Мая Манолова: Време е лявото да започне начисто

Обвини Нинова за катастрофата в БСП
23 юли 2024 23:20, Инна Ангелова
61

Лидерът на "Изправи се.БГ" Мая Манолова заяви, че е крайно време лявото да започне начисто и да се обедини на фона на разпадащите се големи партии, разцепеното ДПС, новите партии, които още невлезли и вече се самоприключиха.

В студиото на предаването "Денят ON AIR" Манолова каза, че това е огромен шанс както за лявото, така и за обществото и цялата политическа система.

"Със своята разпокъсаност, левицата доведе до управление псевдодесни и либерални формации, които със своите експерименти докараха държавата до катастрофа. Ние сме пред най-голямата политическа криза - шест избори за последните три години, силно фрагментиран парламент, разпадащи се партии и нулево доверие на хората в партийния елит", заяви Манолова пред Bulgaria ON AIR.

Според нея не е нормално в най-бедната държава най-голямата лява партия да е пета в парламента, а останалите леви партии дори да не влизат в него. Една от причините според Манолова е, че лозунгите са си останали такива.

Тя подчерта, че не може човек да говори за това как никога няма да работи с Борисов и Пеевски, а в крайна сметка "да влезеш в парламента и да прегърнеш двамата".

"Нинова дирижираше авторитарно ситуацията в най-голямата партия и изобщо в цялото ляво", коментира гостът.

Манолова сподели, че е време за обединение на лявото.

"Лявото започва силно и ще даде пример и на дясното, и на центъра и на цялата политическа система как трябва да се прави политика, как може да се направи обединение и как лявата сила може да стане водеща", заяви събеседникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фашистчетата тотално са се разпасали!! Алоооо! Русия иде да ви чисти...... Левите след време ще ви гледат като улични п0миари каквито сте. Левите в момента се издигат в много европейски държави и ще има наказание за фашистчета! А Мая Манолова ще стане абсолютна повелителка на България и ще прави каквото си поиска.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мая кажи си за подполковник Марков! Кажи си и за Бойко и Пеевски! Как може да си толкова куха л-ка да знаеш, че те снимат и имаш "клипчета във ваната". Оттегли се от политиката и се покрий и покай! Бушоните е време да горите!
15
1
 
12
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Тази безполезна жена къде се вре пак ! Нагла лъжкиня !
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нейната приятелка Миглена Пръмова, по-позната като Кунева къде се скри? Мъжът и един от големите акционери на БНП Париба ФРАНЦИЯ! Интересно е да се знае, че БНП Париба е първата банка кредитирала третата българска държава за да се откупим на руснаците! Лично Маяма е участвала в рандевута при Божков!!! Всичко е един пиниз с народа!
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Задкулисието: генералите от ДС, техните деца и внуци, агенти на Мосад, Щази, Ми-6, ЦРУ и КГБ! Масони от няколко свободни зидарски организации! Всички партии са проводници на тази прокоба! Всички са зависими и имат снимки с вибра-и в г-а! Пресен пример: Ненчев го е:а в Троянския манастир, лично Сионий го е опъвал на заден ход! Докато сте племе, а не народ ще бъдем под робство!
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Говорителката на задкулисието! БСП, ДПС, ГЕРБ, ИТН, ПП, ДБ, Възраждане, НФСБ, ВМРО, НДСВ, Зелените, АБВ, левицата и всички други са рожби на задкулисието!!! Мислете с главата си! Не се доверявайте на нито една партия и на нито един партиец! Целта на задкулисието е бутафорна президентска държава! Всяка добра идея се омаскарява! Мислете!!!
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лявото е зло! Лявото е проказа! Лявото е омерзяване на човешката дша и рушене на ценностите и морала! Лявото е грешка! Лявото е лъжа! Лявото е болка и тъга!
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 10 - Не виждам фашисти тук, освен теб и мая. А иначе да - когато партията ми събере 60% от вота, аз ще го забраня конституционно :) - Лявото е зло! ПРОКАЗА! Виж нацистите.- те бяха социално ориентирана лява партия. Виж Сталин... Мао... Живков - все тирани!
9
2
 
10
 
! Отговори
Поли преди 1 месец
Ха,ха,ха на чисто с омърсени като вас?!
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дърта ама се озърта :)))
7
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Ти ли ще го забраняваш, фашистче, а??
6
1
 
11
 
! Отговори
Може ли със Сифилис преди 1 месец
тични Стари Труженички да Почваш - НаЧисто?!
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виж се на какво си заприличала бе. Я се скрий
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време е лявото да бъде забранено.
3
1
 
18
 
! Отговори
пфффф преди 1 месец
А на тебе ти е време да се оттеглиш на село и да си гледаш старините! Каквото си откраднала - откраднала, ай стига ти толкоз!
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време е да ви очистим червени кхмери милионери :)))
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Aйge нeмa нyжga...