Пожар пламна в Сливен на метри от къщи

Спасителни екипи призовават и доброволци
15 авг 2024 18:08, Инна Ангелова
12
Пожар пламна в Сливен на метри от къщи
Снимка: БГНЕС

Пожар е пламнал над квартал "Комлука" в Сливен. Огънят е тръгнал от незаконно сметище и е обхванал бързо храсти и дървета в района, съобщава БНР. Пламъците са на метри от последните къщи в квартала, но засега няма опасност за тях и хората.

От пожарната в Сливен призовават доброволци да се включат в гасенето на пожара край града, съобщиха от общинската администрация.

Всеки, който желае, може да се присъедини с подходящо облекло и оборудване. Мястото, където ще ги очакват екипи на пожарната, е чешмата в местността Абланово. Всеки доброволец трябва да е облечен подходящо и снабден с питейна вода.

Вероятната причина за пожара е горене на отпадъци, а вече има и задържан. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Сливенотпадъципожар
Още от Страната
Производители свалят цените, в магазините остават високи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Реалист - "да си платят глобата и са влязат н затвора..." Ни затвор ,ни ще платят глоба . Поне аз не съм чул някой такъв да е платил глоба ,или ток ,или вода .
7
0
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Двамата мулати са задържани.Сега ще видим прокуратурата дали ще си свърши безпристрастно професионалните си задължения т.е. двата подпалването да си платят глобата и са влязат н затвора...
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Вероятната причина за пожара е горене на отпадъци..." Еее голям срам да кажете истинската причина - Горене на откраднати медни кабели .!!!
5
0
 
5
 
! Отговори
Хюсню преди 3 седмици
Бай Ман Хан горил крадени кабели
4
0
 
7
 
! Отговори
КуКлус преди 3 седмици
Лошото е че задържания ще го пуснат още утре ....с глоба която няма да плати иначе БХК и куп организации ще съдят държавата ! Ще изкарат че горкия човечец от малцинството му е било студено и просто искал да се стопли !
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да кажат кой е горил кабели да вземат медта
2
0
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 3 седмици
Ромски квартал . Минах от там всички роми бяха навън да гледат пиейки бири и снимайки с телефоните .....видях дори на тротоара 4-*** играеха белот (или друг вид карти) ....Без дървета да останат после свлачищата ще им сринат незаконните постройки !
1
0
 
12
 
! Отговори
Добре познато преди 3 седмици
Ромски квартал, незаконно сметище, горене на отпадъци... Пожарната да остави "доброволци от квартала" да си гасят пожара. Колкото повече изгори, толкова по-добре.