Още от сутринта се извиха опашки към Гърция

Колоната е дълга близо 2 км
17 авг 2024 09:42, Нели Христова
24
Още от сутринта се извиха опашки към Гърция
Снимка: БГНЕС

И в съботния ден трафикът на ГКПП "Кулата - Промахон" в посока Гърция е натоварен. Около 8:30 тази сутрин шофьорите съобщават за двукилометрова колона от чакащи автомобили.

Пътуващите към южната ни съседка споделят, че преминаването през гранично-пропускателния пункт отнема близо два часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: опашкаГърцияКулата
Още от Общество
Пеевски и главният мюфтия обсъдиха ролята на вероизповеданията
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
уйко калеко преди 3 седмици
А ЧИЙ ЩЕ ГО ДИРЯТ В ГЪРЦИЯ.
19
4
 
3
 
! Отговори
Димитров преди 3 седмици
В Поморие преди месец ядох прекрасен зарган и ватос, миналия уикенд в Шабла хапнах чудесни миди и ципура. И когато някой ми каже - ама не, няма места с хубава храна, ще му кажа - ами не, не е така! Има, просто явно нямате достатъчно доблест да кажете нещата такива, каквито са - всичко струва пари, а конкретно гърците не може да ме убедите, че ви дават нещо даром! Ще пием фрапенца и ще ядем гироси, за да ползваме шезлонг. Сметка на човек в ресторант в Кавала е поне 40 евро, хайде да не се лъжем!
18
3
 
3
 
! Отговори
до номер 17 преди 3 седмици
Човек с възможности не ходи на почивка в селата в Северна Гърция, моето момче. Не чака по 4-5 часа на границата като гастърбайтер. Най-много са ми интересни са ми такива като теб - ама в България е зле, в Гърция е супер. И на двете места има прекрасни плажове и обслужване, и на двете места може да минеш и с по 15 евро нощувка и да се лъжеш, че си прецакал системата, а всъщност да си прецакал себе си, лъжейки се, че си на почивка! Всяко качество струва пари - и в България, и в Гърция, навсякъде!
17
0
 
2
 
! Отговори
ъъъъъ преди 3 седмици
скъп бензин и такси , лоша магистрала , ниски доходи ,,,,, къде е тръгнал тоя *беден* народ?!
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Хайде да не се лъжем, отивате с хладилните чанти да пиете топло Пиринско и да ядете сандвичи" Е, айде да не се лъжем, вие така си го представяте според вашите възможности.
15
0
 
6
 
! Отговори
Вулгарос преди 3 седмици
Супер беше на Халкидики, преди да отидат българите там! Снощи българи са се стреляли в някакъв клуб, в заведение пълно с деца!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
еми, в събота вечер ли да се извият??
13
0
 
1
 
! Отговори
Кукунела Снайпера преди 3 седмици
Стандартен хонорар 300 гривни на съчинение,без значение обема на "статията" и темата... Ден година храни!
12
4
 
4
 
! Отговори
до номер 9 преди 3 седмици
Хайде да не се лъжем, отивате с хладилните чанти да пиете топло Пиринско и да ядете сандвичи със салам Камчия Народен. Ходите по тия гръцки плажове с инертни материали вместо пясък и да си мислите, че си почивате. Не че е лошо на Тасос - порция ципура ти е 12 до 15 евро, ама плажовете са смехотворни, в сравнение с хубавите плажове на Шабла, Албена, Златни Пясъци или Южното Черноморие. Всъщност хубаво е, че селяците ходите в Гърция, така в България по-интелигентно и без чалга!
11
1
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 3 седмици
Албена не е най-близкия курорт до столицата. А да сравняваш селото Неа Перамос с квалитетните гръцки курорти е смехотворно.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нямали работа и пари. Хайде холан.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да, чакали по границата. Зависи как се случи, може да чакаш, може и не. Ама хайде да смятаме София-Албена 6 часа без граници. София-Неа Перамос примерно или почти навсякъде в северна Гърция 3 часа и половина. Кво излиза, че ако чакаш ти излиза колкото да идеш на нашето северно черноморие май? Ако не чакаш си по-бързо в Гърция, ако си от София или около София.
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Естествено, че ше се извият опашки. Хората искат да идат да си починат, да получат обслужване, хубава храна, а не разни пишман хотелиери дето искат с трици м***ймуни да ловят и да се прибереш с температура и продрискан след като са ти скъсали нервите на нашето л***йноморие.
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
KAпейки, кисело ли е гроздето? Вие си стойте в панеленото гето и чакайте новини от путинарко как сама могучия е много яка ама вече 3 та год громи 25 пъти по-малка държава която и дават старо натосвко оръжие и то не много редовно и пари. Смятайте щом хората са готови да чакат на границата отколкото да идат на нашето лноморие колко по добро е обслужването там.
6
1
 
5
 
! Отговори
Йоргос преди 3 седмици
Харцете повеце пари *** стига хладилни цанти
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ние от вчера с любовницата сме в Южна Гърция. Сега пием коктейлчета и се пипаме
4
11
 
15
 
! Отговори
Амсалак преди 3 седмици
Трябва да си много сериозен мазохист, за да чакаш с часове да минеш границата! С бира и салам от Лидл, хладилната чанта - туристи мечта!
3
1
 
8
 
! Отговори
ХоХо преди 3 седмици
Те на т'ва наште ПОЛУтици му викат сухоземен Шенген !
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нали сте бедни бе
1
4
 
6
 
! Отговори
Стани преди 3 седмици
A защо бе към родното черноморие? :))