Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС

Защо ИТН подкрепи Назарян?
20 юни 2024 13:38, Александър Попов
412
Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов влезе в обяснителен режим в социалните мрежи, след като депутатите на партията подкрепиха кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание.

"Такава е ситуацията, че явно се налага да повтарям някои неща, защото има хора, журналисти и шарлатани, които нещо не разбират.

Още по темата
Живеем в парламентарна държава и има парламент, който избира правителство, което управлява държавата. Така е дори и с нелепите поправки на Конституцията, осъществени от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Тоест, основният закон е такъв. Първият мандат отива в спечелилата изборите политическа сила. Това е ГЕРБ. ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ. Вторият мандат отива в ДПС. ИТН няма да подкрепи прaвителство с втория мандат на ДПС. И ако президентът даде третия мандат на ИТН, ИТН ще предложи експертно правителство, което ще свърши определени неща за определено време. И ако другите партии в парламента не искат да се ходи на избори, ще подкрепят това правителство. И, за да се случи всичко това, трябва да има работещ парламент, с избран председател на парламента.

Всички интерпретации по темата са или от хора, които не разбират, или от хора, които въобще не искат да има парламент и закони, или от хора, които им харесва да говорят глупости, или от шарлатани, които са лъжци, национални предатели, крадци и обикновени фалшификатори", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още по темата: Слави Трифонов
Още от Политика
Депутатите откъм дрескод го докараха, но се губят в речите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
0
 
1
 
! Отговори
Дедо преди 5 дни
Тоя, когато убиха Георги Илиев, в предаването си ИЗПЛАКА КОФИ СЪС СЪЛЗИ - КОФИ!!!Сигурно и когато убиха Васил Илиев е ревал като заклан коч, но тогава нямаше предаване, а беше един обикновен *** чалга певач....Щото, нали, казват, че Васил Илиев отивал към "Мираж" за среща с тоя, и го гърмят по пътя!
328
0
 
3
 
! Отговори
К.Мизински преди 5 дни
Система в политиката,която като мощна пружина,може да те изхвъри нагоре.Копоите от итн,целунаха арменския г.з и вече очакват да им подхвърлят някой по тръст кокал.Падение за по кратко наричам, грозното предателство на тези *** от сбирщината на учиндолецът.
327
0
 
5
 
! Отговори
Природен цинизъм преди 5 дни
Патерицата на Герб - се придвижва с патерици
326
0
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 дни
Българино,гледаш ли умно?Буратино ти праща много здраве,и на другите избори си напрегни двете гънки.
325
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Абе Славчо,защо днес Боко ви нарече кокошкари,а вчера,след като го подкрепихте ви унижи още повече като ви каза мерси,ама немаше нужда.Предпочитах ПП.Какъв срам!
324
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Славчо бастуна на ГЕРБ . Тошко маймунека само сценки прави а накрая бац цункайхуи на Мутрьо това е ИТН
323
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Долно човече. Как има някой да гласува за този лигльо
322
0
 
11
 
! Отговори
Дуньо П. преди 5 дни
Учиндолски,ти удари дъното на дъното с твоето предателство.Ако има избори,то ще има през септември,ако има още *** да гласуват за теб,то те са на изчезване, защото и те няма да понесат гнусното ти предателство.Позор!
321
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Славунчо, пачките избраха Рая-та, нали ?
320
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До АнонименА ти , като взе КЕШ, като мъж ли гласува или като прости...ка!??
319
0
 
15
 
! Отговори
50% преди 5 дни
Поне 50% от опростачването на БГ народ е заслуга на Славчо ! Чак да не повярва човек, колко много може да навреди на цял народ един единствен *** с огромна ТВ изява !
318
5
 
2
 
! Отговори
ихуу преди 5 дни
аз пък съм много доволен, че ПП-ДБ управляваха, сглобяваха, обещаваха и дадоха най-доброто от себе си, та даже не успявам да забележа текущия парламент, в който ПП-ДБ нямат възможност да се изявят. тогава, за какво е цялото това вълнение тук?
317
0
 
13
 
! Отговори
Cpt. William Lynch преди 5 дни
Имахме "господин 10%", вече имаме и господин "искам 50%", но ми набиват това което се набива на пpоcт човек, както каза шефа му Боко, на умен човек се набива акъл, а на пpоcт човек, това което се набива на Славун Учиндолския! Цялото си "шоу" изгради на фалшиви конфликти между него и останалите в екипа! Сега прави същото - фалшива опозиция на ГЕРБ-ДПС, а всички знаем, че винаги е бил близък и с ГЕРБ и с ДПС!
316
1
 
18
 
! Отговори
Чалга отпадък преди 5 дни
А дали не гласува за служебен премиер на ГЕРБ пак, мутро проcташка !?!
315
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Това е човека, който запази властта на Борисов, когато народа се опита да го свали.
314
1
 
21
 
! Отговори
Болен здрав носи преди 6 дни
Болния слави - патерица на ГЕРБ-ДПС.
313
1
 
17
 
! Отговори
Лъжата е грях преди 6 дни
Когато го направихме Първа сила не направи кабинет, за да запази ГЕРБ-ДПС, сега чакал 3-ти мандат да дойдел в него, за да направел кабинет. Как може да има такива хора, които лъжат най-безочливо без да им мигне окото. Не знаят ли че лъжата е грях?
312
0
 
20
 
! Отговори
Жалка гледка преди 6 дни
Вижте го колко е противен сбръчкания цъpBуланко.
311
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ИТН на следващите избори като *** на ДПС и ГРОБ излизат от парламента. Слави това го знае вече и каквото може ще осребри. И Български възход така направи надупи се на ДПС и сега дори 1% не могат да преминат!
310
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Едно ферари с цвят червен и вътре с Бойко с бронзов тен това му трябва на човек. Като Слави ютрифонов.