Новото БСП с цели - край на войната с Радев и без удари с BG оръжия по Русия

Гуцанов: Студената война на БСП с Радев трябва да спре
22 юни 2024 09:33, Александър Попов
120
Новото БСП с цели - край на войната с Радев и без удари с BG оръжия по Русия
Борислав Гуцанов. Снимка: БГНЕС

Студената война между нас и президентската институция трябва да спре, заяви председателят на ПГ на БСП Борислав Гуцанов.

Според него не е редно да продължават конфликтите между БСП и хората, начело на институциите, които са предложени от БСП.

„Членовете ни не приеха отношението на БСП по времето на Нинова към президента“, категоричен е Гуцанов пред БНТ.

Той смята, че е време БСП да започне своето обединение. Първо, вътре към хората, които сме обидили, и второ, навън към всички левици формации.

„България се нуждае от силна лява партия и това е БСП. Тя е естественият обединител. Войните между левите трябва да престанат. Обединението на левите сили е необходимо не на БСП, а на България“, уточни Гуцанов.

Той отрече да е имало преврат в БСП, както твърди Корнелия Нинова.

„Ако има преврат, както се твърди, излиза, че оставката й е била проформа. Какъв преврат може да има, когато тя сама си е подала оставката?“, попита Гуцанов.

За БСП е много важно настоящото НС да приеме две решения. Първото е оръжията, които се предоставят на Украйна, да не бъдат използвани срещу територията на Русия. Второто, български войници да не се изпращат на територията на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: БСПГуцанов
Още от Политика
Йорданов: Третият мандат при нас или отиваме на избори
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
без руска окупация тия червени мошеници не могат да имат власт заради това все плачат за раша.
105
0
 
1
 
! Отговори
Геле преди 6 дни
До абе..........Как ще се казва....??? Ама, сутринта този на сниката с очилата каза, че ТЕ са 130 годишна партия, даже го повтори,...и водещия Г. Лигльов не го попита... що значи 130 годишна??? След като в БГ има Закон /обн. в ДВ-к бр. 37 от 5 май 2000 г. ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН/!! Т.е. господина с очилата сам признава и потвърждава че са ПРЕСТЪПНИЦИ!! А и името им е в тази посока: БСП - Б аш С ъщите П рестъпници!!!
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Малее, варненската шмекерска мутра ще бъде новото лице на БСП! Това шега ли е?
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Гуцанов е най-лошият вариант за на бесепар. Мутра-новобогаташ, който се мисли за безнаказан. Кой вярва на социалните му програми, след като си натъпка гушата през далавери и лъжи. Не виждам разлика с целите на предното БСП, освен темата за Рундьо. Щом го подкрепят, още ще им падне рейтингът. А Гуцанов е една от причините хората да плюят по БСП-то. Той не е читав в главата. Пи-властолюбив от Нинова, мошеник и приближен на варненските мутри..Ей ся партията ще прокопса с него.
102
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В нощта след избирането на чорапа за президент, Нинова каза - ние ще напомняме на чорапа, коя партия го издигна и кой го избра. Затова е и другарката вицепрезидент, да опъва ушите на чорапа, а той да говори от тяхно име русофилски измислици.
101
3
 
5
 
! Отговори
..... преди 1 седмица
До Закривай окрайна! Далеч от уша нк ите ! Тия добро не са донесли на никого , даже и на себе си !
100
2
 
4
 
! Отговори
Я па Тоя преди 1 седмица
Важно е младите момчета да са добре епилирани като президента.
99
6
 
5
 
! Отговори
Закривай окрайна! преди 1 седмица
Вън наглите окраинци!
98
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Олигархо нафиотската структура от левица, Григорови и Сие ще идат са в БСП, но пак ще се издънят и ще мигрират в други проекти. Всички ДС и техните наследници като този, Добрев, гергов, ушев, Радев , копринков, Узунов, и Рашков, Терзиев, Бойко , ДПС да напуснат вкупом и да де върне доверието в политиката!
97
4
 
7
 
! Отговори
срещу народа преди 1 седмица
Кой с гол юмрук започна войната ?
96
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Значи тука няколко пълни абсурда; 1-предприятията произвеждащи оръжия са частни и господина няма никакво право да им казва на кои ще продават и на кои не стоката си.2-след като една стока стане собственост другимо ,ти вече си господин никои за да казваш къде ,как и защо.3 няма български военни -останаха музикантите и готвачите,изтаковахте и маиката на българската армия,а доброволци и запасняци нъц -няма такива будали вече
95
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
БСП са все прави, онеправдани, умни, знаещи, арогантни... А в същото време само празни приказки говорят. През 2005-2009 се съюзиха с Доган и царя. Куп простотии направиха. И се чудят защо никой не гласува за тях. Абе, аланкоолу, между вас и хората има пропаст.
94
4
 
10
 
! Отговори
ами преди 1 седмица
Мишо ци копейкаджии тласкат страната на долу
93
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
"Лявата" партия БСП въведе плосък данък без необлагаем минимум.Без аналог в световната история.Няма нужда от подобно ляво.Затова се и сринаха до 7%.
92
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Те щото някой заритал за нашите оръжия, две каруци и един ЗИЛ !
91
5
 
14
 
! Отговори
Мента Глог и Валерян преди 1 седмица
Сички ва знаят чи сти руски кавали ко ми са прайти
90
6
 
13
 
! Отговори
Бат Ради да ви обади преди 1 седмица
България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба
89
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руски ***, поддържат държава агресор заявяваща че няма намерение да спазва никакво международно право и щяла да прави каквото си иска! За каква да се карат с Радев, той същия? Те затуй и останаха 7 процента!
88
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ИМАТЕ ПОДОБРЕНИЕ ОТКАКТО СЕ МАХНА ЧОВЕКА НА КОСТОВ ,НИНОВАЖЕНАТА КОЯТО РАЗБИ БСП , СЕГА ЩЕ ВИ Е МАЛКО ТРУДНО
87
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
пременил се Илия - пак в тия