Десетки се събраха в подкрепа на правителството

Контрапротестът обичайно се случва пред пилоните на НДК
30 юни 2013 12:28, Петя Славова
264
Десетки се събраха  в подкрепа на правителството
Снимка: БТА

Десетки се събраха пред пилоните на НДК на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Те настояват да се даде възможност на правителството, което още от втория ден било атакувано с протести, да заработи при нормални условия, а парламентарните сили, подкрепящи кабинета, да създадат атмосфера за реализация на програмата на Пламен Орешарски, пише БТА.

Хората настояват за нов изборен кодекс, който да гарантира избор на некомпрометирани личности, работеща съдебна система и започване на положителна промяна в жизнения стандарт на българските граждани. Протестиращите в подкрепа на правителството се събират за пореден ден в района на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
4
 
11
 
! Отговори
Станишев преди 11 години
Правителството не били съгласни да ги наричат ''Наглите" предпочитали "Модерни Башибузуци"
207
7
 
24
 
! Отговори
Петьо-ЕВРЕЙ преди 11 години
Това роднините на министрите ли са!!?
206
9
 
14
 
! Отговори
ИВО78 преди 11 години
ТОВА НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО,А ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ САМОНАСТАНИЛИ СЕ ЗА ДА НИ ОКРАДАТ С МУТРА-ОЛИГАРХ,НА КРАДЦИ ОТ ЕС ПАРИ НЕ ДАВАТ!!!!!ЗАРАДИ ТЕЗИ НЕГРАМОТНИ НЕКАДЪРНИЦИ,ПОДКРЕПЯНИ ОТ ЕДИН ПСИХАР,САМО ОТ НЕГО,ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС!!!!!!!!ДА ВИ Е.А У ЕКСПЕРТИТЕ,БЕЗ ГРАМ ИЗВИНЕНИЕ!!!!
205
7
 
27
 
! Отговори
OMG преди 11 години
Старци прибирайте се имахте 40-50г. вие , сега дайте ние да си изберем! Стига сте избирали комунисти които да крадът внуците ви!!
204
13
 
13
 
! Отговори
гост преди 11 години
Оставете правителството да работи! Икономиката и енергетиката ни са пред фалит!
203
10
 
12
 
! Отговори
справедливост преди 11 години
ОСТАВЕТЕ НОВОЙЗБРАНОТО ЗАКОННО ПРАВИТЕЛСТВО СЪС НАЙ НОРМАЛНИЯ И КАДЪРЕН ПРЕМИЕР ПРЕЗ ДЕМОКРАЦИЯТА/АНАРХИЯТА/ ДА РАБОТИ НЕ СИ ИГРАЙТЕ НА НАШИ И ВАШИ НА МУТРИ ФАШИСТИ И КОМУНИСТИ!!!
202
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tapanari,podkrepiat tezi deto gi ynijixa.............................
201
13
 
14
 
! Отговори
bravo! преди 11 години
bravo samo taka ! i as shte otida!
200
15
 
20
 
! Отговори
trif преди 11 години
Това ли е подкрепата за олигарски! Има няма един автобус :D
199
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко сте ама пак е нещо!-то Левски е бил сам затова е успял!
198
6
 
14
 
! Отговори
Само БСП преди 11 години
Браво на другарите.Те знаят че партията майка няма да им донесе европейски стандарт както не им донесе последните 22 години.Те знаят че няма да им донесе и намаляване на престъпноста защото тя я създаде и 22 години не я махна,те зная че няма да върне младите от гурбета им в чужбина защото вече са се устроили в другите държави тези млади техни внуци,те знаят че ще им спрат и последните евро пари защото вече са го видели и ще стане по лошо.Но подкрепят БСП.Това са истински партийци.Браво венсеремо
197
11
 
11
 
! Отговори
zaw12929 преди 11 години
ТЕ, ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО - ТЕ СА СИТИТЕ ТЪРБУСИ, КОИТО ИСКАТ ДА СИ УНИЩОЖАТ СТРАНАТА А ТУК КУП НРДОМИСЛИЯ СА ПИСАЛИ СРЕЩУ ТЯХ- ТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА- КОМУНИСТИ АКО СА НА ВАС КАКВО ВИ ПРЕЧАТ ОСВЕН ЛИПСАТА НА УВАЖЕНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ
196
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на другарките и другарите! Дано са си прекарали добре в София. Не всеки ден имат възможност да отидат на безплатна екскурзия до София. Щом е без пари, отиват навсякъде. Скоро и на Бузлуджа ще се разходят, отново с безплатни автобуси. Важна е масовката, другари и другарки! Оставяйте листопада и изаурата, отивайте да подкрепите Партията Майка! Столетницата има нужда от вашите преработени, треперещи фигури. Бонус - можете да видите децата и внуците в София, да им донесете 2 кофи със зарзават.
195
12
 
13
 
! Отговори
zaw12929 преди 11 години
КРЕЩЯТ ПО УЛИЦИТЕ,ЧЕ НА ТЯХ НЕ ИМ ТРЯБВА:.увеличение на парите за майчинство,.увеличение на парите за първолаците,.намаляване цената на тока,.енергийни помощи на бедните,.увеличение на пенсиите.спиране нарастването на годините за пенсиониране..СИТИТЕ не искат Правителството да намали безработицата и справяне с престъпността и корупцията..СИТИТЕ искат бедните да си останат бедни.богатите още по-богати държавата да се управлява от Мутри
194
14
 
27
 
! Отговори
Времето е Тяхно преди 11 години
Вгледайте се внимателно в лицата на тези хора.Те до един са на почетна възраст.Всички те са бивши партийни членове на БКП обновена БСП.Тези хора искат да решат съдбата на всички участници от протестите в Чикаго, СанФранциско и много други световноизвестни столици и градове .Кой им дава правото да решават съдбата на студентите,гимназистите и всички Българи напуснали своятя татковина по икономически причини,или просто казано от глад.Погледнете ги,тези остатъци,колко са жалки само.
193
10
 
20
 
! Отговори
не син преди 11 години
Дори не е смешно,жалко е ! Няколко верни комунисти с партийна заръка и няколко старци-бригадири !
192
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на безтрашните хорица който не се страхуват от софииските *** и герберасти!Никога повече герберасти!
191
4
 
9
 
! Отговори
до 211 преди 11 години
Във Варна гласуваха 22% защото хората знаят че вотът отново беше подменен и нереален. За това се знае от седмици.
190
19
 
27
 
! Отговори
Snorky преди 11 години
Абе тези демонстранти да не са ги завели с автобус от някой старчески дом???
189
21
 
30
 
! Отговори
Свидетел преди 11 години
Ако 13 изкуфели бабки, които не знаят какво правят и кой ги е закарал там, са десетки демонстранти! Не знам как ги пишете тези заглавия?