Сините: Бойко да не си прави сам правителство

Можем да бъдем гарант за стабилно мнозинство, категорични са от традиционната десница
8 юли 2009 20:20,
273
Сините: Бойко да не си прави сам правителство
Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров заяви, че не би съветвал Бойко Борисов да предложи готов кабинет на ГЕРБ, който сините да подкрепят, защото това ще е правителство на малцинството.

Според Димитров Синята коалиция може да е гарант за стабилно мнозинство.

Имаме експерти в много области, а тяхното активно участие може да гарантира промяната, прилагането на финансовата програма, подчерта шефът на СДС.

В сряда либералният австрийски вестник Дер Щандард публикува интервю с Борисов, съобщава Дойче веле.

В интервюто столичният кмет заявява, че отрицателният имидж на страната е най-големият проблем в отношенията между София и Брюксел и точно по тази причина на ключови постове ще бъдат назначени познати в Европа лица, чиито кариера и действия гарантират правилното усвояване на европейските средства.

В сряда са се състояли и първите консултации за новия кабинет между Бойко Борисов и лидерите на Синята коалиция.

В четвъртък неформалният лидер на ГЕРБ ще се срещне с Яне Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Волен Сидеров става министър на външните работи а сина му на проститутките в Ихтиман да са ти честити Бойкооо,Бойкооо
271
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Драги ми драскачо значи Бойко е по почтен,искрен,откровен,и е за народа от Мартин ли не е той е бандит и манипулатур инструктиран от Европата
270
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Абе......аланкоолууууу.....като имахте толкова много подготвени експерти защо не можахте да ги реализирате на изборите?
269
0
 
0
 
! Отговори
Лидер преди 15 години
Тия па некадърници къде са тръгнали? Особенно този главурник на снимката, не знае ли че ГЕРБ, ДСеБе и Изпълнителното бюро на БСП са едни и същи хора от един дол дренки????????????
268
0
 
0
 
! Отговори
Никола преди 15 години
Този наистина се е взел много насериозно . Поредния господин Никой за съжаление .
267
0
 
0
 
! Отговори
anonimen 2 преди 15 години
abe tapanar mi tezi koito nqmat pravo da glasuvat ne sa li hora ,decata ne gi li ima6 za hora
266
0
 
0
 
! Отговори
Да е ясно преди 15 години
Командира пак прави ляв завой !!Ха-ха-хавинаге едното рамо на Комунистите другото на верните на синята идея.Голям балансъор, голям акробат!!Задмина Ммакиавели!
265
0
 
0
 
! Отговори
toni преди 15 години
"Мартин Димитров има бъдеще, защото знае какво говори и най-вече е почтен човек.Надявам се, коментиращите, които говорят със злоба, да го правят от неразбиране и най-вече дано не са млади хора, защото иначе лошо..........лошо за България."Не вярвам че знае какво говори ,а ако знае толкова по лошо за него , но моето мнение е че той е проосто един сноб.
264
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Уважаеми форумци- гербери, леви, сини, турци и др. бадещият ни премиер е лъжец. Доказателства:1. Повече от година ненп рестанно повтаря, че София е двумилионен град. Тази лъжа лъсна на изборите, където за София и големия брой села около нея имаше малко над 1 милион души с право на глас.2. Днес гръмогласно и самодоволно ПАК излъга, че "Европа ни пуска парите по Сапард, в знак на благодарност към българския народ, за това че избрал ГЕРБ на изборите". Току що от Брюксел официално го отрекоха!
263
0
 
0
 
! Отговори
агата преди 15 години
Обръчи от фирми -> НОВИТЕ олигарси -> Кръгът КАПИТАЛ -> ЩО е то? -> ГЕРБ -> В-к Капитал -> Б.Б. -> ЦИРК (съгл. БТВ)
262
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Гнусен и много неприятен тип.....
261
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Гаргамел какво каза!
260
0
 
0
 
! Отговори
бил казал преди 15 години
Това че Костов е казал,че подкрепят Герб без всякакви условия ИЗОБЩО не означава,че утре няма да поставят такива и да го предаде в най-неподходящия момент!!!
259
0
 
0
 
! Отговори
kilian преди 15 години
МАРТИНЧО ПО СПОКО,БЕЗ ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯШ КАТО ШАРАН НА БРЕГА
258
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ДО 243- ПРОБЛЕМЪТ Е ДРУГ, ЧЕ ПРИВАТИЗАЦИЯТА Е БИЛА ПРОВЕДЕНА ПО ЕДНА СХЕМА, НАРЕЧЕНА ПРИХВАТИЗАЦИЯ, ОТ АЛЧНИТЕ КОСТОВ И Г-Н 10% . А ИНАЧЕ НИКОЙ ЛОШО НЯМА ПРОТИВ ПРИВАТИЗАЦИЯ.ДРУГОТО КАТО ПОРАСНЕШ ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ
257
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
до Гичо- не се притеснявай,незаменими хора няма.Бойко си е намерил експерти.Сините "експерти" вече ги познаваме.Стойте си там и кротувайте. А на Мартинчо му се искаше, явно, някой кабинет, ама няма, знаеш защо? Защото е глуповат...
256
0
 
0
 
! Отговори
Гичо преди 15 години
Как може да се пишат такива нелепости! Отвращавате ме! Очаквам по-бързо съставянето на ново Правителство в тандем със сините,което да предприеме незабавни антикризисни мерки. Не виждате ли, че честните и работещи фирми започват да фалират, безработицата ще премине 50 процента. Ще останат само държавни служители, ама откъде заплати за тях, като затрият бизнеса?
255
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Мартинчо,Мартинчо!!***!Ако не беше се съюзил с И.К.преди изборите щеше да гледаш Народното събрание през крив макарон.И щеше да е по-добре и за т и за България.Трябваше да поработиш малко върху сси,не да ни ръсиш мозък от всека медия.
254
0
 
0
 
! Отговори
до 243 преди 15 години
Що ли се абиш да обяснявяш..... *** си знае и риве, и да им говориш и да не им говориш, тъпунгера не осъзнава как функционира икономиката. За болшинството НАРОДНИТЕ предприята трябва да са едва ли не неприкосновени. Нищо, че са яма бездънна.....
253
0
 
0
 
! Отговори
Пазителя преди 15 години
Що за хора сте вие? Как може да говорите така за добрият чичко Костов?Я вижте как му се смени цвета на лицето ,то вече има и леко червен цвят - цветът на надеждата ,че пак ще се докопа до властта Вижте ги само колко са смешни и жалки Те се надяват,че пак ще има ам-ам .С техните 6% -много яко са го закъсали.Марш на Костов от властта !