Георги Лозанов и Евгени Минчев се сблъскаха на тема ЛГБТ

"Възраждане" искат забрана на нещо, което не съществува, смята Лозанов
16 авг 2024 10:02, Стела Стоянова
138
Георги Лозанов и Евгени Минчев се сблъскаха на тема ЛГБТ
Снимка БГНЕС, архив

В училищата не трябва да има каквато и да е пропаганда, проблемът с т.нар. закон за забрана на пропагандата на сексуалните различности в училище е, че забранява нещо, което го няма. Няма такава пропаганда.

Това заяви медийният експерт доц. Георги Лозанов и уточни, че никой досега не е могъл да даде и един пример за пропаганда в училище на тема ЛГБТИ. Министерство на образованието в свои доклади също каза, че няма казуси, които да предизвикват темата.

В ефира на бТВ тази сутрин той обясни какво означава да се прави закон, който няма предмет. Това, според него значи, че се преследва друга цел.

Не само в училищата няма такава пропаганда, а въобще в цялата публична среда, категоричен е доц. Лозанов. Българското общество е консервативно и даже има повече хомофобски нагласи, отколкото риск да провежда „джендърска идеология“.

Измисля се, че се провежда, за да може да се създаде едно пропутиново мнозинство, коментира доц. Лозанов, който бе гост в студиото на телевизията с PR-а Евгени Минчев, защитник на тезите на „Възраждане“.

По начало авторитарните режими, какъвто е режимът на Путин, откъдето е взет този закон, са силно хомофобски – такъв е фашизмът, такъв е съветският режим. Режимът на Кремъл също е хомофобски и не само, той е режим срещу човешките права. Целта на този закон е да се създаде ново пропутиново мнозинство и да се разбие евроатлантическото мнозинство, което беше единственият сериозен демократичен продукт на този парламент, категоричен е доц. Георги Лозанов.

Според него Костадин Костадинов се опитва да прокара и друг руски зловещ закон – закона за т.нар. чуждестранни агенти.

С този закон вече ще могат пряко да се преследват политически врагове и опоненти, обясни Лозанов.

Медийният експерт е категоричен, че когато забраняваш нещо, което го няма, можеш да наречеш всичко пропаганда.

"Добро утро, гордея се с вас, г-н президент!", заяви пък Евгени Минчев. Той се обърна персонално към държавния глава Румен Радев и го поздрави за решението да обнародва закона, забраняващ пропаганда за третия пол в образователната система.

"Трябва да проповядваме мъжество, вяра и религия в училищата. Със сигурност аз съм повече мъж от вас", обърна се към водещата Мария Цънцарова Минчев. Той посрещна с усмивка и чувство за хумор шегата на Лозанов, че е готов за депутат на "Възраждане".

"Много бих искал всички НПО-та се махнат от България. Затова напълно подкрепям идеята на г-н Костадин Костадинов да има действащ закон по темата. Всички НПО-та лобират чуждите си интереси на наша територия", коментира Минчев.

"Гледах лозунги от протеста на хората с различна сексуална ориентация пред президентството. На един от тях пишеше: "Колко още деца трябва да умрат заради вас?". А аз бих ви запитал: "Колко още деца няма да се родят, благодарение на вас", запита ексцентричният пиар експерт.

"Много интересен подход именно Евгени Минчев да брани традиционните ценности", отбеляза Лозанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Проблемът с 2SLGBTQAI+ (да, в канада това е позлватана абревиатура - свършиха се буквичките, че почнахме и с цифри) oбщността е, че разни "идеолози" като Лозанов, който е просто изкукуригал и не трябва да ви давам пример, защо, освен да ви кажа, да го погледнете, реши, че ще "помага". И почват да "налагат". "Гордост" (Pride) събитие - един ден, цял уйкенд, седмица или дори цял МЕСЕЦ в САЩ - празник за това, че се натискаш със същия пол, напук на другите, които не се интересуват и са отвратени.
14
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако наистина не съществуваше, няма толкова гадове да се активират и да протестират.
13
22
 
9
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Един фен на Възраждане и ,,традиционните нрави" от нашето село се направил на кукер, поставил си хлопки и чанове, разни кожи и рога на картуната, рогат и космат, ходи по улиците, крещи и размахва тояга...! - Какво правиш, бе!? - Гоня джендерите! - В наше село няма такива обекти! - Е, няма, защото ги гоня...! Но, бдителни хора се обаждат на 115, прибраха го и вече имаме съмнителни личности с неестествена ориентация!
12
7
 
38
 
! Отговори
Ежко преди 1 месец
Като няма пропаганда и няма планове за такава,що реве Лозанов?Сега няма,а и няма да има!100%!
11
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз съм про-западен и съм против ЛГБТ. Няма да заобичам изведнъж путин, защото има едно хубаво нещо в цялата руска смрад, а то е да няма ЛГБТ
10
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като му видя папионката и прическата на Лозанов и вече ми прилича на ЛГБТ.
9
6
 
40
 
! Отговори
DDD преди 1 месец
Лозанов ,изкукал си дърто подобие на мъж,ветропоказател такъв.Евгени Минчев с позицията си наистина е по "мъж"от теб,независимо от сексуалната си ориентация.Със здраве да си харчиш паричките които ти плащат НПО-тата.
8
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че то Евгени Минчев изглежда по-мъжествен. Че и по-културен.
7
39
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
До Гари Балди === Ергени Минджев е PR специалист. Това му е професията. Връзки с обществеността. Ти му плащаш и той рекламира някой или нещо. На него Копейката му е платил и той естествено ще говори за каквото му е платено. Тоест за нещо, което не съществува. А именно: Пропаганда на ЛГБТ в училищата :)))
6
33
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
"В училищата не трябва да има каквато и да е пропаганда, проблемът с т.нар. закон за забрана на пропагандата на сексуалните различности в училище е, че забранява нещо, което го няма. Няма такава пропаганда. Това заяви медийният експерт доц. Георги Лозанов и уточни, че никой досега не е могъл да даде и един пример за пропаганда в училище на тема ЛГБТИ" === Бе и аз това го пиша от 3 дена, ама путюненбадерталците не могат да го асимилират това. Предизборен ход. Копейките откраднаха на Нинова идеята
5
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя Гого Лозанав, бивш зет на Светлин Русев, дето се възползваше максимално от благата на оня строй, който сега плюе, пак си намери ниша да прогресира. И си въобразява, че има някакъв авторитет. Сред такива, дето не го познават може, ама доста са и тези, дето го познаваме. Скочиха с Цънцарова на Минчев, като лешояди. Ама, нали и двамата са еднакво на правилната за момента страна и политкоректни до мозъка на костите си.
4
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А не съществува, я провери какво става поевропа, канада, САЩ, като не съществува значи няма проблем, че го има закона, защо скачаш против него след като е за нещо дето не съществува а, еееейййй тея ептен за балъци ни вземаха ве.
3
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С напъните си да забранят нещо дето в училищата го няма, те му дадоха гласност и реклама .
2
7
 
47
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 месец
Не се и съмнявам, че платената от НПО реститутка защитава жендърастията. Тоя където го видите го наплюйте
1
7
 
27
 
! Отговори
Както казват в САЩ преди 1 месец
"На много глупаво място избра да умреш!" - адресирано към Лозанов.