Мъката му прозира, отвърна Борисов

"Защо 8 години Георги Първанов мълча като риба?"
23 яну 2011 16:00,
630
Мъката му прозира, отвърна Борисов
Снимка: БТА

Мъката му прозира отвсякъде, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Япония, където бе помолен за коментар на критиките, които държавният глава Георги Първанов отправи по-рано днес към кабинета.

"Първо, Този път номерът не им мина. Второ, не може да не ги дразни, като виждат как се развиват нещата – пътища, магистрали, спортни зали", каза Борисов.

Още по темата
"Първото СРС го пусна той, като записа Дянков, когато го пратих с най-приятелския жест към него, когато очаквах, че той ще иска институциите да работят добре помежду си, каза Борисов.

"Алексей Петров, съветник в ДАНС при предишното правителство, донесе изчезнали доклади, най-секретни, и аз ги предадох на Прокуратурата. Какво СРС ние сме пуснали?", попита премиерът.

"Осем години той мълча като риба, когато правиха заменките за земеделските земи - за милиарди. Когато подписваха договори за стратегически енергийни проекти, без да се знае цифрата - и до ден-днешен не се знае.

Това, че ни спряха еврофондовете, а сега ги усвояваме в десетки пъти повече. С една дума - това е мъка. И видно е и в доклада на ЕС за миналата година - силна политическа воля", допълни Бойко Борисов и продължи:

"Това са комунистите - своите злини и своите провали се опитват да ги прехвърлят на други".

Първото СРС го пусна той, като записа Дянков

Борисов упрекна Първанов, че говори "всеки ден" срещу кабинета:

"Аз благодарих онзи ден на парламента - и за подкрепата, и за европейската дискусия. Направили сме си изводите - още по-усилено ще усвояваме евросредствата с Европейската инвестиционна банка и нещата в България ще се подобряват видимо", каза той.

"Неговите хора - предишното правителство - щяха да я правят на концесия, да взимат билетчета за всяка минала кола по тази магистрала. Неговите хора я правиха. Не бива да имаме къса памет за безобразията, които вършиха осем години. Ние ще си направим държавата такава, каквато трябва", допълни Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


630
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
552
3
 
12
 
! Отговори
Ананас преди 13 години
Новата реклама на "Леденика" - " Партията сБИРАТА!"
551
8
 
8
 
! Отговори
lll преди 13 години
Давай Бойко!
550
4
 
3
 
! Отговори
Ананас преди 13 години
До Ети,Може си Тиквата, той да не е Президента, обещава на Мишо Бирата и изпълнява! Ъхъ...
549
6
 
7
 
! Отговори
купете му тъпомер преди 13 години
Боко СРС Първанов не е пуснал , явно не помниш но то е нормално...твоята другарка Цачева нея помниш ли как дереше да се покаже аудиото че на хартията било манипулирано...но пък имаше ефект , сега Дянков яко мълчи - не пуска Танов по Бтв и мълчи като път пред канал 3 ...сигурно да не изпорти някой далавера!
548
7
 
9
 
! Отговори
Ананас преди 13 години
Гоце, Моце, Боце...Ама Гоцето с един апартамент, Цоце - с шест!Боцето не вижда гредата, пък сламката...Гоцето сега е най-малкия проблем, наесен ще си ходи и няма да се появява повече, пък Боце още две години ще му слушаме разговорите с мутрите!
547
7
 
10
 
! Отговори
Eти преди 13 години
Гоце няма да спре с неговите ругатни. Не мога да го гледам и слушам. Той друга работа има ли или само дето народа му плаща за това , че е президент . Много го е яд на премиера, защото Борисов се доказа като можещ, а той....нищо,. Гледа дали перчема му е добре, костюмчето и ..да оплюе някой и така да се покаже по телевизията. Аз освен да раздава ордени Стара планина и да ругае правителството...нещо друго да прави , незнам.
546
6
 
8
 
! Отговори
sasho преди 13 години
Браво на мутрите !! "България е платила общо 1.788 млн. лв. обезщетения последните 18 месеца по дела, заведени в Европейския съд за правата на човека в Страсбург." ??
545
10
 
10
 
! Отговори
Резил преди 13 години
С такива оплювания пред чужденците, единственото което постига Боко е да ни излага! Дайте пример за друг премиер (на която и да е държава), който е отишъл на края на света, за да оплюва президента си?!?! Няма значение дали президента и премиера са политически опоненти или не. Такова поведение петни цялата държава
544
3
 
7
 
! Отговори
доко доко преди 13 години
всички сме глупави, но някои им личи! като няма какво да каже -да си мълчи, ама простотията трае ли- то не бяха шменти капели, то не беше градски транспорт от ню йорк до бразилия, канграчулейшън ли не бе, чудо ли. ами ти като мълча като риба га царят си взе горите- тогава му служеше и главен секретар му беше. дългия език, разкрива кратък ум. канграчулейшън!
543
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до МимиБлагодаря за съвета и наистина така ще направя, че поне ще разбера колко от нещата с които се хвали Бойко са започнати от предишното правителство.
542
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Горчива бира нека ме опива,от стари далавери още знам,че истинската бира е горчивана Ваньо Танов заповед ще дам.
541
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко Борисов е новият *** Балкански,само че излагацията сега е в Япония.
540
4
 
10
 
! Отговори
Ем0 преди 13 години
И едните и другите, абе всите сте смешни! То не се накрадохте и наядохте лицемери долни! Докато сочите с пръст по другия колко прибирал, с другата ръка прибирате под масата - отнася се и за БСП и Атака и ДПС и Сини и ГЕРБ и НДСВ и РЗС... абе всички! Нагли актьори лицемерни, ако някой ден наистина за всичко се търси сметка не ви мисля - изгонихте 2 млн българи зад граница и оставихте 5 млн да тънат в мизерия, злоба и нищета. Само и само да служите на интересите на малцина и на чужди за България!
539
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този защо не види точно в енергетиката какви хора е сложил. Първанов, който всеки един работил с него в ЧЕЗ, знае кое го вълнува най много и слугата му Валентин Иванов, който е полулуд и няма елементарно знание и поведение. Някаква женица Ели Стефанова, която единствено копира от документите на ЧЕЗ за да ги прилага в НЕК и даже не знае кое да отсее. Така, че няма кой да вярва на Бойко, като вижда в какви ръце е дал националната енергетика. Такива хора са само лапачи, а не разбирачи.
538
6
 
7
 
! Отговори
Мими преди 13 години
Ами не слушай,запуши си ушите и ги отпушвай когото говорят Серго и секс символа на бабите над 65г/Първанов/ те ще ти кажат как се строи и управлява добре ама на теория само.
537
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Омръзна ми да слушам как нашия премиер строи пътища, магистрали и спортни зали. Омръзна ми да слушам махленската му реч. Омръзна ми да се излагаме пред света.
536
7
 
6
 
! Отговори
MM. преди 13 години
STIGA S TEZI MAGISTRALI I SPORTNI ZALI -- HORATA NAMAT PARI ZA IADENE,ZA OTOPLENIE .
535
5
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
"ТОЙ ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНА НАМЕСА, ЗА ДА НЕ ПРЕЧИ ПОВЕЧЕ НА НАРОДА СИ"********************************************************************... Виждам само, че пречи на БСП, но това не е народа...
534
6
 
9
 
! Отговори
момо преди 13 години
пътища, магистрали, спортни зали , каза Борисов -е стига де едно исъщо вече писва.
533
3
 
4
 
! Отговори
sdf преди 13 години
i prezident i premier sram za bg, pri towa golqm jalki izmekqri