Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗА МУТРИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯ ВИНАГИ ИМА ОПАСНОСТ
276
2
 
24
 
! Отговори
ьй преди 11 години
Ето този на снимката е политака ,който насажда етнос омраза,,сееи раздяля народ ,нас.място,област според политическите си разбирания на Герб-гробарите.В моят край в,който няма и един турчин сме в същото положение както Търгомище,Опака,макар че кметът ни е симпатизан и избран с подкрепата мутрогербарите.Наслука!
275
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов ти сега ли го констатира !и поради линса на държавност
274
3
 
8
 
! Отговори
магистралка преди 11 години
Е за кво са им на българята от Търговищко пътища? Ми да ходят по магистрали!!! Ще почакат 10-20 години и с токчета и лачени чепици по магистралите до магазина, до шkолото, до работата (ако тогава не са тотално безработни вече). Все недоволни, все не усещат светлото бъдеще, което ни чака нас, ДЕЦАТА НИ, ВНУЦИТЕ НИ, ПРАВНУЦИТЕ НИ... Все искаме СЕГА, НЕ НЯКОГА(ех, поете ...)
273
4
 
31
 
! Отговори
681 преди 11 години
"Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението"Народът: Демокрацията е в опасност, от липсата на управление!
272
1
 
29
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
Демокрацията е в опасност точно при вашето управление!
271
1
 
27
 
! Отговори
Изследовател преди 11 години
БУДАизмът е нова религия разпостранена сред неграмотните слоеве от населението, засега само на територията на РБългария. Характеризира се с идолизирането на НЕГРАМОТЕН КРИМИНАЛЕН СУБЕКТ, който какъвто и ГАФ да направи - ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН... БУДА винаги е прав!!!О САННА!!!
270
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Долу бойко тиквота и негови *** и лизаци от герб
269
0
 
23
 
! Отговори
хух преди 11 години
за първи път видял какво са лоши пътищта???Ай сиктир бре, ти какво от Вас 20 години ли не си излизал, ***
268
2
 
26
 
! Отговори
imi преди 11 години
Вие сте виновни за беднотията на българският народ. Ходите само и целувате задниците на този и оня.Не ви интересува как живееме ние.Ама какво да ви интересува , вие имате пари да жиеете и то качествено, а ние вегитираме. Никой да не гласува за вас, това ви пожелавам. Ионова пишлиме ще застава на страната на енергообиржиите.Жалки сте ка то се мъчите да ни правите на ***. Целият народ трябва да е на улицата.
267
3
 
26
 
! Отговори
народа преди 11 години
мафията е в управлението и от там идва опасността за демокрацията в държавата ни .Това е толкоз просто и логично .Рибата мерише от към главата господин шест апартамента
266
2
 
14
 
! Отговори
МУСТАФАР преди 11 години
НЕ Е ОТ УПРАВЛЕНИЕТО, ОТ НАРОДА Е, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК СЕ БРАНИ СВОБОДА. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ, ЗАТОВА ТРАЙТЕ СИ БЪЛГАРЕ, НЕКА ПРАВОИМАЩИ МАРОДЕРИ ДА *** ВАС И ДЕЦАТА ВИ, ЗАЩОТО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ, ДА БЪДЕТЕ ТРЕТИРАНИ, КАТО ЖИВОТНИ.
265
3
 
11
 
! Отговори
Че преди 11 години
Кое какво е? При социализма диктатура на пролетариата а при демокрацията (капитализма) диктатура на икономическия елит. За народа демокрацията е лошо нещо но за икономическия елит по добро от нея няма.
264
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Управлението на ГЕРБ - МОШЕНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
263
1
 
16
 
! Отговори
Онуфрий ІІ преди 11 години
"Който не е с нас, е против нас". Браво на г-н Министъра. Да не говорим за доброто му зрение - цял мандат гледа, и чак сега видял какво означавало лоши пътища. Обичам Властта. Що ли не се оженя за Нея, 'баси ?
262
1
 
22
 
! Отговори
pepo преди 11 години
Тоя гАз разпран усвои риториката на Буш-младши - "демокрацията е в опасност"!!! Ей, аман от разни травестити, дето си мислят, че народа не вижда какво става!
261
2
 
30
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
Цецко, абе за каква демокрация бълнуваш бе, ***! Смляхте дребния и среден бизнес, замразихте доходите на хората, превърнахте България в мутренско сборище, а ти ми бълнуваш за демокрация! Оня другия ***, големия мъж Буда къде се покри? Или, понеже се задават избори, почнахте да замазвате? Няма да ви мине номера!
260
1
 
26
 
! Отговори
БУДАла преди 11 години
Само военно положение не бяхте въвеждали, тикви смотани!
259
1
 
25
 
! Отговори
е преди 11 години
Мутрофашист говори за демокрация?! Шега? С дейното участие на фашистката хунта ГЕРБ, демокрацията се превърна сама по себе си в опасност за България. А и честно казано, за 23 години "демократичен" опит какво научихме - унищожена икономика, рекордна безработица, приватизирана държава, мутри и *** в управлението, хиляди човешки съдби обединени около кофите за смет и все по-розова перспектива, подчинена на чужди корпорации и интереси. Тъй че Цветане, еб*ем ти и демокрацията, шuбан популист!
258
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разговор по телефона: Ало Симеон Дянков ли е ? Не имате грешка тук е Цветан Цветанов. А нищо и ти си същото ла..но.