Десетки се събраха в подкрепа на правителството

Контрапротестът обичайно се случва пред пилоните на НДК
30 юни 2013 12:28, Петя Славова
264
Десетки се събраха  в подкрепа на правителството
Снимка: БТА

Десетки се събраха пред пилоните на НДК на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Те настояват да се даде възможност на правителството, което още от втория ден било атакувано с протести, да заработи при нормални условия, а парламентарните сили, подкрепящи кабинета, да създадат атмосфера за реализация на програмата на Пламен Орешарски, пише БТА.

Хората настояват за нов изборен кодекс, който да гарантира избор на некомпрометирани личности, работеща съдебна система и започване на положителна промяна в жизнения стандарт на българските граждани. Протестиращите в подкрепа на правителството се събират за пореден ден в района на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както 155 каза - "Десетки за подкрепа и десетки хиляди против правителството."Тъй като БСП и ко. са на власт не смятате ли, че следва да имат повече парички да си купят поддръжници за контра-протест? Нищо не е купено, това е реалността. Партийте са бита карта. Време е да съборим системата.
147
11
 
15
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Да назначиш Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 г. е като да назначиш през 2001 г. Бойко Борисов за главен секретар на МВР. Някакви протести да имаше през 2001-а? През 2009 г. кой стана министър-председател? Борисов. Имаше ли протести? Не, нямаше. Даже имаше всенародни веселия, нали така? Тоест обществото реагира на едно безобразие, но не реагира на други. После ни обяснявайте, че протестите не били платени!
146
4
 
13
 
! Отговори
Petyr преди 11 години
Леле колко са много и колко сплотени...
145
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хихихихи! "Десетки" се събраха...........Мноу народ бре!! Всъщност съотношението между двата протеста съвсем точно отразява подкрепата за правителството..........:)
144
5
 
8
 
! Отговори
Калян преди 11 години
До BG.BGТака е , тези десятки не са платени. А хиляди платени с парите на мафия. Рая сте продажна!
143
8
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
До европеецПоредните глупости, които може да измислиш....то какъвто Вожда, такъв и ученика. Разбрахме всички, че всички млади, красиви, умни,перспективни, уникални, интелигентни и т.н българи са Тикви. Дали има някой наивник, който да повярва на такива безпочвени твърдения, освен една проста Тиква
142
2
 
22
 
! Отговори
европеец преди 11 години
Поредна проява на беловласи активисти, проявяващи характерниз за сенилната им възраст егоизъм. "Ако щете *** от глад и не раждайте, вие младите, но моята партия и моята пенсия са по-важни от всичко!" Изключително жалки подобия на човеци, проядени от себичност и десетилетия пропаганда. Трябва да се отбележат и 2-3 селски момчета, избутани тактично на предните редици за радост на бабите.
141
6
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Хааааааа може да не излизат да подкрепят Кабинета, но излезнаха да бутнат Боко!
140
10
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
До meri 158Душа, какво да ти кажа...можеше и да ти повярвам, че е така, само че Боко като дойде на власт уволни всички. Такава метла не е имало никога! Ако, не вярваш попитай някого, на когото имаш доверие!
139
1
 
12
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
До Анонимен 155И какво искаш да кажеш. София е !,5 милиона. Вие сте събрали,примерно, 10 000 калинки от министерсва, агенции и т.н Това респективно означава ли, че тези,които не са излезли-от милионите-подкрепят правителството?
138
10
 
4
 
! Отговори
meri преди 11 години
...............колко хиляди чиновници работят в София назначени от Герб? Треперят им сърчицата.............ОТ ГЕРБ СА НАЗНАЧЕНИ В ПОСЛЕДНИТЕ 3-4 ГОДИНИ, НАЛИ? А В ПРЕДИШНИТЕ 20 ЧИИ БЯХА, А? ДА ТИ КАЖА, АКО НЕ ЗНАЕШ - НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ, ДУША!!!!!!!
137
3
 
14
 
! Отговори
jorata преди 11 години
само набори и *** виждам аз:)
136
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До г-н ТауТя и държавата беше негова 4 години,ама му я вземаха.....
135
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
това значи че няма никакво бъдеще за младите старците гледат собствения си живот а не за младите обречни сме с тази пенсионерска дръжава
134
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво спорите за глупости.ГЕРБ било решението,не БСП било решението,не национализация било решението,света е така устроен ,че вие си седите и си спорите,а Доган,Борисов,Сергей,Местан,Сидеров и там всички останали правят е*ати парите.Мислите ли,че ги боли много за който и да било,ако не са БСП-ДПС,ще са ГЕРБ,ще си се менкат и ще си правят пари,а вие още ще седите и ще обсъждате.Спасението за тези който не могат да правят далавери е терминал 1 и 2 на летище София,държано естествено от ***.
133
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това прилича на сбирка на Клуба на пенсионера....
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
До llЕ добре де, умнико....нека да не е това! Кое друго според теб ще се справи и при тази страшна прогноза от теб, какво мислиш, че ще се случи
131
11
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Всичко е много простичко...колко хиляди чиновници работят в София назначени от Герб? Треперят им сърчицата, че ще бъдат прокудени от удобните си местенца. Когато докарат на протеста и 2,3 члена от семейството си ., плюс платените автобуси от страната и ето ви 10 000 човека.
130
3
 
12
 
! Отговори
ll преди 11 години
искам да се обърна към анти протестиращите: хора замислете се от къде идват парите ви за пенсии-от тези 40-50хил. а и повече, които са на площада всеки ден. 2 млн. българи вече са извън България-кой ще ви издържа в близко бъдеще. Ако днес ви увеличат пенсията с 5 лв. догодина ще я намалят с 10лв. Как ще увеличат работните места , като няма работеща икономика-с европейски пари, които ще потънат в нечии джоб...Отворете си очите хора!!! Това правителство е вредно за България!!!
129
2
 
5
 
! Отговори
skitnik32 преди 11 години
До Анонимният1 ne e maimunica a latinica2 nali si intelegenten ne moje6 li da 4ete6 na latinica?