Неда Украден откровено за новите песни и любовта

Певицата издава двоен винил с хитове
11 юли 2024 13:15, Инна Ангелова
7

Двоен винил, събирал 25 от най-големите хитове през годините издава кралицата на югофолка Неда Украден. Певицата пуска и диск с дуетни песни с едни от най-големите имена на балканската сцена. Украден излезе и с нова песен "Zivi se I umire za ljubav".

"Първият път, в който чух песента, аз просто се влюбих в нея! Има красив текст, не знам дали разбирате значението на песента, но накратко смисълът е, че любовта е най-важното нещо, за което си заслужава да живееш и да умреш. Това е толкова красиво, защото в този материален свят, където само успехът и богатството са ценени, си мисля, че да живееш, изпитвайки любов, е най-ценното нещо, което човек може да преживее. Чух прекрасната мелодия и си казах: "Трябва да вземеш тази песен! Не можеш да я отхвърлиш!". Не съжалявам за избора си, защото песента е много емоционална и докосваща", каза певицата Неда Украден в специално интервю за "България сутрин".

Авторът на песента е приятел на певицата и работят заедно над 12 години. Той е автор на едни от най-успешните ѝ проекти - “Da se nadjemo na pola puta", "Na Balkanu", "Viljamovka", "Bijela kosulja", "Lavanda" и много други песни.

"Когато определяхме каква е целта на песента, тази песен не е предвидена за танци в дискотеки, нощен живот и забавления. Тя е от този тип песни, които те карат да се замислиш, да си спомниш за любовта във всичките ѝ форми – любовта между мъж и жена, между двама мъже, между две жени, между вас и вашите приятели, между вас и родното място или пък някакво друго място, което харесваш или където си живял", споделя певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

Звездата споделя, че животът без емоция е празен. Споделя, че пее за важните неща от живота, а той е непълноценен без любов.

Украден отправи и послание към българския народ.

"Мои скъпи български приятели, винаги съм много щастлива, когато посещавам България, защото страната ви е като мой втори дом, народите ни много си приличат, българите сте много красиви хора. Вие цените моята работа, както моите хитове, новите ми песни, така и старите. Надявам се скоро да се видим, много ви обичам", заяви Украден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: музикафолкдискпесни
Още от Политика
ИТН: Следим с интерес случващото се
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
??? преди 2 седмици
Каква е тази камила?
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тя ли е Украла някого,или нея са Украли?
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На двоен винтил може и да и се хванат.
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сръб ска чалгаджийски кра ва.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шуми, шуми, яворе ...