Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско

Хората му няма да гостуват в телевизията
21 окт 2024 14:58, Инна Ангелова
195
Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов, лидер на “Има такъв народ”, изпрати гневно писмо до бившите си работодатели bTV, в което критикува водещата на “Тази сутрин” Мария Цънцарова.

“Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право”, започва писмото си Трифонов.

Лидерът на ИТН допълва, че разбира свободата на словото и е “за” човек да може да се изразява свободно и то публично, особено ако е журналист.

“Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари”, споделя Трифонов.

“Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен”, сподели съобщението си Трифонов в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от ЕС
Българските читалища в чужбина сами се финансират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
11
 
16
 
! Отговори
Копейкин преди 7 часа
И за мен не беше приемливо да опростачиш две поколения българи с безвкусните си скечове и сръбски кючеци ама го направи и то за пари за много пари. Тогава не рева. Сега няма гювеч и...... пак се продаваш за пари. Не се ли наяде? Бог знае колко ти остава. Нямаш ни дете ни коте. Никой не ги е взел със себе си
152
10
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 8 часа
До 151. Това е един от най-глу.павите коментари - в стил "А вие защо биете неггрите"? Едното не пречи на другото ве, глу.пак.
151
10
 
18
 
! Отговори
До гражданин преди 8 часа
То пък Трифонов е един Убавец!Тошко африкански и Балабанов също.
150
18
 
24
 
! Отговори
Гражданин преди 8 часа
Тази грозна коза Цънцарова е отвратително пристрастна. Отдавна е категорично ясно от поведението й в ефир, че сервилничи на промяната и се държи гадно, подло и тенденциозно с други гости в предаването.
149
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Дългия има грешен фокус. Не поведението на Цънцарова спрямо някой друг политик от партиите на омразата е притеснително. Притеснително е как медиите в България правят внушения, че палестинците сами са виновни, че в момента се извършва геноцид над тях. Хвалят Израел, подчертават даже, че били уж ударили "терористични организации". Пробутват ни войната за мир! И то такава война в която от упор Израел убиват беззащитни хора от слаби и обезоръжени страни. И не се показват нещата от други ТВ по света.
148
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
пени са кат пинчер, църка кат мишка, окакан кат малайзийски шупар
147
9
 
18
 
! Отговори
ха ха ха преди 8 часа
И това ни го разправя субект чието охарактеризиране е комбинация на дума с основна съставка село и завършваща на дур.
146
3
 
14
 
! Отговори
Помним преди 8 часа
Слави подкрепи Ваня за кмет!
145
2
 
5
 
! Отговори
ПУСКАЙ РЕКЛАМИТЕ преди 9 часа
ДА ЗАЩИТИМ НАЦИОНАЛНИТЕ ТЪРГОВСКИ КАБЕЛАРКИ ОТ ГРОЗНИТЕ ПОПЪЛЗНОВЕНИЯ - ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ДАВАТ 90% ТЪРГОВСКИ РЕКЛАМИ,А НЕ КАКТО СЕГА САМО 50%, А ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ ИНТЕЛЕМУНАЛНИТЕ "ГЛАСЪТ НА ...","БЯГСТВО ОТ ПОБЕДАТА","БИГ БРАДЪР"(САМО АКО ИМА ПАМЕЛА АНДЕРСЪН); "ИГРОНЕВОЛИЕТО" И Т.Н. ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ!!!...
144
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Шиши трябва да ги занули!
143
6
 
14
 
! Отговори
Маке космонафт преди 9 часа
На крива ракета.....
142
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Баси,тъжния,безмислен живот!
141
7
 
18
 
! Отговори
Лъжеца преди 9 часа
Слави,оставка!
140
10
 
19
 
! Отговори
Паню Баирски преди 9 часа
Дългият по - добре никъде да не гостува, защото не става за нищо и никой не го иска.
139
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Същата е и Ризова ,,))
138
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Тая 40килас мокри дрехи ,също е с украински паспорт,все слуги журналисти на Украйна
137
6
 
16
 
! Отговори
Али Реза преди 9 часа
Доган им прехвърляше гласове!Да видим в неделя?
136
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Грозну и наглу...Слафчу и компания- правят се на политици- пиян Тошко се врътка на стола в НС , току заспи и се шибне под масата- а походката му е зашеметяваща- боже колко са гнусни!
135
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Изглежда ваксиниран с чорбановата ваксина...
134
5
 
23
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 9 часа
Кой беше този пухкавия че Слави пяна му излезе да го защитава???? А онзи Балабанов неизвестния репортер от паветата? И освен да се прави на интересен с друго дали ще бъде запомнен? Ако водещата се е държала махленски то този незнайния се е държал селски гаранция такъв му манталитета!!!