Пеевски отговори на Доган: Няма да се откажа, не съм предател!

Никой не може да спре Новото начало, написа той във Facebook
Обновена: 10 юли 2024 22:28 | 10 юли 2024 22:05, Анисия Иванова
533
Пеевски отговори на Доган: Няма да се откажа, не съм предател!
Снимка: БГНЕС

"Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си! Не съм предател! Никой не може да спре Новото начало", категоричен е председателят на ДПС Делян Пеевски.

Изявлението му дойде след призива на почетния председател на партията Ахмед Доган за оставките на шестима членове от ръководството на партията, начело със самия Пеевски.

Другите с поискани оставки са заместник-председателите на партията Халил Летифов и Станислав Анастасов, зам.-шефовете на ПГ Хамид Хамид и Ертен Анисова и члена на ЦОБ Радослав Ревански.

Още по темата

"Оценките, които са дадени са несъстоятелни, а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни", пише още Пеевски.

Ето целия му пост във Facebook.:

"Така поднесено нещо, изпратено от група фракционери, буди основателно съмнения за своята автентичност. Но! Дори и да е така, какво се случва?

Реминисценции от отминали времена, в които “отгоре” с един телефон или един факс са заличавани групи хора, структури и персони. Това ли е апотеоза на борбата за демокрация, права и законност или авторитарен похват, несъвместим с правовата държава.

За съжаление, точно това се превръща в жив пример, на който Европа и демократичният свят ще погледнат най-меко казано с недоумение. Оценките, които са дадени са несъстоятелни , а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни.

И какво!? До какво ще доведе това искане?! В апогея на ДПС, която изведохме до втора политическа сила и рекордните за всички 34 години брой депутати, чия е волята, която иска да прекърши този успех !?

И кой ще понесе отговорността пред тези, които ни гласуваха това доверие и възложиха на нас надеждите за собствения си живот!? Или отново от тях се иска да мълчат и да се подчиняват на върхушката, която ги употребяваше толкова дълго.

Това е неприемливо и невъзможно. И не, аз няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си. Не съм предател! Държа на думата си!

Оттук нататък, пътят е ясен. Продължаваме с екипа ми с изпълнението на ангажиментите си, за Новото начало , в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората.

PS. Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. Историята ще покаже, че съм бил прав. Никой не може да спре Новото начало".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


533
Още от Политика
Експертен кабинет? Хора, които страдат от тежка анонимност
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
0
 
0
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 седмици
В ДПС Доган ръководи имамите,а Пеевски парите.Ако Пеевски спре финансирането ще се наложи да си сменят имената отново.Просто никой няма да ги взима на работа.Само на една религия няма да остискат.
408
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Прасето винаги носи червена вратовръзка.. Подчертано гнусна личност
407
1
 
1
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 седмици
един истински побьлгарен демократ -станал -200 кг , докато бьлгарите не могат да платятт и заемите си
406
3
 
3
 
! Отговори
бг преди 2 седмици
Вие, турците трябва да слушате и следвате ЕДИНСТВЕНО почетния председсател доктор Ахмед Доган. Ако не искате да станете неверници под ръководството на Пеевски. И ако искате да запазите турските си имена и турските си корени. Ако оставите българи за шефове на ДПС, много бързо ще ви покръстим, ще станете християни като нас. Дори и турските си имена и фамилии ще смените с български. Това ли искате? Ако не, трябва да следвате за всичко единствено Ахмед Доган и никой друг!
405
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя дебелак е пътник!Скоро ще му четем некролога! И Луканов мислеше , че държи на каишка сумати хора , ама те му видяха сметката!
404
0
 
3
 
! Отговори
Дарвин преди 2 седмици
Време е за една европейсска социал-демократична партия без агенти на ДС и внуци на вождове от БКП . От сегашните партии видяхме , че никой не мисли за народа, а само за кокъла се борят. Борбата е толкова жестока за парата, че се само изяждат . Други надушили далавераата идват чак отвъд океана и дори мачкат основния закон на държавата Конституцията само за да ссе докопат до плячката...
403
3
 
3
 
! Отговори
Хамстер преди 2 седмици
ДПС е рожба на ДС и КГБ и който го прозре от вътре и направи опит за революция в партията бива изключен.
402
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Tурската коледа.
401
0
 
1
 
! Отговори
ПЕЕВСКИ преди 2 седмици
НАПРАВИ СИ ПРАВИЛНИТЕ ИЗВОДИ,РАЗБРА ЛИ ГРЕШКАТА СИ,НА ЯСНО ЛИ СИ КЪДЕ Е ТВОЕТО МЯСТО-ПРИ СВОИТЕ,ИМАШ ВРЕМЕ ДА СЕ КОРИГИРАШ,ТИ СИ УМЕН
400
0
 
4
 
! Отговори
далаверов преди 2 седмици
За пари се скараха
399
2
 
14
 
! Отговори
аха преди 2 седмици
Пеевски е депутат само и единствено заради Доган и етническите турци ,които гласуват под строй. Общо взето дебелия приключи с политическата кариера, а който мисли че Магнитски е безполезен нека си направи изводи..
398
1
 
9
 
! Отговори
ДПС-АР преди 2 седмици
Грух грух....мирише на коледа и пърлено....шомбата ще му се стъжни, оня дъртия вампир му е приготвил вече коледата....колачи идат, видят се по пътя към кочинката...
397
1
 
4
 
! Отговори
Вейдър преди 2 седмици
ДПС изпра Борисов и сложи Пеевски за лидер въпреки Магнитски,сега май съюза Бойко-Делян заработи,те държат Прокуратурата,Парламента,Пресата.Еничарите във Време Разделно губят,но тук печелят
396
4
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 2 седмици
Доган е бита карта,едно българчев му разката фамилията.Така завършва Сокола,а....простете ***!
395
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".
394
4
 
1
 
! Отговори
- преди 2 седмици
ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".
393
8
 
6
 
! Отговори
! преди 2 седмици
мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.Турският посланик дойде специално в парламента да подкрепи Пеевски, ако не си разбрал.
392
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите
391
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
грешка ,че си избра етническа партия,да бе си купил Възраждане,ама на..пограшен избор.
390
0
 
4
 
! Отговори
бг преди 2 седмици
ДПС чисти свинскот от мусулманската партия