Калин Стоянов: Зад "фалшивия" сайт стоят Мирчев и Божанов

Задържана е управителката на старческия дом
15 авг 2024 11:02, Александър Попов
66
Калин Стоянов: Зад "фалшивия" сайт стоят Мирчев и Божанов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 24 часа е задържана жената, която се явява като управител на нерегламентирания дом за стари хора. Образувано е досъдебно производство. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов в коментар за възникналия вчера пожар в къща в Банкя, при който загина един човек, а трима други пострадаха.

"Материалите, които има от предходните проверки на другите институции ще бъдат приобщени към разследването. Има няколко проверки от агенцията по приходите и други институции в държавата", каза Стоянов.

Калин Стоянов коментира още, че въпросът за това кой и защо трябва да затвори такъв нерегламентиран дом за стари хора не е към МВР, а към други институции.

По отношение на срещата вчера на номинираната за служебен министър-председател Горица Грънчарова-Кожарева с професионалното и политическото ръководство на МВР Калин Стоянов посочи, че днес предстои да ѝ бъдат предоставени допълнителните справки, анализи и доклади, които е поискала от тях.

Министърът обясни, че Горица Грънчарова-Кожарева се е срещнала поотделно с всеки директор на областна дирекция и му е поставила въпросите, които е преценила.

Във връзка с информацията, излязла в публичното пространство, че Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) е разпоредила спиране на сайта "novonachalo.com", Калин Стоянов заяви, че е наредил проверка за това кое и как се е случило и ще предостави информация в утрешния ден. Като добави, че двама души са се асоциирали с този "фалшив" сайт и ги назова - Ивайло Мирчев и Божидар Божанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от Общество
Всеки трети лев в домакинствата е от пенсии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сайтът показва умствените възможности и проблеми на "Остарелите деца със специални потребности" Просто Киро и Десните Бесни.
37
3
 
1
 
! Отговори
Размисли преди 3 седмици
Калин Стоянов и МВР, със затварянето на този сатеричен сайт, който усмива Пеевски, показват че са зависими от него!!!
36
0
 
6
 
! Отговори
Дядо от село преди 3 седмици
Е, ако някой не е знаел за този сайт, сега вече всички знаят.Между другото, на един от видеозаписите от учредяването събрание на НДСВ, Калин Стоянов и Делян Пеевски са седнали един до друг.Малко зад тях е и Бойко..
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кметът бил узнал за този "хоспис" след пожара....... Е той защо е кмет и не знае ли какво има в Банкя? То не е супер голям мегаполис. :) Кмета... Кметааа....
34
2
 
7
 
! Отговори
Вече втори преди 3 седмици
Път ме трият,само защото пиша,че на времето така гонеха и Радой Ралин.Цензура.
33
6
 
11
 
! Отговори
Питам само?! преди 3 седмици
Да питам новият служебен министър защо тоя Калинчо още е на работа?!
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вчера беше свален от БГ хостинг компанията по разпореждане на ГДБОП, малко след това беше качен на друга хостинг компания в чужбина.
31
4
 
9
 
! Отговори
Калинчо-малинчо преди 3 седмици
Леле, тоя съвсем изплиска легена!Това е поредното доказателство за качествата на Калинчо!Няма повече какво да се коментира! ;)
30
4
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Тези от ДПС-ГЕРБ щом започнаха да свалят сайтове с марионетката си Калинчо, значи са съвсем притиснати в ъгъла.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами фалшив сайт е като фалшиви пари, има оригинални и подправени. Да, ама в случая няма оригинален сайт, та спрения от мъжката Калинка да е фалшификат на него. Фалшив всъщност се оказа министърът.
28
4
 
13
 
! Отговори
Свобода преди 3 седмици
Калин Стоянво, комунист гербав, защо налагате цензура, който е против вас в Белене, а?
27
1
 
8
 
! Отговори
НОВОНАЧАЛО.ЦОМ преди 3 седмици
Опитаха се да ми избодат очите, но ми изписаха веждите.
26
4
 
12
 
! Отговори
Лелеее преди 3 седмици
Леле мале тоя е безумно ***! Какво значи "фалшив сайт"? Ако е искал да каже сайт за фалшиви новини, то трябваше първо да започне с ПИК, Гласове и други подобни кафеви издания. Ама на прасчо не му харесва да го усмиват и калинката в МВР изпълнява заповеди.
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Явно в сайта има някакви истини, щом го забраняват. Отивам да го разгледам --- Ако имаше истини, нямаше да чуеш, че са го забранили. А сайта си работи. Даже не е забранен. Не знам как го "забраняват", когато работи.
24
2
 
11
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 3 седмици
Калинчо Стоянов обяви война на фалшивите сайтове, и за всеобща изненада, Не започна с Пик - най-фалшивия сайт!
23
3
 
11
 
! Отговори
Мдааа преди 3 седмици
Дааа Калинчо, Пеевски не харесва такива сайтове, които го иронизират!!!!
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нали ГДБОП не участваше в предизборната кампания? Само рекламни акции с бугати, мерцедес, сайтове и т.н. Нямаме ли рекламни агенции? Или през държавните институции излиза по-евтино?
21
2
 
17
 
! Отговори
ВЕЧЕ Е ДОСТЪПЕН преди 3 седмици
Сайтът вече е пуснат и трафика към него в момента е невиждан. МВР станаха рекламна агенция. Такава хубава реклама му направиха на този сайт.
20
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като гледам коментарите Мирчев и Божанов седят не само зад сайта а и зад коментиращите тук хаха половината си личи че са писани от един и същ човек
19
0
 
12
 
! Отговори
Сега преди 3 седмици
Какво се косите на кого бил този сайт а медиите на кого са дето ни заливат от сутрин до здрач с разна по--я в защита на едни свинарници