Майката на починалото момиче: Тази нощ душата на Криси отиде при татко й

Тя благодари на лекарите, на кръводарителите, на всички в „Пирогов“
Обновена: 27 юли 2024 13:44 | 27 юли 2024 13:34, Елка Василева
117
Майката на починалото момиче: Тази нощ душата на Криси отиде при татко й
Снимка: Фейсбук

След тъжната равносметка на третия ден от трагедията в Елин Пелин майката на починалото тази нощ 20-годишно момиче написа трогателен пост във фейсбук, с който благодари на лекарите и на всички, които се молеха за оцеляването на младата жена.

Още по темата
"Тази нощ душата на Криси отиде при татко й. Благодаря на всички, които се опитаха да й помогнат - на лекарите, на кръводарителите, на целия персонал на болница “Пирогов” и на хората, които се молиха за нея.

Почивайте в мир, скъпи мои“, написа Виолета Югова.

48-годишният Петър Шишков и дъщеря му 20-годишната Кристина бяха транспортирани в "Пирогов" след взривовете в складове за фойерверки край Гара Елин Пелин в тежко състояние - той беше със сериозно обгазяване и 35% изгаряния, а момичето беше с 85% изгаряния. За неговата кончина беше съобщено във вчерашния ден, за нейната - тази сутрин. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог да ги прости, но това с гърменето не го разбирам, но явно за всичко има хора и нека господ да ги съди а не аз!
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог да ги прости. Много кураж за семейството им, те имат нужда от нашата помощ.
57
11
 
8
 
! Отговори
- - - - До 49 преди 1 месец
В нашия случай, каква щеше да е днес България, ако Сталин и Чърчил не се бяха споразумяли нахално и незаконно? Ако България беше останала в английската зона, а Гърция - в съветската? И не ми обяснявай какъв е бил научният и преподавателският състав във ВУЗ-овете по времето на соца. Само на мен не ми пей мантри на тази тема.
56
3
 
3
 
! Отговори
До 49 преди 1 месец
До До 42 - Хайде спомни си кой е емблематичният строител на Аспаруховия мост. Защо е изключван 9 (девет!) пъти от БКП? По точно кзано, той казва истини и го изключват,но после пак го придърпват да стане члаен на партията им,защото е изтъкнат ударник с огромна популярност сред масите. За останалите неща не е нужно да дискутираме. Има един метод, наричан "ипсо факто". Гради се прогноза какво би станало, ако по някаква причина не се е бил случил някой исторически факт. - - - -
55
3
 
37
 
! Отговори
aa1820 преди 1 месец
Това е голяма трагедия за семейството. Тези простотии с фойерверките трябва да се забранят - търговия, производство, използване. Ще има по-малко работа за лекарите, по-малко *** по улиците, по чидт въздух, по-малко стрес за животните. Верно зарожденника мутра баровец няма или любовницата му няма да разбере целия квартал, но на никой друг няма да му липсва този примитивен кеф с пиратките и бомбичките.
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лека им пръст на починалите и съболезнования на жената, ще има нужда от утеха горката. Сега обаче идва другото, ще слушаме как фирмата си била изрядна и точна, нищо че до ден днешен никой не знае кой, как и защо е бил вътре, какво как и защо е било съхранявано там и как и защо се е стигнало до инцидента. Но всичко е точно, като всичко останало в резервата на мафията, само наши хора.
53
3
 
11
 
! Отговори
Сапьор преди 1 месец
Пълен непрофесионализъм. Това е истината.
52
3
 
5
 
! Отговори
До до ани преди 1 месец
Точно защото имам такава, не мога да разбера. А вие явно си търсите клиенти/пациенти тук, та е ясно кой какъв е. Всеки има право на мнение, а точно такива като вас се опитват да налагат своето и писнахте на всички!
51
2
 
2
 
! Отговори
До 51 преди 1 месец
Допускате ли, че ви разбират!? Те са от друг, различен от вашия свят и усещания и е грешка, че заедно с подобни трябва да представлявате ,,общество"! Няма смисъл да им обяснявате, но поне вместо тази сложност, цитирайте им постулата, че ,,споделената мъка е половин мъка". Но, внимавайте пред кого споделяте, за да не стане още по болно! На добри хора не е нужно да се обяснява, на ето такива, няма смисъл! Просто се дистанцирайте от тях! Бау!
50
3
 
4
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Журналисти терористи
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ани, ами важното е да не сте на тяхното място. Преди да пишете, че не разбирате нещо можете да говорите със съответния специалист и да се опитате да разберете. Опитайте с професионален психолог, примерно. Освен това писанието ви е липса на емпатия към тези хора. Ако това ги кара да се почувстват по-добре в такива тежки, за тях времена, нека бъде. Нямате никакво право да коментирате изборите и решенията на другите. Не сте последна инстанция. И никога няма да бъдете! И това е добрата новина!
48
9
 
7
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Не твърдя, не съм физиономист, но мисля, че си приличат! Едното дете не пораснало, другото още непрогледнало! Приплака ми се, като го видях толкова слънчево и заблудено с тези очилца! Възрастните не са го научили, че света е пълен с опасности и те дебнат и добре живеещите, дори повече! Тази разглезеност води до беди! Днешните родители се формираха в началото на демокрацията и това дава негативен резултат! Хубави деца, порочна среда за възпитание!
47
7
 
16
 
! Отговори
До 42 преди 1 месец
дО 42--- ПО ТВОЯТА Логика некъдърници са построили Аспаруховият Мост- или АЕЦ? или цял флот БМФ кораби?? Или некъдърници са били 2 мата Космонавти?? Точно такива сегашни "Доценти" бяха метачите пред стълбите на Университетите през Комунизмът ! Демокрацията направи кьораво и сакато-- професори адмирали доценти и всякакви некъдърници -дори попове и архонти--един Умен нямаме вече- всичко е ЖМЕЛ
46
1
 
8
 
! Отговори
Отряд1 преди 1 месец
До Алтерниращ веганистНеслучайно са казали, че журналистите са социални мършояди!
45
3
 
12
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 месец
Аре пак, разбира се днеcаджиите тъпчат социална поpнография! С какво тази новина ни прави по-информирани, по-добри, по-полезни!? Насочена е към българския *** който да чете и да се убеждава че има и по-нещастен от него. Няма журналисти в днеса! Има порноrрафи! Очевидно не прочетох текста. не съм потребител на поpнография, още по-малко социална такава.
44
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе този доцент прилича на ром от факултета
43
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Истината със сигурност е много различна от това което ни пробутват!Какво търсят в склада извън работно време?Майката да каже на следствието не да пише в социалните мрежи.Да заведеш детето си на такова място е малоумие.Какво е търсил синът на собственика там извън работно време?Какъв специалист е той и дъщерята на доцента??Никакъв ред и ето го резултата!
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АзъКанъАзъ7112136860 ... Защо да не са българи? Как прецени това само като гледаш снимката?
41
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето защо, Ивъл, са претрупан от работа като психолог в България. Хората са се доверили на българския начин на живот.
40
6
 
10
 
! Отговори
Не наглей! преди 1 месец
До Ай ЧиститУ - Точно метачите и родените с качества да бъдат прислуга след 09.09.1944 г. се настаниха там, където не им е мястото и вече трето поколение такива съсипват нашето обрзование и наука. Не му е мястото тук да водим този спор. Бог да прости загиналите, да закриля живите и да ги вразумява.