След секстормоз над монахиня – наказание за свещеник

Йеромонах Василий вече няма да служи на църквата
Обновена: 17 яну 2014 15:41 | 17 яну 2014 15:33,
44
След секстормоз над монахиня – наказание за свещеник
Манастирът в Калофер. Снимка: Dnes.bg

Наказаха свещеника, който беше обвинен в секстормоз над монахиня от Калоферския манастир.

Това се случи с решение на Епархийския съвет на Пловдивската митрополия. С него се забранява на йеромонах Василий отсега нататък да служи в епархията.

Още по темата

До това решение се стигна, след като 26-годишна монахиня се оплака, че свещеникът я затворил в килия и я накарал да се съблече по бельо. Срамната сцена се разиграва в девическия манастир "Въведение Богородично" в Калофер.

Твърди се, че изповедникът от Зографския манастир отец Василий е накарал 26-годишната монахиня Възкресения да се съблече гола, защото нямала достойнствата да се нарече булка на Христос и се опитал да я насили.

Момичето се обадила по телефона на брат си – Мирослав Ангелов от Козлодуй, който от своя страна е подал сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров. По неясни причини обаче монахинята отказала да даде показания в полицията.

"След проверката Пловдивският епархийски съвет реши да забрани на йеромонаха да извършва всякакъв вид свещенодействия и свети тайнства", съобщиха от митрополията в Пловдив.

Цялата преписка за поведението на йеромонах Василий ще бъде предадена на игумена на Зографския манастир архимандрит Амвросий и манастирския събор, за да се произнесат по казуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
6
 
! Отговори
dnes bg = prawec преди 10 години
Пак не стигна мястото да напиша целия си пост. Това 500 байта е много голям размер. Едно време като работих с правец 16, флопи дискетата ми беше 1.44MB. Кажете, колко пари са ви необходими. Ще Ви купим и изпратим един хард от 1TB. Сигурен съм, че ще Ви стигне поне за 5 години.
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Църквата изтрещя....за мое съжаление това не ме учудва.Последния път като ходих в Рилския манастир, бая се подразних от огромния черен джип паркнат небрежно в двора на вписания в унеско Рилски манастир.
10
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Попе, трябвало е да извикаш дядо Николайчо от Пловдив да ти покаже как се ухавва монахиня...първо я возиш в беемве, задължително си показваш Ролекса на ръката и в кръчмата след това запивате до сутринта и сношение с момата на олтара пред лика на Исуса Христа.А сега сериозно- това бг църквата е мечтаното място за всеки мъж- групов секс с монахини след работно време в църквата на свещи. Романтиката е велика.Спомням си един филм такъв с Том Круз И никол Кидман. Много се плющяха там.
9
5
 
21
 
! Отговори
Ал Капоне преди 10 години
Е тоя понеже налита на женско трябва да се отлъчи от Църквата
8
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо ново за бг църквата!
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майкооооу....
6
6
 
10
 
! Отговори
varg преди 10 години
От това хубав филм щяло да излезне.
5
5
 
16
 
! Отговори
Амброзии преди 10 години
Тя като е видяла пред лицето си оня грехомер има няма 25 см. и е дала заден ход !!!
4
5
 
18
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Секстормоз в Калоферския манастир ! И таз добра ! То ще да е Божа работа. Господ Бог направил Адам и *** в Петък. Пуснал ги на земята и им казал: - Размножавайте се ! Никаде не е написано че Бог иска монашество което да пресушава корена на живота. Що се отнася до насилието монах или дисководещ, наказанието да си понесе
3
4
 
4
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Монахинята отказала да има работа с полицията, а народа си вика "оставка" до второ нареждане. Кой за каквото е предвиден.
2
8
 
12
 
! Отговори
Тосун преди 10 години
Е тоз свещеник ли или некъв паша с цял харем монахини малее кой знае ква оргия са вътрели
1
8
 
8
 
! Отговори
d преди 10 години
i az taka iskam