Костадинов с ултиматум към ПП-ДБ

Или приемат това, което предлагаме, или избори
17 юли 2024 09:40, Елка Василева
104
Костадинов с ултиматум към ПП-ДБ
Снимка: архив, БГНЕС

Или „Продължаваме промяната-Демократична България” приемат това, което „Възраждане” предлага, или отиваме на нови избори. Това е решението, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов пред Нова тв.

Още по темата
Според него ПП-ДБ имат един депутат повече от партията му в 50-ото Народно събрание. „На базата на каква точно причина трябва да поставят условия на другите? От наша страна ние не поставяме условия, ние казваме, че ще подкрепим техните предложения, за които и ние говорим от години. Предлагаме референдуми, а не те да се обявят против еврото и лева”, посочи Костадинов.

„Най-важното нещо е, че няма как да има борба с корупцията, ако няма върховенство на закона. А то, заедно с демократичното право на избор на всеки един от българските граждани, са погазвани системно последните 35 години”, каза той.

По думите на Костадинов коалицията има доста двойствено отношение. „Казват, че се борят с корупцията, а същевременно погазват демокрацията – с потъпкването на референдумите”, твърди лидерът на „Възраждане”.

Костадинов коментира раздора в ДПС. „Единственото, което ще се промени, е, че тежката сянка на Делян Пеевски отива в историята".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Калин преди 1 месец
ПП-ДБ щом са се захванали с нещо, никого нищо не се е получавало
66
0
 
1
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 1 месец
До 69: След като не гласуваш няма за какво да си недоволен от управляващите. Сам си се отказал от правото си на глас, така че каквото са ти избрали гласуващите, това си и получил.
65
2
 
0
 
! Отговори
С Възраждане надолу преди 1 месец
Възраждане вече намислиха как да провалят и опитът за законодателна дейност. Тъй като ПП-ДБ не поставят на масата предпожение за правителство (за да може от Възраждане да кажат, че ще подкрепят само правителство с техният мандат) от Възраждане за да подкрепят седемте предоложения на ПП-ДБ поставиха условие да приемат техните седем предложения (в това число пет референдума) което е ясно, че няма как да стане, поне за три месеца. ........................ И така Възраждане пак спасява модела ГЕРБ.
64
0
 
5
 
! Отговори
До 69 преди 1 месец
Ами като не си гласувал от 15 години що сега се обаждаш.
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предлагам референдум за това какви методи да се прилагат при извършване на коремни операции. Нали сме големи специалисти - като оправим финансите, да видим и медицината.
62
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин, придаваш си много важност. Ти си 4та политическа сила със загубени 30% гласове. И да приемат и да не приемат от месец е ясно, че ще има нови избори, на които пак няма да гласувам. Обичаш да си правиш power trips пред бройлерите, ама факта е, че от теб нищо не зависи.
61
1
 
4
 
! Отговори
Samo taka преди 1 месец
ПП-ДБ имат един депутат повече от партията му в 50-ото Народно събрание. На базата на каква точно причина трябва да поставят условия на другите?
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз не разбирам защо се трият коментари,които защитават българите,а тия ,които си позволяват да ги обиждат се оставят.
59
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Два измислени пиар проекта флиртуват . Смешно е , дори не стават за организирана престъпна група .Жалки ЖЕНИЧКИ с пимпове от Русия и САЩ за шефове .
58
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За Еврото,Нато и ЕС ще решава българския народ,не шайка корумпирани мафиоти.На който не му изнася да се бие шута от България.
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пепарите играха анти корупция без карти обаче Коцето удари коз със референдума и сега са в небрано лозе.Много е показателно между другото кои партии се страхуват от българския избирател.
56
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв референдум, като българите са 90% генетичен отпадъък. Слушам един от Враца, на средна възраст, инвалид завалията, да разправя, че тия бази на НАТО нищо чудно в един момент да си кажат :"Я ги гледайте тия тука какви са, я да вземем да ги завладеем." И видите ли да ни превземели....... Вижте какво е нивото в провинцията. Затова е реална опасността да сме скоро в руския мир. Не знам как не го виждат това някои.
55
2
 
4
 
! Отговори
До 76 преди 1 месец
Ами там в момента само украински такивa можеш да срещнеш на килограм
54
9
 
4
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Няма как един варненски ром да има мотивация да бори корупция понеже ром е символ на корупция.
53
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КОСЕБОСИЕТО, НЕ ТИ СИ ВАЖЕН, А БЪЛГАРИЯ - ЕДИНСТВЕНО ВАРИАНТЪТ С ШИРОКА КОАЛИЦИЯ СЪСТАВЕНА С ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗПИСАНИ СПОРАЗУМЕНИЯ ЗА ПЪЛНОМОЩИЯТА НА КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ И ЕКСПЕРТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КАКТО И ПО ПРОЦЕДУРАТА ЗА ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ Е ВЪЗМОЖНА. ТЪКМО ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ ПАТРИОТИ ЛИ СТЕ ИЛИ СТЕ ПАТРИОТАРИ!!!...
52
3
 
5
 
! Отговори
Този път е преди 1 месец
абсолютно прав, независимо да се харесва на другите или не! Това е момента да се покаже дали са българи или не! Без политически интриги, чисто по темата!
51
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бе, какви референдуми, бе. За референдум трябва народ, а това тука е сбирщина от крадци и злобари. Трябва да сменим народа, държавата сама ще се оправи после.
50
1
 
8
 
! Отговори
До Зозо преди 1 месец
Ами айде ,ама там украинците нямат право на глас за това се пънат само в сайтовете да бълват коментари
49
11
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Аре на изборите!!!! Копейката този път не 4-ти, ами 5-ти ще стане :))))))))))))))))))))))
48
4
 
7
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Разсъжденията са ти правилни! Много хора искат да чуят това което говориш и са на твоето мнение. Обаче, нито имаш хора дда управляваш, нито идеите ти са приложими! Може би имаш някакъв шанс, но той минава през събиране на 121 депутата, които ти скоро няма да събереш!