Георги Лозанов и Евгени Минчев се сблъскаха на тема ЛГБТ

"Възраждане" искат забрана на нещо, което не съществува, смята Лозанов
16 авг 2024 10:02, Стела Стоянова
138
Георги Лозанов и Евгени Минчев се сблъскаха на тема ЛГБТ
Снимка БГНЕС, архив

В училищата не трябва да има каквато и да е пропаганда, проблемът с т.нар. закон за забрана на пропагандата на сексуалните различности в училище е, че забранява нещо, което го няма. Няма такава пропаганда.

Това заяви медийният експерт доц. Георги Лозанов и уточни, че никой досега не е могъл да даде и един пример за пропаганда в училище на тема ЛГБТИ. Министерство на образованието в свои доклади също каза, че няма казуси, които да предизвикват темата.

В ефира на бТВ тази сутрин той обясни какво означава да се прави закон, който няма предмет. Това, според него значи, че се преследва друга цел.

Не само в училищата няма такава пропаганда, а въобще в цялата публична среда, категоричен е доц. Лозанов. Българското общество е консервативно и даже има повече хомофобски нагласи, отколкото риск да провежда „джендърска идеология“.

Измисля се, че се провежда, за да може да се създаде едно пропутиново мнозинство, коментира доц. Лозанов, който бе гост в студиото на телевизията с PR-а Евгени Минчев, защитник на тезите на „Възраждане“.

По начало авторитарните режими, какъвто е режимът на Путин, откъдето е взет този закон, са силно хомофобски – такъв е фашизмът, такъв е съветският режим. Режимът на Кремъл също е хомофобски и не само, той е режим срещу човешките права. Целта на този закон е да се създаде ново пропутиново мнозинство и да се разбие евроатлантическото мнозинство, което беше единственият сериозен демократичен продукт на този парламент, категоричен е доц. Георги Лозанов.

Според него Костадин Костадинов се опитва да прокара и друг руски зловещ закон – закона за т.нар. чуждестранни агенти.

С този закон вече ще могат пряко да се преследват политически врагове и опоненти, обясни Лозанов.

Медийният експерт е категоричен, че когато забраняваш нещо, което го няма, можеш да наречеш всичко пропаганда.

"Добро утро, гордея се с вас, г-н президент!", заяви пък Евгени Минчев. Той се обърна персонално към държавния глава Румен Радев и го поздрави за решението да обнародва закона, забраняващ пропаганда за третия пол в образователната система.

"Трябва да проповядваме мъжество, вяра и религия в училищата. Със сигурност аз съм повече мъж от вас", обърна се към водещата Мария Цънцарова Минчев. Той посрещна с усмивка и чувство за хумор шегата на Лозанов, че е готов за депутат на "Възраждане".

"Много бих искал всички НПО-та се махнат от България. Затова напълно подкрепям идеята на г-н Костадин Костадинов да има действащ закон по темата. Всички НПО-та лобират чуждите си интереси на наша територия", коментира Минчев.

"Гледах лозунги от протеста на хората с различна сексуална ориентация пред президентството. На един от тях пишеше: "Колко още деца трябва да умрат заради вас?". А аз бих ви запитал: "Колко още деца няма да се родят, благодарение на вас", запита ексцентричният пиар експерт.

"Много интересен подход именно Евгени Минчев да брани традиционните ценности", отбеляза Лозанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
5
 
! Отговори
Ivar преди 1 месец
... защото тогава третират детето, като изцяло шведски гражданин. Помоли приятелите си, да кажат, че са против порнографкси материали или такива с еротично и сексуално съдържание, да бъдат псукани на деацата им, рпеди да навършат 12, те да го кажат това в училище и да видим реакция.
34
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това че, в момента няма не значи, че няма да почнат. Задължително е да има такъв закон в противовес на всякакви нпо и джендърски организации, които ще налазят училищата и градините с листовки и материали и да объркват представите на децата. Наскоро бяха влизали да питат по такива теми, в книжки се появяват картинки на родител 1 и родител 2 мъже или жени. Това е зло, което трябва да се изкорени в зародиш! Браво, че едно смислено нещо направи този парламент на фона на останалата помия.
33
33
 
1
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Агент Минчев винаги се е криел че е гей въпреки, че отвсякъде му личи. Свикнал е да има две лица и за него е станало нормално да се крие какъв е. Но за европейските стандарти не е нормално да се криеш какъв си.
32
0
 
5
 
! Отговори
Ivar преди 1 месец
"Я кажи къде живееш в Швеция и имената ти." Живея в Копенахген, но работих и в Швеция - малко в Lund и Malmo, южна Швеция, Skone. Ако ти кажа имената си, очаквам баща ми да получи 100 пици от Food Panda и през 2 минути да има такси пред тях. Веднъж вече се излъгах, да дам номера и имена, когато бях в България, за да се видим. Никой не дойде, освен пиците и после някой беше счупил прозореца на колата. Твите приятели, какви са? Българи ли? Леко изолирани ли? Ако са швед и българка е различно...
31
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лозанов е за задържане и лечение доживот.
30
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На русофоб ли се прави? Олиза задните части и на комунисти и на демократи, и на либерасти....устенцата са му кафяви. Не е ли време за пенсия, която ще е съвсем незаслужена, но поне ще ни отърве от злокобното си присъствие и неприемлива визия. Един културтрегер трябва поне да е естет.
29
7
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 1 месец
Имената си дай. Веднага ще се провери дали си живял там. Ще ги дадеш ли или веднага да ги маркирам като лъжа коментарите ти?
28
2
 
22
 
! Отговори
29 преди 1 месец
Набърза да набиеш инусчетата, а? Живях в скандинавски страни 15 години. Между Дания и Швеция съм пътувал 2 години всеки ден (то не е много Копенахген - Малмьо е 25 минутки с вклака) и знам добре, за какво говоря. Щом и на шведите, нация, с кяото Дания се подиграва, че са мега гей, а Дания попринцип си е много гей, започна да се дърпа, работата не върви на добре за глупавия им прайд. От 50 години никой не е правил проблеми на гей общността. После се появи "rainbow" общността и стана страшно.
27
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Минчев е пeдaaл хомофоб. Такова чудо само в БГ може да има.
26
15
 
11
 
! Отговори
До 29 преди 1 месец
От 20 години мои много близки приятели живеят в Швеция с двете си деца. Никога не е имало такова нещо и това са пълни измислици. Я кажи къде живееш в Швеция и имената ти. Само имената ти са ми достатъчни. Веднага ще видя къде живееш в Щвеция, какво работиш и колко деца имаш. Регистърът им е напълно свободен. Дай си имената, иначе веднага маркирам този коментар като пълна лъжа.
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Видях го и какво? Това нищо не значи и е за САЩ. Една проста статистика колко % са гейовете и лесбийките по училищата. Никъде не пише, че са станали такива след целенасочена пропаганда" И няма да го видиш, защото Галъп си пази хляба. Но можеш да проследиш ясната корелация, между увеличаващия се брой на LGBTQ, с увеличаващата се пропаганда в училище и дори детските градини. Drag Queen Story Hour, Pride евентии в гимназията, флагчета и "разговори" с учители с обратна ориентация.
24
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"И в Швеция им пускат порно на първолаците да ги възпитават на сексуална култура от малки, ама не съм видял някой швед да се оплаче от това." - Не просто съм видял, ами съм ги и чувал. Проблемът е, че ако се оплачеш, рискуваш да дойдат едни и да "оценят" годността на семействто, да отглежда деца, а псоле рискуваш, да го пратят в приемно семейство.
23
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 15 Преди години когато искаха Мишо Шамара да го вкарват в затвора заради песента Бяло зелено червено по настояване на Лозанов в студиото на Кулезич гостуваха Шамара и тоя скааапаняк Лозанов и по едно време Мишо му вика: "Ти с тази бяла риза и папионка ми приличаш на пингвин." :)))
22
6
 
13
 
! Отговори
? преди 1 месец
Ме той Евгени Минчев няма деца. Евгени Минчев тогава убиец на деца ли е? Само не разбрах, човек оцветяващ си косата на 70 години вече се е променил и от стар гейчо е станал стар антигейчо?
21
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И когато почнат да се лепят флагчета с цветовете на дъгата в училище, това ще го намеря, ще го завлача за косата в някое училище, когато няма ученици и ще го питам - КАКВО Е ТОВА! Обясни ми!
20
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И на тоя некадърник му се привиждат " пропутинови сили"
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ревност ли има между тях?
18
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 13 === Видях го и какво? Това нищо не значи и е за САЩ. Една проста статистика колко % са гейовете и лесбийките по училищата. Никъде не пише, че са станали такива след целенасочена пропаганда. И в Швеция им пускат порно на първолаците да ги възпитават на сексуална култура от малки, ама не съм видял някой швед да се оплаче от това. А българите са толкова тесногръди пуритани, че гаранция ще възпитават детето си в "традиционните български ценности",тоест "българщина" :)))
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Бау - Това не е Англия. Не "прибират" никого, зщаото носи странни дрехи и не харесва гейове.
16
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лоьанов ти ненормален ли си бе ? Как да няма публична пропаганда ? А гейпарада какво е ? И трябва ли първо да има в училищата та чак след това да се приеме закон ? Какво се правиш на застрелян ?