Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско

Хората му няма да гостуват в телевизията
21 окт 2024 14:58, Инна Ангелова
195
Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов, лидер на “Има такъв народ”, изпрати гневно писмо до бившите си работодатели bTV, в което критикува водещата на “Тази сутрин” Мария Цънцарова.

“Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право”, започва писмото си Трифонов.

Лидерът на ИТН допълва, че разбира свободата на словото и е “за” човек да може да се изразява свободно и то публично, особено ако е журналист.

“Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари”, споделя Трифонов.

“Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен”, сподели съобщението си Трифонов в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от ЕС
Българските читалища в чужбина сами се финансират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Хем грозни, хем простовати- веднага си личи мераците им да ни изритат в БРИКС- няма да стане- те милионери- ние на дъното- не мерси- те в БРИКС- ние в ЕС.
132
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Защо сесърдите на Слави същите които тичаха да гласуват за СЛАВИ ИЛИ ЗАБРАВИХТЕ СЪЩИТЕ КОИТО ЧАКАТЕ ТЪРСИТЕ МЕСИЯТА ХАХАХАХАХА ВСЕКИ САМ Е ОТГОВОРЕН ЗА ЖИВОТА СИ СЪЩИТЕ КОИТО МРАЗЯТ БОРИСОВ ИЗПАДНАЛИ ОТ ВЛАКА НА ЖИВОТА
131
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Заради ИТН и КО ние вече сме за седми път на избори и минаваме 1 милиард ей така ...за избори- защото не искали, те не искали- господи прибери си вересиите.
130
5
 
14
 
! Отговори
Посолството преди 9 часа
Изгонете търговците (Итн,ДП,КК) от храма.
129
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
2от3 гласа за ИТН са купени!
128
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Ужас!Колко е грозен!
127
5
 
17
 
! Отговори
Споко преди 9 часа
Споко мумийо....руските ти господари ще ти платят. Ти достатъчно опростачват нацията...Вече две десетилетия...заслужаваш огризките от господаря. Ви се хаби...
126
1
 
6
 
! Отговори
Вероятно преди 9 часа
Помня, че веднъж засече Киро, за един дебат, че са ималиф уговорка партиите да дойдат на дебата средно ниво представители, а той се беше изтъпанил лично, и тя го разобличи. Гледам, че болшинството папагалствам, че защитавала ПП. Според мен наред се заяжда със всички. Аз лично не мисля, че има нормален българин, дето да смята, че с нашите политици друго, освен да се заяждаш и да ги засичаш, е нещо лошо. Не че дребнавото зло Цънци ме кефи, ми не. Журналята са ни са като всичкото ни останало, дъно.
125
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Мани го тая учиндолния!!! Поръчков плювач!!!
124
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Ами грозновата ,дребна ,злобна ,Но мн амбициозна и с голяма .... уста... ! Е те такива в Бг стигат и до министри и др.високи длъжности ! -компетентна по всичко ,но ценз за нищо
123
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Голям праз, като не ходят в телевизията, още по-добре.
122
6
 
19
 
! Отговори
Преди преди 9 часа
Няколко години гледах интервюто на Трифонов с Бойко Борисов.Такова навеждане,че чак мен ме хвана срам .И той се има за мъжкар и политик?
121
17
 
9
 
! Отговори
88 преди 9 часа
Като гледам как повечето (стила въобще не е един и същ) плюят по Слави, ме накара сега да гласувам за него в неделя
120
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Съвсем скоро каза че при тях било демократично. Няма такива лъжци като Слвуцата и всички около него.Погледнете листите им и ще разберет какви хора са там. Експерти ама на какво???
119
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Щом и този чалга-*** е фактор в България, тежко й ...
118
3
 
19
 
! Отговори
?!? преди 9 часа
Сега ли преживя катарзис относно морала и етиката. Да те питат тебе Вежди Рашидов, Веско Маринов, Лили Иванова и други български творци за безвкусните и откровените подигравки, това морално ли е етично ли е? Приказка за морала
117
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
А твоето поведение е селско учиндолско.
116
7
 
20
 
! Отговори
Сега преди 9 часа
Хайде ударно на 27 ми такива като Слави да ги изметем
115
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Слави ти си един шарлатанин, който слугува на големите шефове, които унижават Българина и убиват България вече от над 30 години!
114
9
 
3
 
! Отговори
ogog преди 9 часа
а кака мара си е *** с настройки на махленска клюкарка, кудкудяка нещо по тиливизура и гледа влажно цвенто, поне да чуруликаше а то ренде по ламарина