Първанов: Харчим трупаното от минали години - това е лош знак

Президентът уважи Европейското първенство по сумо
26 май 2010 20:55,
223
Първанов: Харчим трупаното от минали години - това е лош знак
Снимка: БГНЕС

Бих коментирал актуализацията на бюджета, когато тя мине окончателно през парламента, защото дотогава могат да се случат много неща. Това заяви във Варна президентът Георги Първанов.

По повод вземането на средства от фискалния резерв Първанов посочи, че "самият факт, че харчим натрупаното през предишните 15 години, е много лош знак".

"Без да влизам в подробности, това е признание за неспособността да се постигне този обем на приходи, който беше заплануван", каза още президентът.

Президентът е във Варна за откриването на Европейското първенство по сумо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
4
 
8
 
! Отговори
Бобан преди 14 години
"самият факт, че харчим натрупаното през предишните 15 години, е много лош знак" !?? От 20 г.само се краде и руши, и то не без благословията на Гоце. Ако нещо се е трупало трябваше да го усетим, само че усещаме нещо друго. ОтзадV
173
4
 
8
 
! Отговори
r.umen. преди 14 години
' Първанов: Това, че харчим от резерва, е лош знак 'Гоце, когато на корумпираните съдии им дадоха по 5300 лв като 13 - и 14 - заплата от парите на държавата, защо мълча ? Защото си техен покровител ли ?И сега к'во излиза ? Когато от бюджета се дават грешни пари за корумпирани съдии, това не е лош знак ? Гоце мълчи за убийството на Кюлев, мълчи за производството на амфетамини у нас, мълчи за дадените 13 - и 14 - та заплата на корумпирани съдии ...Айде , Гоце, нема нужда да изказваш ' експертно ' мнение !
172
8
 
4
 
! Отговори
monke преди 14 години
Предлагам администраторите на Днес.бг да правят тест за елементарна интелигентност на всеки, който иска да пише коментари! Имам усещане, че част от "коментаторите" току що са излезли от чалготеките, или се канят да ходят на такива..... Колкото до горната статия - и на мен не ми е симпатичен Първанов, обаче е прав, а влюбените в "мачовците" от ГЕРБ по-добре да помислят реално нещата, а не емоционално!!!!
171
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Glasuvah za mojeshto i raboteshto pravitelstvo.Sled deset sled blizo edna godina Dyankov kazva tarpenie i rezultatite ste doydat,ste doydat no koga kato vi iztece mandata
170
0
 
0
 
! Отговори
Гадняра преди 14 години
Извинявам се за израза, ама ти или си *** или си зомбиран или те кефи да се *** с форумците!
169
2
 
3
 
! Отговори
Botze преди 14 години
Gotze, trai si, ne churulikai...
168
0
 
3
 
! Отговори
361 преди 14 години
даааааааа , нужно е яко окастряне на администрацията включително огромната кохорта на Гоце
167
0
 
1
 
! Отговори
тото преди 14 години
Ушко, това е за тебе, да четеш, а не да ми скачаш на опровержения, защото си загубена кауза!!!wallstreet.blog.bg/***/2010/05/26/borisov-skastri-chujdi-investitori.551645
166
1
 
1
 
! Отговори
тото преди 14 години
Какво има да ти опровергавам пък на тебе? Прочети се какви щуротий си написал... че и опровергаване иска... Не си сериозен, само си чешеш клавиатурата тука!
165
2
 
1
 
! Отговори
тото преди 14 години
Та това значи ли, че всеки който мисли различно от тебе е платен? Айде сега не се изкарвай репресиран... Предпочитам "селянин"/ според тебе/ да ни изкара от калта, отколкото "интелигент" да ни скача по главите, само и само да види дали можем да потънем още повече! А ти "интелигенте", другият път като търсиш български домати на пазара, спомни си, че те са отгледани от един "***" селянин!
164
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Коментарите са интаресни. Има теми дето са забавни, но тези тук са тъпички. Абе що се карета ? Давай майтап да става!
163
1
 
2
 
! Отговори
123123 преди 14 години
това е лош знак.... Аномалия има някаква... Обикновено катастрофата е след "лошия знак"...
162
2
 
1
 
! Отговори
Боко преди 14 години
За разлика от вас платените аз пиша за УДОВОЛСТВИЕ...И пиша това което мисля..!
161
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БОКО ДО КОЛКО ЧАСА ТИ Е СМЯНАТА ДА СЕДИШ И ДА УМУВАШ.И ДА БРАНИШ ГОЦЕ.И С КОЛКО ИМЕНА СЕ ПРЕДСТАВЯШ.АКО НЕ СИ ЩАТЕН.ЗНАЧИ СИ МНОГО ЗЛЕ ЧОВЕЧЕ
160
3
 
14
 
! Отговори
ПЕШО преди 14 години
ПИЧОВЕ, СЕПТЕМВРИ ЩЕ ВИДИТЕ ОТ КЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА... ЗА ЕДНА ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ В КРИЗА ОТ ***.... СЕ СЪСИПВА ВСИЧКО ПРАВЕНО 15-20 ГОДИНИ... НЕ СТАВА БРАТЕ, ПОЖАРНИКАР, СЕ ПРАВИ НА ПОЛИЦАЙ... ПОСЛЕ НА КМЕТ... СЕГА НА ПРЕМИЕР...?!?!?!? И НА ВСЯКЪДЕ ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ МУ БЕШЕ ВИНОВЕН, КАТО,ЧЕ НАСИЛА ГО КАРАХА ДА Е ТАМ..;) ВСЕКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА! А на нас дупе да ни е яко...:((((((((((
159
2
 
4
 
! Отговори
ГЕРБушко преди 14 години
Истината боли ...:) Не можеш да опровергаеш нищо от написаното, и започваш със клишетата....Какво друго да очаквам от ГЕРБЕРЧЕ, по неписано правило не трябва да сте по умни от ГУРОТО БОКО...:)
158
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
точно така *** си мислят че само те са умни.гадно ли ти.все пак се преорентираи на време защото тази кауза която защитаваш е МЪРТВА.ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ Е МЪРТВА.НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ.
157
0
 
0
 
! Отговори
kiro до 171 преди 14 години
кавалче може да съм *** по твойте критерий обаче не ми е на оня за теб сещаш ли се за кой
156
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
киро ти си *** човек.що се обаждаш бе
155
1
 
1
 
! Отговори
тото преди 14 години
Добре че никой не ти обръща внимание на тебе... *** си колкото искаш! От *** - помиярщини!!!