Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поздравлявам всички политици с песента на Слави Трифонов,, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА'' и ,,ИЗХВЪРЛЕТЕ ***''
256
2
 
25
 
! Отговори
Честита Нова година преди 11 години
Честита Нова година, агент Буда!
255
3
 
38
 
! Отговори
още само 143 дни преди 11 години
Ура! Остават още само 143 дни до смяната на властта!
254
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гадовете карат по магистралите, а пътищата в България приличат на марсиански пейзаж.Крадецо гледай телевизия и на какво прилича България???????НА СМЕТИЩЕ ДАЖЕ ПО-СТРАШНО!
253
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението---Напротив от управлението е уважаеми циркаджии.На *** овчар стадото му е хилаво и на крив х-й и вълната му пречи.
252
5
 
14
 
! Отговори
Гоцето преди 11 години
Я отидете в град Гоце Делчев и селата около него,да видите пък там какъв феодализъм е. Там хората биват мачкани и смятани за роби от една ЧЕРВЕНО-ТУРСКА върхушка,която вече почти две десетилетия си прави каквото си поиска. Кметовете/комунисти и мюсюлмани/ стават пожизнени,а червено-турската буржоазия окраде всичко държавно и общинско.Който им се противопостави бива смачкван и уволняван от работа.Докога ли хората от този край,ще търпят тази турско-червена коалиция,тази турско-червена мафия ?
251
3
 
31
 
! Отговори
Интелект преди 11 години
Цвъки притежава много костен мозък-същият се намира в Рогата му.
250
4
 
30
 
! Отговори
герб-Срам за Родина преди 11 години
цвъчка - Разпасани и самозабравили се кметове и местни феодали, страх в обществото, лоша инфраструктура, престъпност, двуличия, наглост, корупция и предварително спечелени обществени поръчки. "цветанов ти най-накрая "провидя" какво правите в цялата страна, а ако олигофренски си мислиш, че това е само в дпс-арските общини ще покаже, че ВЛАСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ и затова народа ще ви изгони с шут - Калофер частични избори 2012 - герб 2,25% - Това е реалността и в цялата страна другото е ФАЛШ!!!
249
7
 
40
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Будистите разсипаха държавата Цецо не се обяснявай!
248
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А, БЕ КЪДЕ Е БАТЕ БУДА .КАКВО СЕ Е ПОКРИЛ КАТО МИШКА СМЕЛЧАГАТА С ЧЕРЕН КОЛАН.ЧАКА ГНУСНИТЕ *** ДА МУ СВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА И ТОЙ ДА С ПОЯВИ ЦЕЛИЯ В БЯЛО. ДА, АМА НЕ. БЯЛОТО Е ВЕЧЕ ТВЪРДЕ ОДРИСКАНО И СМЪРДИ. И ЕДИН СЪВЕТ КЪМ БИВОЛЪ. ЗАПАЗЕТЕ СПОКОЙСТВИЕ, ДОКАТО МУТРАТА ТРЪГНЕ ДА РЕЖЕ ЛЕНТИ.КОГАТО МИШКАТА С ЧЕРЕН КОЛАН СЕ ПОЯВИ НА СВЕТЛО ПУБЛИКУВАЙТЕ ВСИЧКО.
247
5
 
37
 
! Отговори
ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ преди 11 години
ГЕРБ СА НАЙ-ГОЛЯМАТА ДОКАЗАНА ОПАСНОСТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ.ЗАКОСТЕНЕЛИТЕ МУТРОМИЛИЦИОНЕРСКИ МОЗЪЦИ НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАКВО Е ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ.ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ,НАЧЕЛО С МУТРОПОЖАРНИКАРЯ ДЕМОКРАЦИЯТА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА.ПРИМИТИВНИ НАГЛИ МУТРИ НЯМА КАК ДА РАЗБИРАТ НЕЩА,КОИТО СА ИМ АБСОЛЮТНО ЧУЖДИ.ТАКА КАКТО НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК СА МУ НЕПОНЯТНИ МУТРЕНСКИТЕ ДЕЛА.ЗАЩОТО АКО ХОРАТА ЗНАЯТ ТАЗИ ИСТИНА ДА СА ГИ ИЗМЕЛИ ДО КРАК,ЗАЩОТО ЗА БЕДНОСТТА НА ХОРАТА СА ВИНОВНИ ИМЕННО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА
246
5
 
37
 
! Отговори
Българин преди 11 години
"Демокрацията е в опасност" ревна Цв.Цв.Не демокрацията ,а държавата е в опасност ,заради вашето управление.
245
4
 
44
 
! Отговори
ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ преди 11 години
ЦЕЦО КРАДЕЦО РАЗБИРА ОТ ДЕМОКРАЦИЯ КОЛКОТО *** ОТ КЛАДЕНЧОВА ВОДА. СМАЧКВАНЕТО НА РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ПАРИТЕ И АПАРТАМЕНТИТЕ МУ, СЛУХТЕНЕТО ВЕЧЕ И В ИНТЕРНЕТ,СЛУХТЕНЕТО И СЛЕДЕНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА ГЕРБ, РАЗПРАВАТА СЪС ВСЕКИ,КОЙТО Е ПРОТИВ "ЛИНИЯТА НА ПАРТИЯТА",СМАЧКВАНЕТО НА ДЕЛОТО"БУДА",КОЕТО ДОКАЗВА,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ ПРЕМИЕР БОРИСОВ Е БАНДИТ.КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА СА ОПЛЕТЕНИ ВЛАСТ,ПРЕСТЪПНИЦИ И ВСЕ ПО-ПРОДАЖНИТЕ И ГАДНИ ЖУРНАЛИСТИ.ШАНСЪТ НА НАРОДА Е НОВА РЕВОЛЮЦИЯ.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
244
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Господин Цветанов, говорите като човек, който току-що е кацнал на Земята от Марс може би. За 4 години трябваше да сте наясно с всяко кътче на България,нали? И добре,ще извикате машините и ще започнете да асфалтирате. Но нещо да кажете за чудовищната безработица из този регион?
243
5
 
37
 
! Отговори
до Цветанов преди 11 години
След 4 години управление най-после видяхте, че има и други градове освен София.:)Или идват избори, а Цветанов??
242
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изказването е в стил *акъл море - глава шамандура*!!!Бива простотии, ама чак сега да забележи, че пътищата от републиканската мрежа са в плачевно състояние...??? Този само по банкети ли ходи и по чужбината - със самолети ???... ГЕРБ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО - по-големи безхаберници сме нямали в политиката !
241
5
 
19
 
! Отговори
тишо преди 11 години
Какво разбира тоя под думата "демокрация? За него демокрация, за другите терор.
240
4
 
18
 
! Отговори
змея преди 11 години
абе ти луд ли си бе ,стига си търсете оправдания.Свърши вече хубавото време.
239
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно от вас е в опасност демокрацията тиквеници .
238
22
 
8
 
! Отговори
Който не скача е преди 11 години
КОМУНИСТ. За какво ревете сега бе. Малко ти е *** народе. Още Бойко, още им го вкарай.