Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско

Хората му няма да гостуват в телевизията
21 окт 2024 14:58, Инна Ангелова
195
Слави избухна срещу bTV, поведението на Цънцарова било махленско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов, лидер на “Има такъв народ”, изпрати гневно писмо до бившите си работодатели bTV, в което критикува водещата на “Тази сутрин” Мария Цънцарова.

“Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право”, започва писмото си Трифонов.

Лидерът на ИТН допълва, че разбира свободата на словото и е “за” човек да може да се изразява свободно и то публично, особено ако е журналист.

“Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари”, споделя Трифонов.

“Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен”, сподели съобщението си Трифонов в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от ЕС
Българските читалища в чужбина сами се финансират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
9
 
11
 
! Отговори
Гадост ! преди 9 часа
Аз пък се чудя има ли още хора, които гледат БТВ и Нова телевизия,за водещите им нямам думи,имам чувството,че който не става за нищо го назначават там,Просто направете едно сравнение с журналистите от близкото минало.
112
4
 
19
 
! Отговори
Слави, преди 9 часа
Я си спомни как с Август Попов играехте магистралки.Това ти е върха в "халтурата",която произвеждаш.
111
9
 
16
 
! Отговори
Поли преди 9 часа
Има ли разлика между наглия лъжец Славе и наглия лъжец Копейкин ? Не Аз,аз,аз,аз самовлюбени плямпачи
110
2
 
0
 
! Отговори
ogog преди 9 часа
До Анонимене на български ли да плащат...
109
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Не ме интересува мнението на човек, кокто действа срещу България и Българите!
108
5
 
12
 
! Отговори
Сега преди 10 часа
Този учиндолски козунак месен от много партии той ли седнал да дава акъл как трябва медията да си гледа работата защото като бе в БТВ със сумата народ се гавреши в неговото просто предаване
107
9
 
15
 
! Отговори
bob преди 10 часа
Естествено, че е махленско.. Тази псевдо журналистка трябваше отдавна да е свалена от екран.. Само като й видя физиономията сутрин и превключвам канала.. Може ли водещите от БНТ да са толкова възпитани и учтиви, а тая все едно е на улицата..
106
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Дълъг, къде е онази супер кола от Родопите дето развивала 585км/ч и имала 5200 конски сили? Смятай колко трябва да си прооост, че да клъвнеш на тази кукичка. Дълъъъг, стана за смяяях пред цяла България.
105
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Всеки злобар всеки неможац се оправдава с Пеевски банални сте
104
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
БТВ е родила много политици. Това Николай Бареков, Тошко Йорданов, Антон Хекимян....Нищо чудно скоро да видим и Мария Цънцарова в парламента като депутат на Промяната.
103
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
А ЗАЩО НЕ КАЖАТ ЧЕ ШАРЛАТАНИТЕ ПЛАЩАТ НА АМЕРИКАНСКИ АГЕНЦИИ ДА И ЛЪСКАТ ИМИДЖА ТОВА КАК Е
102
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Искам да споделя, в 7/8 има талантливи и свестни хора, целия оркестър начело с Евгени, Годжи и Гъмзата, Росен Петров-бивш, Иван поета и др., които не се заеха с политика. Загадка е Сиромахов, но ако е негово решение, е плюс. Останалите, които от няколко години се появяват около нас, са предимно хора, които продължават да правят шоу извън предаването си. Трифонов е ясен, другите са негови копия най-вече с пози и фуклама. Голяма работа Освен шоуто си, 7-8 натрупаха политстаж, но това е друга повес
101
2
 
11
 
! Отговори
Ха ха до 94 преди 10 часа
Хекимян,който беше в бТВ,от коя партия е?Та той се яви за кмет преди една година и сега е общински съветник от ГЕРБ.
100
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Слави, кво стана с македонския космонавт заради който бутна Редовно правителство и ще ходим за 8-ми път на Избори. Кажи кво стана и с картонената "кола" от родопското село, от която беше толкова възхитен ?!
99
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Айде стига с този Пеевски А АЗ ЩЕ КАЖА СЛУГИТЕ НА ШАРЛАТАНИТЕ С УСЛУЖЛИВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КОГО ЩЕ ЛЪЖЕТЕ АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ
98
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
до 92 Затова гласувай за Горнооряховски селски фараон ИвелинчУ, папагалец!
97
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
бТВ е политически независима медия! Ярък пример за това е бившият и директор на новини и информационни предавамия - Антон Хекимян! Той лично ще потвърди това.
96
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
А бе тоя защо за толкова години не съм го чул веднъж да плюва Тиквата и Сви нята. Все ПП-ДБ са му виновни, които управляваха 3 месеца и половина.
95
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
БТВ и НОВА са собственост на един и същи собственик - Блекрок. Блекрок е собственик на всички американски телевизии и всички телевизии в Източна Европа. Те са собственик на СНН и ФОКС и печелят и подкрепят и двете партии в САЩ, като правят шоу за публиката. Слафчо си мисли, че частна телевизия означава независима телевизия и тя си прави каквото сама си реши.
94
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Че Нова бтв и бнт още от 4 години са услужливите телевизии на шарлатаните Слави ли трябваше да каже истината най после ТЕЗИ от сутрешните блокове направо излизат от всякакъв лимит НЕ ги гледам Целенасочено заблуждават и новините и не гледам