Плевнелиев безстрашен. Ще е устойчив президент

Кандидатът на ГЕРБ имал планове за институцията
Обновена: 8 сеп 2011 09:57 | 8 сеп 2011 09:57,
236
Плевнелиев безстрашен. Ще е устойчив президент
Снимка: БТА

Нямам страхове, имам планове. Така кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев аргументира пред БНР участието си в битката за държавен глава на предстоящите избори.

"Моят живот е символ на това, в което вярвам, и това, за което работя, и това, което ще осмисли и моята работа в Президентството – упоритост, устойчивост, вяра в това, което правиш, раздаване и преди всичко ясното усещане на смисъла.

Аз съм минал през много тежки моменти, но никога не съм забравял и не съм изпускал смисъла на това, което правя. Затова ще продължавам и оттук нататък по този начин", заяви Плевнелиев.

Той обясни, че за две години работа в строителното ведомство отговорностите му като министър не са били да полага асфалт, а да изгради институцията. И обеща, че ако спечели изборите, така ще работи и за в бъдеще.

"Бих искал да разширим хоризонта пред гражданите, пред българската икономика. И, разбира се, да дадем една много ясна посока, да начертаем пътя. Той да бъде работещ и да ги спазваме. Президентът трябва да изгради националната визия. Президентството трябва да се превърне в един стратегически център за национални приоритети и постигане на съгласие по тях", категоричен е кандидатът за президент.

Той отново повтори, че страната ни може да бъде регионален лидер, но затова били нужни последователните усилия на много партии и правителства.

"България не може на всеки четири години да рестартира от нулата", смята още Плевнелиев.

Още по темата

Очаква се утре парламентът да приеме решение за персонални промени в правителството, с което да освободи Росен Плевнелиев от поста му на министър на регионалното развитие и благоустройството.

Министър Плевнелиев подаде оставка и на негово място застана Лиляна Павлова, която беше зам-министър в строителното ведомство. Нейната кандидатура също трябва да бъде одобрена от депутатите.

Плевнелиев вчера подаде оставка, след като ГЕРБ го номинира за кандидат-президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
1
 
0
 
! Отговори
Вижда преди 12 години
Вижда ми се да му са меки китките.
222
0
 
2
 
! Отговори
Бойка преди 12 години
Е каква институция изгради в МРРБ, като първото нещо което направи твоята заместничка 33г. партизанска внучка Лиляна Павлова - е да уволни човекът на Плевнелиев - шефът на Пътната агенция. След това накара още един кадър на Плевнелиев да си подаде оставката - инж. Прегьов,който беше зам. министър на МРРБ ! Мит е,че има приемственост в МРРБ!Просто Бойко подчини и МРРБ на собственото и това на Цветанов управление!
221
0
 
3
 
! Отговори
belalov преди 12 години
Плевнелиев е безстрашен, ако Б.Борисов е зад гърба му! Не зная какви институции е градил, но в магистрали и пътища до сега изостава от предишното правителство! Дано наследникът му навакса закъснението /Плевнелиев си подаде оставката, защото като не стане Президент ще лъсне истината за липса на резултати в строежите/!
220
1
 
1
 
! Отговори
Паго до 208 преди 12 години
По-скоро, като куцо пиле люспа от домат ги отнася.
219
1
 
7
 
! Отговори
skakauec преди 12 години
Роспето е една стара некъдарна ***,работих с него 2 г. на бизнес парка ,през първите 2,5г. не беще свършил работа за 5 лева ,тогава дойде един германец от"Линдер' ,който за 3м. свърши работата на роспето.Не го уволниха защото се оказа ,че "Линдер" Австрия е собственост на офшорка с източно европейски капитал и заповедите и назначенията идват от........познайте?И така следващите 2г. роспето големията мениджър само разсписваше а Грюн Майер ръководеше,те така и с магистралите ЕВРОПА СПИРА ПАРИ
218
2
 
4
 
! Отговори
Честит празник ! преди 12 години
БКП честити 67-та годишнина от социалистическата революция в България на всички свои членове, които не са преминали към капиталистическата БСП и са запазили партийните си членски книжки. Наша гордост са другарите Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Аню Ангелов, Мирослав Найденов,Сергей Иванов, Красимир Велчев,Кристалина Георгиева, Тотю Младенов,Маргарита Попова, както и активистите Росен Плевнелиев, Николай Младенов и по голямата част от сегашните депутати от крилото "ГЕРБ".
217
2
 
6
 
! Отговори
Бай Тошо преди 12 години
Аз ще гласувам за г-н Плевенлиев ,време е мойте другари да дойдат при мен..
216
7
 
6
 
! Отговори
Ха хааа преди 12 години
Как само са се размирисали развалените червени устички ясно си личат вашите последни ридания за вас има само един лек и това е ГЕРБ и народа го разбра най-накрая веднъж за винаги България ще се оттъвре от тази комуничистическа зараза *** хващайте гората там от където сте дошли че лоши времена ви чакат току виш след 23.10 ви се потърси и сметка за всичко сторено на народани за толкова години безчинства.
215
5
 
2
 
! Отговори
боби преди 12 години
Абе то едни кандидати - 2 гея и 1 ***...
214
4
 
2
 
! Отговори
edna balgarka преди 12 години
kalko strah ima v 4ervenite boklyci a?ne znam za plevneliev ,koito ima trima sinove ,no za stani6ev ciala Balgaria znae ,4e e gei.za6o ne komentirate negovata mazna ,ve4nozahilena fizionomia?toi da ne bi da ne e prestapnik,kato se obedini s tyrcite deto do v4era negovata partia gi terorizira6e?pak i da se na4ydi 4ovek i tyrcite kak podkrepiat komynistite .za pari i vlast komynistite 6e se sayzat i s diavola.
213
4
 
7
 
! Отговори
Gelsomino преди 12 години
Престъпник -- президент.
212
1
 
8
 
! Отговори
лина преди 12 години
Плевнелиев-безстрашен?! Верно ли?
211
4
 
8
 
! Отговори
до 217 преди 12 години
*** се знае, че не е хубаво нещо, обаче пък *** между *** и македонец - мани, мани.
210
3
 
7
 
! Отговори
ха-ха преди 12 години
гоцеделчевски *** и велинградска магалака - идилия българска ...
209
11
 
5
 
! Отговори
111 преди 12 години
Абе ,червени лай+нари,защо не отидете на г+за на Станишев,ами цапате тук с платени минуси?
208
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес като чух как говори плевнелиев и се хили...с тоя *** глас и акцент...и тоя ще ми става президент.Има нещо сбъркано в държавата ни.
207
7
 
3
 
! Отговори
az sum za преди 12 години
ste glasuvam za plevneliev,ne vijdam po to4en,moderen i simpati4en
206
3
 
14
 
! Отговори
84 преди 12 години
Това не беше ли мишленцето на боко .Винаги с мазен поглед към вожда .Не виждам как от мишок ще станеш лъв
205
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СИГУРЕН СЪМ УСТОЙЧИВ Е ОТ ЗАД ОБАЧЕ...
204
4
 
12
 
! Отговори
това е достатъчно... преди 12 години
Момчето на Причкапов... !?А'е у лево !