Масларова чиста от "Красива България"

Прокуратурата не е открила нередности по проекта
24 ное 2009 11:05,
207
Масларова чиста от "Красива България"
Снимка: БГНЕС

Няма данни за извършено престъпление от общ характер по сигнала в прокуратурата, свързан с Проект "Красива България".

Това е установила проверка на Софийската градска прокуратура, съобщи "Фокус".

Прокуратурата обаче препоръчва на Сметната палата да изготви одит на проекта по управлението на бюджетните и публичните средства.

Още по темата

Срокът за изпълнение на одита е 30 дни, а след приключването му той ще бъде изпратен в прокуратурата.

В началото на октомври социалният министър Тотю Младенов обяви, че всички договори за ремонт или строителство на социални и културни обекти, сключвани по проект "Красива България", ще бъдат дадени на прокурор.

Близо 7,4 млн. лева се оказал дефицитът по сключените договори само до края на август 2009 г.

Тогава Младенов обяви, че бившият управител на "Красива България" Станимир Колев се е разпореждал със средствата, без да има ефективен контрол от страна на министерството.

Той изрази мнение, че тези нарушения са направени съвсем умишлено както от Колев, така и от бившия министър Емилия Масларова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Tikvi, porednyat vi balon se spuka! BUUUUMMM!
182
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Първо се върни на нивата и ги засей. Пък и се пообразовай. Малко неграмотен ми изглеждаш. Пропуснал си часовете за препинателните знаци.
181
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Толкова ли ти е възпитанието Куку, та наричаш непознат " ***". Не си ми в категорията, за да дискутирам с тебе. Но ти личи, че си от стандартна червена серия. От вън си лакиран, от вътре спарен въздух под налягане. Това е последният ми отговор към тебе. Ако има следващ, ще е в твоя стил. Въпреки, че ще е загуба на време. Червените нямат срам и достойнство.
180
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
GatankaBaloni, populizam, lipsa na vazpitanie, shto e to?
179
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
и какво се оказа? всичките приказки на бойко - въздух под налягане....ех, сапата, сапата.....
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цитат на ВИЦ....Питат радио "Ереван" - "Кога ще има осъдени министри?"- Радиото отговаря "След няколко месеца, веднага след падането на Борисов.XA-XA-XA!
177
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
арее сапата пак изплуваа бре, ***, ще ни обясниш ли пак защо се пукат медийните балони на любимия ти празнословец :)
176
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че някой очаквал ли е друго.Другарите си писаха удобни закончета 20 години,а други,стари, не нарочно не ги пипнаха.Крала е,всички го знаем,ама е крала законно.***,гнусна,нагла бабишкера...
175
0
 
0
 
! Отговори
ДОНЮ ДОНЕВ преди 14 години
кОМПАНИЯТА Е НАЛИЦЕ дражко сапата странджата стария пес раздават УМНИ съвети НА ХОРАТА я марш на пазара за чушки ТЪРТЕИ ТАКИВА
174
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Абе, Анонимен 171. Стига ни мори със стари вицове, моля ти се....
173
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Има един пример, доста популярен при това. Т.н. " Лайпцигски процес". Моля, любителите на Соц. правосъдната системаи в частност на Българската, да се запознаят с присъдите над "Героите от Лайпциг". При това, действието се е развивало в т.н. Фашистка Германия. Значи, ако има български магистрат, който постъпи като онези съдии? май ще умра от изненада. 700 кила амфетамини - количество за лично ползване... Нали така беше? Осъдено ченге с фалшиво доказателство. Красенцето - черничкото....
172
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Tikvi, nali byahte mnogo sigurni?! Shte se puknete ot zloba!
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВИЦ....Питат радио "Ереван" - "Кога ще има осъдени министри?" - Радиото отговаря "След няколко месеца, веднага след падането на Борисов. Всичко върви по план, след ОСАННА следва РАЗПНИ ГО???"
170
0
 
0
 
! Отговори
Copy/Past преди 14 години
ВИЦ........ Питат радио Ереван: - Какво ново след изборите в България? - Радиото отговаря: - Ами вече има напредък, той си ги хваща, той си ги пуща!!
169
0
 
0
 
! Отговори
„ЦИРКАДЖИИ" ! преди 14 години
Май Станишев свърши поне едно хубаво нещо през изминалия мандат, даде името ЦИРКАДЖИИ" !
168
0
 
0
 
! Отговори
БАЛОН, утре СПУКАН.. преди 14 години
Ми аз от кога ви казвам, това са ДИМ и Пушилка ....Едно си баба знае, едно си баба бае НИЕ ГИ ЛОВИМЕ, АМА ЛОШИТЕ ГИ ПУСКАТ... Ама това, че не са виновни, че няма доказателства не е важно, ВАЖНО Е ДА СЕ ХВЪРЛИ КАЛТА и какво като нямаш сестра, важното е че е ***.... БОРИСОВИ РАБОТИ......Днеска БАЛОН, утре СПУКАН.... До сега никакъв аргумент само ПУШИЛКИ и ВРЯВА.... Ай стига вече... Ай сиктир разбираш такова.......
167
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
то се очакваше...........предлагам да се събереме и да и направим групов...........Да видим как ще го понесе грозния и *** с площ равни на имотите на соц. министерствотоДО КОГО С ТОВА ПРАВОСЪДИЕ??????????????????
166
0
 
0
 
! Отговори
До НАРОДА преди 14 години
О,нещастни български НАРОДЕ! Видяхме ли най-накрая? Масларова е по-чиста и от девица. И Мургина ще оправдаят и 41-те магистрати, които си говореха с Краси за да си уредят среща ,ей така просто да пият чай и да се видят.От край време си е било така и така ще бъде. Никога няма да видим осъден,който си играе с милиони. Просто забравете! Което и правителство да е на власт.На нас ще ни остане само, да си чешем езиците из форумите!
165
0
 
0
 
! Отговори
Така ще е... преди 14 години
,,Няма данни,,,така ще е и със всички останали престъпници,ограбили и ОГРАБВАТ бЪЛГАРИЯ,а ние ЩЕ си чакаме справедливост,ама на куково лято!
164
0
 
0
 
! Отговори
стар пес преди 14 години
дъртата вещица ми прилича на крюела девил - оная която от алчност искаше да вземе дори кожусите на кутретата далматинци да си направи балтон !