Георги Гьоков: Не може зеленият сертификат да важи за едни, а за други не

Рано или късно ще се наложи да уравним нещата, смята социалният министър
Обновена: 15 дек 2021 09:14 | 15 дек 2021 09:12, Ния Христова
294
Георги Гьоков: Не може зеленият сертификат да важи за едни, а за други не
Снимка: БГНЕС
"Не може зеленият сертификат да важи за едни сфери, а за други не. Рано или късно ще се наложи да уравним нещата. Българите се съпротивляват за сертификата, защото не разбират за какво става на въпрос. Те го свързват пряко с ваксинирането. Документът обаче важи и за преболедували, и за хора с антитела". 
 
Това заяви пред Нова тв министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков.
Още по темата
 
Според него бизнесът би се съгласил с въвеждането на документа.
 
"Някои неща трябва да се изяснят. Например как се съвместява зеленият сертификат с трудовите права. Единствената цел е да предотвратим следваща вълна на коронавируса. За бизнеса е много по-опасно ново затваряне.  Трябва да се направи ваксинационна кампания. Българинът трябва да бъде убеждаван, а не насилван", поясни Гьоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този ще го гониме с камъни ми се струва.
248
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да задължиш работника да ти показва зелен сертификат. Това ли е рекламата и убеждаването? Или да му опреш ножа и да викаш- убеждавам те. Убеждавам те.
247
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече се ,,препоръчва" и четвърта игла. Ще станеш като таралеж. Пък си ходи където искаш. До когато можеш, де.
246
11
 
1
 
! Отговори
Ами, правилно... преди 2 години
ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ----ДА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.....ХАХАХААА..... АЗ СЪМ ВЕЧЕ НА 3-ТАИГЛА И СЪМ СВОБОДЕН ЧОВЕК! ХОДЯ И СЕ КЕФЯ НА ЖИВОТА.
245
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешници
244
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Премахвайте го сертификата стига сте умували, има по важни въпроси за решаване.
243
1
 
31
 
! Отговори
Коприва преди 2 години
"Някои неща трябва да се изяснят. Например как се съвместява зеленият сертификат с трудовите права." - Вземете си ги изяснете, щото май на вас не ви е ясно и работодатели принуждават хора да се инжектират, което плаче за една генерална стачка като в Гуадалупе.
242
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много интересен случай са тези, които се качват на лодката, когато вече се пълни с вода. Но, както казва народът, каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
241
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мдаа "вече сьжелявам за буцо" - хвани проучи с какви пари е направена и захранена партия герб! Да помогна - америка за БГ! Тиквата е същия американски продукт както дб, слави, "изправи се да седна" и сега кирилчо. Ако тиквата не се беше правил на тарикат и изпълняваше какво му нареждат от козяк, все още щеше да ни управлява. Само, че той и ко се самозабравиха, почнаха да крадят и с ГЗ си, опитаха се да играят и с едните и другите, и от козяк му показаха червен картон и си намериха нов човек.
240
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ля ля -- ами като доброволно им играете по свирката така е! Защо си пращате децата на училище при тези правила??? Пределно ясно е, че няма нищо медицинско в цялата работа! Всичко е за промиване на мозъците и свикване с тоталното безправие, което следва в идните етапи! Веднъж устанвят ли тези сертификати и в училище, следващата стъпка е задължителната ваксинация! В момента от 5 годишни, само след няколко месеца - от 6 месечни! Толкова ли нямате 2 мозъчни клетки да видите какво ви готвят???
239
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заиграва се с народната прихология - Как тъй ти на мена, па не аз на тебе ... Ама хората не са толова загубени.
238
0
 
21
 
! Отговори
цон кай хой преди 2 години
е тоя сертификат и за ваксинирани и за преболедували нали важи Х месеца и после ако искаш зелен сертификат ваксина или нямаш...
237
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се ваксинирай българино!
236
0
 
29
 
! Отговори
Добавяме в списъка преди 2 години
Клиентите на трибунала се увеличават всеки ден. Да започваме да строим затвори.
235
1
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
........ не разбирам наистина как Вие сте без маски в Парламента - който най-важен бил а пък 2те ми деца ги карате да плюят още на 7годинки! Вие ги карате и да идват 30мин по-рано заради организацията на единно-плюене вместо да поспят още 1/2час! всеки знае какво е това сън! не разбирам как Вие с депутатските си имунитети и тези ссертификати не Ви ловят! но аз нямам положителен тест - PCR!!!! от вашто грипче-вирусче - много смях ама много че нямаме БАН и наша си формулировка над нещата! бал0ни
234
1
 
14
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
моите уважения г-н Гьоков (поредния) за когото трябва да се доказва че всичко това което води Светът е фарс! Моят случай е че не мога да си заведа детето на картинг - защотоо не съм ваксиниран и нямам сертификат! 2 пъти съм под карантина и трябва да Ви дам пари за да ме установите с Жмовид! загубих общо 2месеца и сега 3 седмици заради тези "Ваши" изисквания и сега на Рождения ден на детето му не мога да го заведа да му купя нещо! То всчико е онЛАЙН или в Моловете!!! къде е антиваксъра? ........
233
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно без бой този път няма да се размине!-----Така е. Този път и бой, и ваксина! Следващия път, ако слушате по-умните овреме, само ваксина.
232
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно без бой този път няма да се размине!!! ! Ясно се видя защо е било толкова важно да се състави редовен кабинет: 1. Насилствено ваксиниране. 2. Зелената сделка. 3. Истанбулската конвенция 4. Подмяната на нашата история в полза на РСМ подкрепяна от партньорите ни от ЕС!!! А народа - кучета го яли!!!
231
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най на края на краищата който няма ковид сертификат може да може да оцелее и да се спаси и затова бързат със задължителното му въвеждане за да се прикрият следите от всички злини свързани с този експеримент.
230
2
 
8
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Предлагам да си отиват в канада учиндол и така нататък явно от тези нищо не става - вече сьжелявам за буцо