Майката на починалото момиче: Тази нощ душата на Криси отиде при татко й

Тя благодари на лекарите, на кръводарителите, на всички в „Пирогов“
Обновена: 27 юли 2024 13:44 | 27 юли 2024 13:34, Елка Василева
117
Майката на починалото момиче: Тази нощ душата на Криси отиде при татко й
Снимка: Фейсбук

След тъжната равносметка на третия ден от трагедията в Елин Пелин майката на починалото тази нощ 20-годишно момиче написа трогателен пост във фейсбук, с който благодари на лекарите и на всички, които се молеха за оцеляването на младата жена.

Още по темата
"Тази нощ душата на Криси отиде при татко й. Благодаря на всички, които се опитаха да й помогнат - на лекарите, на кръводарителите, на целия персонал на болница “Пирогов” и на хората, които се молиха за нея.

Почивайте в мир, скъпи мои“, написа Виолета Югова.

48-годишният Петър Шишков и дъщеря му 20-годишната Кристина бяха транспортирани в "Пирогов" след взривовете в складове за фойерверки край Гара Елин Пелин в тежко състояние - той беше със сериозно обгазяване и 35% изгаряния, а момичето беше с 85% изгаряния. За неговата кончина беше съобщено във вчерашния ден, за нейната - тази сутрин. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само майката знае какво са готвили след работно време там! Защо са двамата там? Дали са готвили концерт или сватба?
78
6
 
7
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 1 месец
До Бумеранг - Ти не само че не си християнин, съмнявам се дори дали ти можеш да се квалифицираш като "човек"! Ти дали можеш да си представиш мъката и болката на тази жена?! Не, няма да кажа "един ден и ти дано да си на нейно място", без значение колко си злоббенн и ттъпппп. Аллах да и даде сила и воля на горката жена!! Амин! Амин! Амин!!
77
1
 
2
 
! Отговори
Антифорекс преди 1 месец
До ФорексЛошо е да си *** щото е за вял живот,Тя се е занимавала с това *** имала е лиценз ,Аман от ***
76
3
 
14
 
! Отговори
Форекс преди 1 месец
Напомня ми за диретора на АЕЦ а дето при аварията преди месец си вкарал 2 годишното дете до реактора и се хвалише по този повод по телевизията. В подобен склад външни хора нямат работа. Това дете трябваше да е някаде по морето или на планината с компания, не да учи секретния доходен занаят на професора... Да почиват в мир.
75
0
 
36
 
! Отговори
История даге преди 1 месец
Преди имаше само официална общинска заря 1-2 пъти годишно, сега от всяка колиба фоерверки по всякакъв повод (особенно ако чаршафа е с червено петно) .В тази суша трябва да се забранят тези вредни и опасни гърмежи.Обшина Софийска въведе забрана преди време, но този с Майбаха нае адвокати от СС клуба и премахнаха забраната.
74
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
сапьорът греши един път
73
2
 
1
 
! Отговори
BMW преди 1 месец
до 71 - Това че си видял BMW да дава мигач не е знак от съдбата. Аз карам такъв автомобил и винаги давам мигач.
72
22
 
4
 
! Отговори
до 71 преди 1 месец
До Невероятна Трагедия,няма никаква трагедия,просто бизнес,тази"майка" си оправи живота до девето коляно,не я мисли,скоро ще народи още 20 чавета,ще получава безбожните детски и шапка на тояга,както всички българи,осребряват всичко
71
10
 
12
 
! Отговори
преди 1 месец
Имате ли разрешение от роднините да качвате снимката на починалата по сайтовете?
70
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко за загиналите хора, нека почиват в мир!Съболезнования на близките за огромната загуба!
69
9
 
7
 
! Отговори
Невероятна Трагедия преди 1 месец
Аз в деня преди гърмежите имах лошо предчувствие, че нещо ще се случи защото видях едно БМВ да дава мигач и разбрах че има глич в Матрицата и скоро нещо лошо ще се случи. Не минаха и 4-5 часа и започна извънредната емисия за Апокалипсиса в цеха за пиратки.
68
5
 
6
 
! Отговори
ФАНТАСТИЧНО преди 1 месец
А склада на Фантастико дето го запалиха, кой ще го ремонтира?
67
3
 
6
 
! Отговори
Сийка преди 1 месец
Да не е наследница на Антон Югов?Те така не си променят фамилиите за да са разпознаваеми.В България е прието съпругата да приема фамилията на съпруга.Проф.Коларова е пример за това.Но,трагедията е голяма.Ванга не е ли казала нещо за това?
66
7
 
21
 
! Отговори
Елементарно Решение: преди 1 месец
Съд и затвор за ГЕРБ-аджиите, които са разрешили да има цех за китайски бомбички в Елин Пелин и съд за собственика на фирмата, който сигурно също е от ГЕРБ.. Щом е направил склада толкова некъдърно, какъв да е?
65
9
 
17
 
! Отговори
Национален Траур преди 1 месец
Абе хора, това е най-обикновен индустриален инцидент, не национална трагедия. Айде сега 3 дни жалейки, че на няаква фирма за пиратки и гръмнал склада ... акъл имате ли бе?!
64
2
 
5
 
! Отговори
Тео преди 1 месец
Съболезнования на близките. Такива инциденти стават рядко. Не знам какво количество фойерверки е имало в този склад, но ще кажа само едно - в Сивакази, Индия, където се произвеждат 70% от пиратките там, такива неща стават веднъж на година-година и половина. Според мен е странно индийците да държат по-добър контрол от нас. Но, уви, не съм бил прав!
63
4
 
2
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ!!! ВАЖНО!!! преди 1 месец
Прочети коментар номер 1 под новината "Само за жени! Хороскопът ви за август"
62
6
 
1
 
! Отговори
ПОЖАРИТЕ В ЯМБОЛСКО преди 1 месец
СЪЩО БЯХА ДЕЛО НА ЕВРАЗИЕЦА...
61
8
 
18
 
! Отговори
Б0же Господи преди 1 месец
Тоя индустриапен инцидент го изкарахте егати тежката трагедия, още малко ще обявите тридневен траур в памет на загиналите в склада за пиратки... айде опомнете се малко вече.
60
1
 
24
 
! Отговори
горкичката жена! преди 1 месец
Съболезнования за двойната загуба и дано намери утеха!