БСП: Въпреки резултата, не може да се иска оставката на Нинова

Панчев заяви, че левицата е готова да подкрепи "различно правителство"
6 апр 2021 10:15, Петя Славова
80
БСП: Въпреки резултата, не може да се иска оставката на Нинова
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП получи нисък избирателен резултат като партията застана на трето място след партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

"Не можем да сме доволни от резултата", така коментира пред БНТ вота на българите Трифон Панчев от Изпълнителното бюро на БСП.

Още по темата

Той оправда част от лошото представяне на левицата с преливане на гласове и в други формации. Според него не може да се говори за подаване на оставка на лидера на партията Корнелия Нинова.

По думите му левицата ще подкрепи едно "различно правителство", но не може да се "самопокани".

"В момента сме в позиция да поставяме условия и да даваме посоката. Българският избирател ни е подредил на мястото, на което се намираме, и ние трябва да осъзнаем нашата роля. Да, нашата роля може да е на балансьор, но първо някой тярвба да поиска нашата помощ. Ние няма да се самопоканим и няма да всяка цена да се опитваме да участваме във властта", заяви Панчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
10
 
! Отговори
ую преди 3 години
Другарката Нинова е назначена в ПАртията-майка от ген. Решетников и не може да бъде свалена/уволнена без неговото съгласие.Къде си мислите, че се намирате?
69
10
 
3
 
! Отговори
Kaspersky преди 3 години
Вcичкo трябвa дa минe тoзи път прeз Рaдeв /кoшмaрa зa Tиквaтa/и eдинcтвeния рaдeтeл зa пo-дoбрo бъдeщe нa бългaринa !Cъздaвaнe нa Cлужeбнo прaвитeлcтвo кoeтo дa oргaнизирa cлeдвaщитe избoри /2 в 1/ прeз eceнтa, зa дa видим кoмунягитe /грoбaритe и бeceпeйцитe/, oбщo c 50 дeпутaтa. Тoгaвa Нинoвa и Тиквaтa щe трoпнaт зa пocлeднo и eднo . . .хoрцe !
68
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОРНЕЛА--Е ТЛЪСТОТО ЛИЦЕ НА КОРУПЦИЯТА!СЕГА ЩЕ КРЕПИ ЧАЛГАРА И МАЯ ---ЗА ДА СТАНЕТЕ ПО-БЕДНИ И ДА ИЗПУКАТЕ ОТ К-19!ДО ЛЯТОТО ЩЕ СЕ НАТРЪШКАТЕ , КАТО СНОПИ НА ХАРМАН!
67
4
 
7
 
! Отговори
Това беше преди 3 години
част от плана на Решетников. След като протестите на предизвикаха оставка и президентско управление и организиране на машинно гласуване със съответния софтуер от Кремъл, се задейства план Б. Протестните партийки заедно с БСП трябваше да съберат възможно най-широк спектър от вота като имаше три варианта- да се хакнат машините, обаче ГЕРБ оставиха и хартията,да не успеят, веднага протести-конституционна криза, да успеят - парламентарна криза. Корнелия изпълнява точно. Няма са какво да я критикуват
66
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия организира немислимото - обедини цялата опозиция срещу ГЕРБ - и ви свали. затова е тая злоба към нея. знаете какво ви направи - вечна опозиция по-гнусна от ДПС. Вие и ДПС сте вечната опозоция гербериииидемокрацията ни връща точно Корнелия.
65
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ФАКТ Е ЧЕ ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА АКО ИМА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ, ЗАТОВА ТОЛКОВА ИЗБОРИ УВЪРТАХА Е СВЪРШИ ВИ МАЯ НАИГРАХТЕ СЕ
64
3
 
20
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
63
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП никога не поема или да носи отговорност чрез оставки. Затова и БСП повече никога не трябва да носи отговорността за управление на България. Комунистите носталгични към СССР и със сантимент към диктатора Путин. Марш в Сибир да си инжектирате Спутник
62
3
 
9
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Ще изчакаме съвсем да изчезнете от политическата карта, чак тогава търсете оставка.
61
2
 
7
 
! Отговори
asd преди 3 години
Нали внушавахте цяла година колко щели да са нечестни изборите. Сега защо не се изявините и да кажете, че несправедливо сте обвинявали и сте стресирали хората?
60
5
 
7
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 3 години
БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ УЧИ БАВНО --НО , ИМА НАПРЕДЪК!РАЗБРА , ЧЕ НЕ БИВА ДА ГЛАСУВА ЗА КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ!ОСТАВА ДА СЕ НАУЧИ , ЧЕ ЗА ДА ИМА СВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ , ТРЯБВА ДА СА С ОБРАЗОВАНИЕ, ПАРИ И АКЪЛ!БЕДНОСТТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ И СТРАШЕН ПОРОК!А, ....БЕДНОСТТА---Е НАКАЗАНИЕТО ЗА ВСЕКИ ГЛУПАВ НАРОД!/Р.РЕГЪН/
59
2
 
5
 
! Отговори
ти си мислиш преди 3 години
До Анонимен 59Тя си има поставена задача,и си я изпълнява интелигентно и методично!
58
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В БСП оставки не се подават. Станишев загуби над 10 поредни избори и не подаде оставка. Лично от парламентарната трибуна отговорен другар обясни, че в БСП "поемат вината само с мезета". И сега така се поема вина... Злобата излиза отвсякъде там - не било важно, че не са спечелили, а че ГЕРБ били загубили. И Майчето така. Уж да обере недоволните от БСП, ама не се баш получи. А и пусти вирус - настроиха за децата си хотели, а те сега празни...
57
2
 
14
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
56
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия Нинова Е КАЛПАВ ПОЛИТИК
55
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЛИТИК е човек който може да извлече полза при всяка ситуацияНинова не е политик тя отказва преговорина европеска сцена е още по жестокоАко сегашните избраници не надскочат Бойко ще ги издухаме срок 1 година
54
3
 
5
 
! Отговори
Кака Лили преди 3 години
А пък Магарешки дет говори мекууууу аи у леву ! Валерка ще ми е мъчно за теб! Тоз Костадин моралния ми той да му кажа аз , че тая къща дет я построи с парите от държавата е в свлачищен район ......хахахахха аи чао
53
5
 
5
 
! Отговори
Народът преди 3 години
поиска оставката на БСП и я получи. Както и на Борисов.
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** за БСП, Оле!
51
11
 
9
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 3 години
ГЕРБЕРСКО-ЧАЛГАРСКО-ДЕПЕСАРСКИЯ САЙТ ТРИЕ КАТО ПОЗВЕРЕЛ НАЙ-СИЛНИТЕ КОМЕНТАРИ В ЗАЩИТА НА НИНОВА.