Мъката му прозира, отвърна Борисов

"Защо 8 години Георги Първанов мълча като риба?"
23 яну 2011 16:00,
630
Мъката му прозира, отвърна Борисов
Снимка: БТА

Мъката му прозира отвсякъде, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Япония, където бе помолен за коментар на критиките, които държавният глава Георги Първанов отправи по-рано днес към кабинета.

"Първо, Този път номерът не им мина. Второ, не може да не ги дразни, като виждат как се развиват нещата – пътища, магистрали, спортни зали", каза Борисов.

Още по темата
"Първото СРС го пусна той, като записа Дянков, когато го пратих с най-приятелския жест към него, когато очаквах, че той ще иска институциите да работят добре помежду си, каза Борисов.

"Алексей Петров, съветник в ДАНС при предишното правителство, донесе изчезнали доклади, най-секретни, и аз ги предадох на Прокуратурата. Какво СРС ние сме пуснали?", попита премиерът.

"Осем години той мълча като риба, когато правиха заменките за земеделските земи - за милиарди. Когато подписваха договори за стратегически енергийни проекти, без да се знае цифрата - и до ден-днешен не се знае.

Това, че ни спряха еврофондовете, а сега ги усвояваме в десетки пъти повече. С една дума - това е мъка. И видно е и в доклада на ЕС за миналата година - силна политическа воля", допълни Бойко Борисов и продължи:

"Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други".

Първото СРС го пусна той, като записа Дянков

Борисов упрекна Първанов, че говори "всеки ден" срещу кабинета:

"Аз благодарих онзи ден на парламента - и за подкрепата, и за европейската дискусия. Направили сме си изводите - още по-усилено ще усвояваме евросредствата с Европейската инвестиционна банка и нещата в България ще се подобряват видимо", каза той.

"Неговите хора - предишното правителство - щяха да я правят на концесия, да взимат билетчета за всяка минала кола по тази магистрала. Неговите хора я правиха. Не бива да имаме къса памет за безобразията, които вършиха осем години. Ние ще си направим държавата такава, каквато трябва", допълни Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


630
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
572
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А къде беше Тиквата през тия години? Лапаше пари и си затваряше очите
571
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Prozira ti prostotiqta glavanako sea kat te rinat ot ES shte te pitam
570
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други".Нали? Комунистите са виновни! Доган е виновен! Царя е виновен! Костов и той е виновен! Мдааааааа...
569
10
 
8
 
! Отговори
Дано преди 13 години
На снимката: Тиквата пада от власт.
568
7
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Бойко и Цецо да обяснят защо най верният им електорат "***" се издържа основно от продажбата на контрабандни стоки?Има ли това нещо общо с предизборното им обещение към този етнос в България?Цецо консултант ли е на фирмите занимаващи се с контрабанда/
567
8
 
11
 
! Отговори
БАЙ ГАНЬО В ЯПОНИЯ преди 13 години
Боко каквото и да го питат,като няма какво да каже в своя полза си знае..магистрали и спортни зали.Човек би останал с впечатлението,че Германия със своите аутобани ряпа да яде.Ганьоооо ,*** що си не седиш тука поне да не ни излагаш ,ние ти знаеме номерата поне.
566
2
 
6
 
! Отговори
new преди 13 години
ех, по-глупава снимка не съм виждал!!! Ало, днес ......моля ви я по-професионално!
565
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хо-хо! Бойко пак излезе победител. Всичко, което казва е 100% вярно, особено за заменките, с които се унищожи толкова ценна земя. И за еврофондовете и за подлия номер, който изигра Гоце на Дянков също е прав. И наистина ще си вземе поука, вервайте ми.
564
16
 
22
 
! Отговори
mimito преди 13 години
Гледам тука сте всички против Бойко и се питам кой ли според вас ще е по добре бе лиглйовци само си чешете смрадливите езици ***
563
6
 
10
 
! Отговори
муратли преди 13 години
до кога прокуратурата в БГ ще стои като страничен наблюдател от всякъде е ясно че ЦЦ и ББ са извършили престъпление
562
4
 
6
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Я, абе бай *** кой го пусна навън?
561
7
 
12
 
! Отговори
в огледалото преди 13 години
"Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други", каза Бирен Бойко, гледайки се в огледалото.
560
4
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Ключови думи: ***, по-***, най-***, ***, ***, т.н. "странджата"
559
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
като сте толкова много кадърни и учени ,ЩО АДЖЕБА ЗА 18 МЕСЕЦА ИМА 2.5 МИЛИАРДА ЛЕВА ДЕФИЦИТ ,ДЕФИЦИТ , тва тикво са липси ,на български казано,мъка ще е ами ,още колко мъка ще е ,АМА ДО СЕПТЕМВРИ
558
5
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Ключови думи: Гоце, бира, скара...
557
3
 
4
 
! Отговори
kh преди 13 години
Да,изпълзяваме,за да освободим дупките за вас!После ще ги запушим така,че да не може повече нито един комунист да не може да изпълзи!
556
2
 
5
 
! Отговори
партия наздраве преди 13 години
айдааа на бирата, кой не пие е червен, да живее гойко митич щот първи прозря кой шъй винету. както викаше едно цинге в киното когат спасяваше винету индиянки... какво да направя за тебе винету? и тогаз цингето се обаждаше.. да го ..уха бат бойко. и сега давайте с баданарките щот скоро време ща има яко ..ухане
555
5
 
13
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
Попитали радио Ереван:- Какво означава "Конграчулейшън"?Радио Ереван отговорило:- На теория означава "Поздравление", но на практика с "Конграчулейшън"в България вече се псуват......и най-вече Министър-Председателя си!!!
554
1
 
5
 
! Отговори
До Ети преди 13 години
До 580Само да питаме де....А кво стана с агент Буда????
553
4
 
6
 
! Отговори
човек преди 13 години
бойко не е отговорил на нито един , зададен му въпрос , по същество . нещо от типа - ти го питаш колко е часа , той отговаря че е закусва конфитюр . нито един . само повтаря - магистрали /договаряни от предишните управляващи , детски градини / пък в софия пак не стигат местата в тях / .