, от украинска страна публикуваха документи на заловени в Курска област бойци - с имена, снимки, чинове:Показаха и добре опакован ахматовец,който си казва името и часта и моли Кадиров да го спаси
205
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 210 - Къде видя да се радва писалият го? Май си пропуснал часовете за четене с разбиране. Пак прочети, като не схващаш, преди да се правиш на акъллия.
204
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всяка година в САЩ от масови стрелби загиват над 40 000 души. БИХ КАЗАЛ АМА ТОВА СИ Е ЕДНА НЕПРЕКЪСНАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. ТЕ СЕБЕ СИ НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ ТРЪГНАЛИ ДА ПРАВЯТ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ И АРОБСКИ ПРОЛЕТИ... ВИДЯ ВИ ЦЯЛ СВЯТ КОЛКО СТЕ СЛАБИ АЛЧНИ ЖАЛКИ И БЯГАЩИ СРЕЩУ АФГАНИСТАН. АНГЛОСАКСИТЕ НАКРАЯ БЯГАТ ОТ ВСИЧКИ КОЛОНИИ И СКИМТЯТ КАТО КОЙОТИ.
203
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СЕ ГОВОРИ НА МАСОНСКИТЕ СБИРКИ НА ППДБ - БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ДОРАЗПРОДАДЕ ДА НЕ ОСТАНЕ ЛЕВ ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО. ТОВА Е НАЙ-ВРЕДНАТА ПАРТИЯ В ИСТОРИЯТА НА ПРЕХОДА. АБСОЛЮТНИ КОРУПЦИОНЕРИ ВИДЯХТЕ ПУДЕЛА, АБСОЛЮТНИ ПОДЛЕЦИ ВИДЯХТЕ ЗАПИСА, АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТНИ ВИЖДАТЕ РЕЧИТЕ НА ПРО100 КИРО.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2024/08/12/komisar-i-7000-dushi-iskat-ot-radev-veto-na-lgbt-zakona.616701,1#comment-newest
202
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Няма нормален човек, който да се радва, че някой някъде настъпил и убива." - Tи тогава защо се радваш когато само другите настъпват и убиват. Кажи "Искам да се оттеглят и войната да спре!".
201
6
 
5
 
! Отговори
АЗ СЕ РАДВАМ, преди 1 месец
ЧЕ ВСУ, НАСТЪПВАТ И ЧИСТЯТ СВЕТА ОТ РУСКИТЕ ПСИХО- ФАШИСТИ , ПРОБИТЕЛИТЕ НА УКРАИНСКИЯ НАРОД!!!!!ЗАЩО ДА НЕ СЕ РАДВАМ...ХАХАХАААА...!!!???.
200
4
 
4
 
! Отговори
ФАКТ Е: преди 1 месец
АКАД. КУРЧАТОВ Е САМО УЧЕНИК НА НЕМСКИЯ ЯДРЕН ФИЗИК , МАНФРЕД Фон АРДЕН---- ИСТИНСКИЯ СЪЗДАТЕЛ НА РУСКАТА АТОМНА БОМБА!!!
199
9
 
5
 
! Отговори
82 ОМБр преди 1 месец
Днес РУ. Сенатор Греъм каза: СМЕЛА,БЛЕСТЯЩА и КРАСИВА(операция)Слава на Украйна!