Десетки се събраха в подкрепа на правителството

Контрапротестът обичайно се случва пред пилоните на НДК
30 юни 2013 12:28, Петя Славова
264
Десетки се събраха  в подкрепа на правителството
Снимка: БТА

Десетки се събраха пред пилоните на НДК на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Те настояват да се даде възможност на правителството, което още от втория ден било атакувано с протести, да заработи при нормални условия, а парламентарните сили, подкрепящи кабинета, да създадат атмосфера за реализация на програмата на Пламен Орешарски, пише БТА.

Хората настояват за нов изборен кодекс, който да гарантира избор на некомпрометирани личности, работеща съдебна система и започване на положителна промяна в жизнения стандарт на българските граждани. Протестиращите в подкрепа на правителството се събират за пореден ден в района на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
14
 
35
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Снимката говори сама за себе си - преобладаващо възрастно население! Бих Ви посъветвала до този кадър за сложите и снимката от продължаващите протести #DansWithme!!! Младите Българи искаме генерална промяна в системата на управление, съд за всички политици в годините на прехода (включително и за настоящите сладури), а на който не му изнася - да не се нарича Българин!
167
4
 
12
 
! Отговори
Шoп преди 11 години
До СИДЕ.аси, как 70 човека могат да са майки и бащи на 3000?Това значи семейства с по 90-100 деса!Ти нещо се бъзикаш...
166
9
 
20
 
! Отговори
niko преди 11 години
До Анонимен: *** се прегледай Бе момче,мноооого си зле.Ако трябва да ти припомня всички злини на *** дето ги защитаваш седмицата няма да ми стигне.Само да знаеш,че всичко дето описваш като злини от ГЕРБ е едно зрънце в сравнение с далаверите и простотийте които направиха твоите *** от 1990г. насам и продължават...очаквам Европа пак да ни спре фондовете,защото на тея (бсп-бкп) никой нормален по Европа и Света не им вярва.P.S.И *** на доктор...
165
8
 
23
 
! Отговори
......... преди 11 години
гръмко заглавие за 50 човека на кръст ... майки и бащи на 4ервени и прочие депутатчета........ Вземете се в ръце хора не пишете простотии .... не знам тикви мишки луди и.т.н ама държавата отива на зле....... не си чешете езиците!
164
1
 
9
 
! Отговори
_Анонимен преди 11 години
До като не вземат едни активистки на Фемен да се врътнат на пилоните, няма да им обърнем внимание.
163
25
 
15
 
! Отговори
поП преди 11 години
НИЕ СМЕ С ВАС .Благодарим ВИ.!!!!!!!!!
162
16
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Попитайте наследниците на фашагите, нека да обяснят защо бащите им са се снимали с отрязани партизански глави на площадите преди 9. 9. 1944г. и защо избиха според Закона за защита на държавата и малолетни. Явно решихте, че документите за зверствата на дедите ви са изчезнали. Лъжете се.
161
19
 
21
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати? Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос? Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова? Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски? Забравихте ли за купените независими депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев? Забравихте ли за култовия химн на МВР? Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат
160
20
 
18
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Забравихте ли глутниците кучета по улиците ни, които стават все повече и нападат и убиват хора? Забравихте ли как на официална церемония по връчване на нобелови награди премиерът си играе с телефона си? Забравихте ли Румяна Желева? Забравихте ли как правителството на ГЕРБ започна да ремонтира мостове без конкурс и обществени поръчки? Забравихте ли, че турски фирми строят магистралите на Борисов? Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил? Забравихте ли колко хора подслушва МВР без никакви резултати?
159
19
 
17
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та? Забравихте ли Дюнигейт? Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов? Забравихте ли как хиляди българи не успяха да гласуват на последните избори? Забравихте ли как депутати от ГЕРБ разнасяха чували с бюлетини? Забравихте ли как ГЕРБ скри Цар Киро по хотели на Витоша? Забравихте ли как ГЕРБ Пещера правеше политическа агитация сред малолетни? Забравихте ли как държавния глава показа снимка на уникалната ни природа в щата Колорадо в новогодишното си обръщение?
158
20
 
16
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ Земеделие лице с фалшива диплома? Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца? Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма? Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора? Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет? Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше? Забравихте ли колко болници в България фалираха?Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст? Забравихте ли съкратените от БДЖ?
157
20
 
16
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се самоуби пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?
156
21
 
14
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече лош човешки материал? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица убийци на бебета, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?
155
10
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
И да ви подсетя, за да не забравяте, че нещо паметта ви, хем къса, хем избирателна:
154
17
 
8
 
! Отговори
до 169 преди 11 години
Ако сте десетки хиляди, разделета 50 милиона на вашия брой и ще получите сумата, която доброволно да внесете за нови избори. Нови избори аз не искам, и не искам моите пари да се пилеят от нетолерантни хора (блокирщи движението и осуетяващи плановете на други хора) за безумни начинания. Ако сте толкова много, моля, платете си изборите, за които толкова много настоявате. Истината обаче е, че дори да сте 100000, сте само 2 процента от избирателите.
153
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката виждам лозунг: ИСКАМЕ РЕШЕНИЯ НЕ ОСТАВКА". Хубав лозунг, малко сбъркан - РЕШЕНИЕТО Е ОСТАВКА!
152
5
 
17
 
! Отговори
niko преди 11 години
Е, такива *** са олицетворение на поговорката... какъвто народа такава и държавата,за една *** хляб повече са готови да се одупят без да мислят за деца и внуци
151
8
 
13
 
! Отговори
diki преди 11 години
Правилно десетки : ) т.е. около 50-*** от тях 49 Пенсионери : ) нямам коментар...
150
1
 
4
 
! Отговори
ivailo.atanasov.102 преди 11 години
ИСКАМ ДА ИЗКАРАМ НА СВЕТЛО ТЪМНИТЕ ФИГУРИ НА ПЛАТЕНИТЕ ПЕЗЕВЕНЦИ,СТАНАЛИ ЗА СМЯХ,ХВЪРЛЯЩИ СЕ САМИ,С ПРОТРИТИТИ НАКОЛЕНКИ,ЧАКАЩИ ПОГАЛВАНЕ ПО ГЛАВИЦАТА[ВИДНО ОТ ИЗЛЪЧЕНИЯ ПО КАНАЛ 3 НЕПРИЯТЕН ДО ПОГНУСА ВИДЕОМАТЕРИАЛ],ЗАЩИТАВАЩИ ДО СТЕПЕН-ЦИНИЗЪМ ПРЕСТЪПНО САМОНАСТАНИЛОТО СЕ САМОУПРАВСТВО!!!ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ СА НЕРЕДОВНИ И ИЗКАРАХА НОЩА В АРЕСТА!!!!ПРЕСТЪПНИК ДА ГОВОРИ ЗА МОРАЛ,ПРАВДА И СВОБОДА???!!!!ЧИСТ ЦИНИЗЪМ!!!!!!
149
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Petyr ЧОВЕЧЕ РАЗЛИКАТА Е ЧЕ НЕ ВЗИМАМЕ ПО 40ЛВ ЗА ДА ВИКАМЕ НО ТОВА ГЕРБЕРИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ НО ЗАЩО ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ АКО ОЩЕ ИМАТЕ ОСТАНАЛО СИВО ВЕЩЕСТВО